Moutinho se stěhovat nechce, rád by po sezoně zůstal v Monaku

10.01.2018, 10:09
Aktuality
O novou smlouvu bude v nadcházejících týdnech hrát João Moutinho. Portugalskému záložníkovi dobíhá kontrakt v AS Monaco a barvy knížecího celku by rád hájil i nadále, jasněji by v tomto ohledu mělo být ještě před koncem ledna...

Moutinha pro velký fotbal vychoval lisabonský Sporting a po kontroverzním přestupu do FC Porto zamířil v létě 2013 do AS Monaco. To za něho zaplatilo 25 milionů eur, smlouva mezi oběma stranami je platná pouze do letošního června.

"Už jsme se o tom bavili. Doufám, že v průběhu jednoho, dvou nebo tří týdnů bude jasněji. Chci zůstat, to je můj cíl," nastínil své další plány 31letý fotbalista.

"V Monaku je mi velmi dobře, mám rád klub a je to právě on, kdo mi toho dal strašně moc. Pokusím se mu něco z toho vrátit. Prodloužení smlouvy? Doufám, že zde budu pokračovat a dokážeme s klubem další velké věci," dodal portugalský reprezentant na tiskové konferenci.

Moutinho za AS Monaco ve francouzské lize odehrál 141 utkání, v loňské sezoně se spoluhráči vybojoval mistrovský titul.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
FC Porto FC

Vrať se!!!!

Reagovat
El-Pistolero-68

Do Sportingu ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele