MOURINHOVI SE NELÍBÍ CENY

03.01.2007, 09:39
Aktuality
Je to v Evropě velká móda. Téměř každý hráč má svou cenu, ale jakmile přijde řeč na Chelsea, přichází vidina velkých peněz a stará čísla přestávají platit. Chelsea nutně potřebuje stopera, ale kouč José Mourinho nehodlá nakupovat za každou cenu.

"Říkám to stále, potřebujeme stopera. Začali jsme sezónu se třemi, teď máme jednoho. A i Ricardo (Carvalho) je pro zápas s Wycombe suspendovaný, takže teď nemáme ani jednoho. Je tedy zřejmé, že někoho potřebujeme," říká Mourinho.

To bohatě stačí k tomu, aby se vyrojily zaručené zprávy spojující s přestupem do Chelsea celou řadu hráčů. V čele se tentokrát zdá být Micah Richards z Manchesteru City, teprve 18letý reprezentant. Cena? Údajně 18 miliónů liber...

A Mourinho si klepe na čelo. "Stačí se jen zmínit, že Chelsea potřebuje středního obránce a lidi hned začínají snít a myslí si, že jsme blázni. Je to ale každý, ne jen Manchester City. A to jsme ještě žádný klub ani nekontaktovali."

Co s tím? Portugalský trenér má jasno. Představí Anglii nového nejstaršího hráče Premier League. "S tím, jaká je realita na anglickém trhu, raději na stopera postavím svého asistenta Baltemara Brita. Je mu 55, byl dobrým obráncem, spíš postavím jeho, než abych platil ty šílené peníze."

Autor: Petr Starý

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

jaký sis to udělal, takový to máš...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt chelsea ma miliardy a každý to z ni chce vytřiskat já se tomu vubec nedivím fotbal je taky o penězích a Chelsea je nejbohatší klubem

Reagovat
HOST*Fugas

nejbohatší určitě neni

Reagovat
HOST*-Kopy-

Kdo je bohatší jako ???

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ sa nemýlim tak ManU.

Reagovat
HOST*pan tau

man. utd. je nejbohatší ale z příjmů z fotbalu, ze stadionu, od sponzorů... ale nejbohatší kasu má chelsea

Reagovat
HOST*antimadrista

Kdepak, Chelsea ty prachy nemá, má jen jedna jistá osoba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s největšími možnostmi určitě. Rád se teď na Chelsea dívám, potom co si Mourinho vymodlil Ballacka a Shevu, teď zase brečí, jak kdyby je v létě vůbec nechtěl.

Reagovat
HOST*

nejbohatší určitě není.... před nimi je určitě Real, AC a United... třeba Berlusconi má 2x větší jmění něž Abramovič...

Reagovat
HOST*

chelsea dokonce neni ani 4., napriklad man utd ma snad 2x vetsi hodnotu, nez ty rychlokvasky blues

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím jestli je Berlusconi 2x bohatší. Chelsea určitě není nejbohatší klub, jenže mají nejbohatšího majitele. Bez majitele by byli, tam kde patří, tedy 5-11 flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred pár rokmi som pozeral nejaký rebríček a Berlusconi bol po švédskom vlastníkovi siete obchodov IKEA a ešte niekom 3. najbohatši Európan.Neviem, či sa to nejako radikálne zmenilo, je možné že Silvio ma v prasiatku viac než ruský Ivan.

Reagovat
HOST*antimadrista

Přesně tak, ty ceny zavidila Chelsea, tak ať se nediví Asi dochází Abramovičovi ropa

Reagovat
smazaný uživatel

ta mu uz dosla kdyz ho vykopli z Ruska.. jinak ale nevim jak by Berlusconi dosel k takym penezum.. asi vedel proc chtel v parlamentu prosadit zakon o dozivotni beztrestnosti premiera...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele