MOURINHO: V PĚTAPADESÁTI KONČÍM

10.03.2007, 11:23
Aktuality
Ještě jedenáct sezón a pak do zaslouženého důchodu, takové jsou plány Joseho Mourinha. Současný manažer Chelsea se trénováním nechce živit příliš dlouho a je pevně rozhodnutý, že v 55 letech ukončí kariéru...

"Jsem jedním z nejlepších manažerů na světě. Už jsem se rozhodl, zůstanu ve hře do svých 55 let. Nechci skončit příliš pozdě," překvapil velkou část veřejnosti portugalský kouč.

Mourinhovi je teprve 44 let, i tak toho ve své kariéře dokázal již hodně. Na svém kontě má triumfy v portugalské lize i poháru s FC Porto, stejný klub dokonce dovedl až na evropský vrchol, když s ním vyhrál Pohár UEFA a dokonce i Ligu mistrů. V Chelsea je nyní třetím rokem a rovněž zde sbírá trofeje - zatím dvakrát vyhrál Premier League a Carling Cup. I přes tyto velké úspěchy před ním ale stále leží jedna výzva.

"Až se vrátím do Portugalska, abych tam ukončil kariéru, chci být trenérem národního týmu," zopakoval Mourinho své dřívější přání.

44letý Portugalec má v současnosti smlouvu s Chelsea, kde je smluvně vázán do léta 2010. Sám by tento kontrakt velice rád dodržel, otázkou ale zůstává, jak se zachová majitel Roman Abramovič, s nímž Mourinho v tomto ročníku několikrát nenašel společnou řeč.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*GEGE

jeden s nejlepsich manazeru na svete ne nejlepsi

Reagovat
HOST*GEGE

¨jo sem si to blbe precet

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

dá se mu to věřit?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele