Mourinho: Mchitarjan by měl ukázat svůj potenciál

19.10.2016, 15:58
Aktuality
Nepříliš dobrý vstup do nového angažmá prožívá Henrik Mchitarjan. Arménský reprezentant se po svém přestupu z Dortmundu zranil, nyní je však konečně fit a podle manažera Josého Mourinha je na čase, aby ukázal svůj potenciál...

Ofenzivní záložník po svém příchodu na Old Trafford zasáhl do čtyř ligových utkání, pouze proti Manchesteru City však nastoupil do začátku, načež si ale obnovil zranění stehna.

Mchitarjan tak nedokázal navázat na výkony z dortmundského dresu, kde hlavně během minulého ročníku patřil k oporám, když ve všech soutěžích zaznamenal 22 přesných zásahů.

Nyní je však 27letý záložník znovu plně k dispozici a manažer José Mourinho ho vyzývá, aby ukázal svůj potenciál. "Byl poměrně dlouhou dobu zraněný, teď už se však s námi připravuje bez dalších omezení," řekl Mourinho. "Nyní je na čase, aby se vrátil na úroveň, které víme, že může dosáhnout," nabádá.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (433)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele