MOURINHO LITUJE ZRANĚNÍ

22.02.2007, 10:38
Aktuality
Chelsea uhrála v Portu velmi slibný výsledek do odvety, ale znovu přišla o kapitána Johna Terryho. Ten musel s poraněným kotníkem odstoupit už po deseti minutách a zřejmě nestihne nedělní finále Ligového poháru na Millenium Stadium v Cardiffu s Arsenalem...

Terry bez cizího zavinění špatně došlápl a hned bylo zřejmé, že je zle. Ošetřování za postranní čarou nepomohlo, musel být střídán. Navíc Chelsea při hře v deseti inkasovala. Délka Terryho absence zatím není zřejmá, ani přesný rozsah jeho zranění. "John Terry má problémy s vazy v kotníku, ale více teď říct nemohu," citují oficiální stránky klubu manažera José Mourinha.

S výsledkem portugalský kouč spokojen, ale jinak má do šťastného muže hodně daleko. "Je to pozitivní výsledek, remíza na hřišti soupeře. Za daných okolností jsem rád. Přijedete sem a za pět minut ztratíte Terryho. Nemáte stopery na lavičce, musíte změnit systém, změnit všechno. Máme problém za problémem, ztrácíme hráče. Michael Essien je síla naší zálohy a my ho musíme stavět do obrany," lituje Mourinho nepříliš velkého výběru v obraně.

Chybí mu Boulahrouz s vykloubeným ramenem, ne zcela fit je Ashley Cole, nyní znovu Terry, který nedávno delší dobu chyběl po operaci zad. V nedělním souboji s Arsenalem ve finále Ligového poháru je prý složení obrany jasné. "Musíme proti Arsenalu hrát s Essienem a Carvalhem. Nemáme jinou možnost."

Chelsea včera nepřišla pouze o Terryho, zápas nedohrál ani jeho náhradník Robben. Nizozemský záložník se na hřiště nevrátil po přestávce, místo něj vyběhl John Obi Mikel. Druh jeho zranění se nabízí - natažený sval. "Robbenovo zranění je následek nerozcvičení, ale nemyslím si, že to bude něco vážného. O přestávce říkal, že by mohl zkusit pokračovat, ale já se rozhodl jej vystřídat. Nechci už na dlouho ztrácet žádné hráče," dodal Mourinho.

Autor: Petr Starý / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hocikto môže chýbať, ale keď chýba Terry , je to v prdeli. Bez neho je tá obrana jak čajíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to súhlasím. Alebo ani nie tak že chýba Terry, ale že musí obetovať Essiena.

Reagovat
smazaný uživatel

No i když nefandim Chelsea tak těch zranění už je moc za jednu sezonu. Doufam že bude vše ok

Reagovat
HOST*

To je v prdeli..bez Terryho je Arsenal roznese

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele