MOURINHO CHVÁLÍ SVŮJ TÝM

07.05.2007, 15:24
Aktuality
Celý fotbalový svět se těšil na středeční utkání Chelsea s Manchesterem United. Tento duel měl rozhodnout o novém anglickém mistrovi, nakonec se ale střetnou "jenom" první s druhým. Po včerejší remíze Chelsea s Arsenalem se po čtyřech letech opět radují "Rudí ďáblové", Jose Mourinho má pro své hráče ale i přesto jenom slova uznání...

"Realitou je, že Premiership je u konce. United jsou první a Chelsea druhá. Je po všem. Musím pogratulovat manažerovi, hráčům, fanouškům, vedení a všem, kteří jim k tomu pomohli," uznal Mourinho sportovně kvality soupeře.

Chelsea včera jenom remizovala s Arsenalem 1:1 a přila tak i o teoretické šance na obhajobu titulu. Na Emirates Stadium však odehrála dobrý zápas, byla lepším týmem a ve druhém poločase i v oslabení sahala po vítězství.

"Musím říci, že jsem pyšnější, než kdybych byl šampionem. Moji hráči jsou hrdiny. Celou sezónu si vedli skvěle. Dnešní zápas ukázal, jak velké hráče Chelsea má. Jsem na ně velmi pyšný," řekl dále Mourinho.

Ještě nedávno měla Chelsea šanci získat čtyři trofeje. Ty dvě nejprestižnější jí už utekly a pokud ve finále FA Cupu podlehne Manchesteru United, zůstane jí pouze Carling Cup. V tom případě se zcela jistě opět vyrojí spekulace a hlasy volající po Portugalcově odvolání.

"Moje budoucnost je mou budoucností. Jsem zde 9. července na začátek sezóny. Tyto spekulace nechápu," má Mourinho jasno.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele