Motta ukončil spekulace a prodloužil smlouvu s PSG

29.08.2015, 10:47
Aktuality
U konce jsou spekulace o možném odchodu Thiaga Motty z Paris Saint-Germain. O italského záložníka se zajímaly Atlético Madrid a Inter Milán a sám hráč se návratu do jednoho ze svých bývalých působišť nebránil, nakonec ale kývl na nabídku nové smlouvy ve Francii...

Motta včera oslavil své 33. narozeniny a jako dárek dostal vylepšenou smlouvu. Ta původní měla platnost do června 2016, nová je o rok delší a podle zákulisních informací mu zaručuje roční plat šest milionů eur.

"Jsem velmi šťastný, když vám mohu říct, že Thiago Motta prodloužil smlouvu. Thiago je hráčem, jehož naši fanoušci zbožňují, což si uvědomil po našem posledním domácím zápase. Od začátku sezony opětovně dokazoval, jak důležitým hráčem pro nás je," řekl prezident PSG Nasser Al-Khelaifi.

"Jeho zkušenosti v uplynulých letech pomohly týmu k dalšímu rozvoji. Dvakrát vyhrál Ligu mistrů a díky němu můžeme uspět na evropském poli. V mých očích neexistovala šance, aby takový hráč odešel," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

legenda jako Seedorf, vždy hrál na takové úrovni, že nikdy jeho tým nebyl v krizi

Reagovat
smazaný uživatel

protože se odešel když krize nastala

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, který roste s přibývajícím věkem. Nejlepší roky zažívá od nějakých 28 let až do teď.

Reagovat
panca

Dřív byl strašně drevak

Reagovat
vlastik

sice bych před dvěma roky neřekl že to udělám, ale přesvědčil mě a nemohu jinak: super

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Zark

spíš jsi byl na howno znalec fotbalu

Reagovat
vlastik

za znalce se nepovažuju ani dnes, jen mám fotbal rád. Ale v tomhle případě to spíš byla osobní zaujatost, páč zabíral místo Bodmerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

PSG musí vydělávat neuvěřitelné prachy

Reagovat
stas87

Takeho hraca by 100% vyuzilo Schalke.

Reagovat
CubONE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele