Morata chce zůstat v Chelsea

04.08.2018, 09:18
Aktuality
Álvaro Morata ani přes nabídky odjinud neuvažuje o tom, že by mohl odejít z londýnské Chelsea. Naopak chce v klubu zůstat a věří, že druhá sezóna bude lepší, než ta minulá, premiérová.

V uplynulém ročníku Morata nastřílel 11 gólů, což bylo podstatně méně, než kolik se po milionovém přestupu z Realu Madrid očekávalo. I proto se objevily letos v létě spekulace o tom, že Morata ze Stamford Bridge zase rychle odejde.

Nový kouč Chelsea Maurizio Sarri však vyjádřil Španělovi důvěru a počítá s ním.

"Odejít z Chelsea letos v létě by byla ta nejjednodušší věc. Mohl jsem jít zpátky do Itálie. Manželka je Italka, takže je to jeden z našich domovů. Mohl jsem jít taky do Španělska, měl jsem opravdu hodně nabídek a mohl jsem dostat i víc peněz," řekl Morata pro Daily Mirror.

"Já chci ale bojovat. Rozhodl jsem se, že tady zůstanu," prohlásil Morata, kterému se na konci července narodila dvojčata Alessandro a Leonardo. Na jejich počest dokonce změnil číslo na dresu. Místo devítky bude oblékat číslo 29, protože 29. července přišli jeho chlapci na svět.

"V našem životě se změnila spousta věcí. Jediné, na co teď myslím je: skórovat, skórovat, skórovat! A pak se vrátit domů a být se svými dětmi a svou ženou," dodal Morata.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (318)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele