Montolivo prodloužil smlouvu s AC Milán

24.05.2016, 11:38
Aktuality
Hned se třemi hráči prodloužil kontrakt AC Milán. Rossoneri se na nových smlouvách dohodli s Luca Antonellim, Davide Calabriou a Riccardo Montolivem, kteří shodně podepsali nové tříleté kontrakty...

Největší otazník přitom visel nad posledně jmenovaným: Montolivo byl po minulé sezóně, jejíž většinu strávil na marodce, spojován s odchodem, nakonec se tak nestalo.

Kapitán AC Milán letos zasáhl do 31 ligových zápasů, načež vedení milánského velkoklubu usoudilo, že se zkušeným středopolařem prodlouží kontrakt. "AC Milán se dohodl s Lucou Antonellim, Davide Calabriou a Riccardo Montolivem na prodloužení smluv do roku 2019," stojí na webu italského klubu.

Zkušený bek Antonelli nastupuje za Rossoneri po návratu druhou sezónu, letos pak zasáhl do 28 ligových zápasů. Davide Calabria je pro AC Milán zejména příslibem do budoucna.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (283)

Přidat komentář
mojmira

3 roky???

Reagovat
maras93

Ani nevim, jestli jsem si po nějakém zápase řekl, že Montolivo hrál fakt dobře. Asi ne. Prodloužení smlouvy nechápu, ale nepřekvapuje mě to. V AC už mě totiž asi nic nepřekvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

u mna je to na stejno :-) nechapem ako taky hrac moze hrat za AC, traged je to

Reagovat
Beči

Souhlasím, ale tragédie je momentálně celé AC, takže se tam takříkajíc hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu překvapující, zejména u Montoliva. Co jsem ho viděl, tak mi přišel dost vyčpělý. Kontrakce na 3 roky???

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadne prekvapenie v AC este pridu nejaky bez zmluv a formy a hura na europu no v zalohe bude zas veselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není na článek, ale na expresku. A když už jsme u toho football-italia.net, nebylo by od věci daleko spíše přijít s Abbiatiho slovy a kritikou milánské morálky. Mělo by to pro zdejší osazenstvo mnohonásobně vyšší výpovědní hodnotu. Tento článek je slušně řečeno o hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

veru tak, cital som tiez tie clanky, vyhodit vsetkych spekulantov a darmozracov, som uplne sklamany z celeho AC, ten mafian-talian s nasilu polepenymi vlasmi a neplnoletymi stetkami spolu s tym vyholenym ksichtom co vyzera jak šar pej by uz mali skoncit, dlho sa pohrali na futbalovej scene ale uz ne palia do....uz aby to drahe hobby predal sikmookym a urcite to bude ovela lepsie

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

je škoda, jakou sledovanost eurofotbal v čr má, jaký vyloženě vlastní ekosystém se tu vyskytl.. a přitom většina článků jsou takové "nicky"...

semtam si říkám, že nejlepší by bylo, kdyby si uživatelé jedotlivé ligy rozdělili a starali se o ně hromadně za nějakou taxu. nemám teda absolutně tušení, jak na tom eurofotbal finančně může být.

Stejně ty hlavní infa jsou zejména stejně jen v diskuzi

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

tady na EF jde celkem vidět, že o itálii redaktoři nemají moc tucha a ty zajímavé věci často ignorují, což je škoda, ale někteří lidi v diskuzi to alespoň mírně napravují

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Redaktoři by měli tucha , ale nemužeme po nich chtít ,aby se za 30 papíru přetrhli . Takže dělají jen do výše svého platu- ostatně jako většina co znám.

Reagovat
smazaný uživatel

MZDY!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tady kluci berou 30 papírů, už měli dávno umět italsky a brát z relevantnějších zdrojů.

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Alberto Aquilani

čo znamená 30 papierov? Ja napríklad píšem články o športe na jednu stránku o našom meste, dávajú mi tak 5-7 eur za článok Ja si moc neviem predstaviť, že eurofotbal, ke

Reagovat
Alberto Aquilani

*pokračovanie, sa mi to odoslalo

... že eurofotbal, ktorý má povedzme 10 redaktorov (čistý hrubý odhad), im platí niečo viac ako nejaké drobné. To by potom chcel robiť každý a tých článkov by tu bolooo

Reagovat
smazaný uživatel

Papír, talíř , litr vše znamená tisíc.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja si to myslel, ale nechcelo sa mi tomu veriť... ak tu borci zarábajú 30 litrov za články, tak kam mám poslať životopis?

Reagovat
10

zrovna v tvém případě by se mělo uvést, že to je v Kč

Reagovat
Alberto Aquilani

čo, to fakt?

Reagovat
10

fakt, málem už mě taky měli

Reagovat
DelPiero137

Teraz je to nejaka doberacka, ironia? 30 000 Kc mi nepride ako malo penazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, přijde mi to neuvěřitelné, tady nejsou takové reklamy ani prodej, z čeho by je platili.

I tak, když něco dělám, tak pořádně, nebo vůbec.

Reagovat
10

Pokusím se ti trošku otevřít oči

Podle Netmonitoru má Eurofotbal.cz v průměru od 150-250 tisíc pageviews a kolem 14 tisíc unikátních návštěvníků DENNĚ. Mají tady Adsense, mají tady affiliate reklamu, zastupuje je Impression Media.

V tomhle segmentu jsem nikdy nic neprovozoval, ale kdybych měl tipovat, kolik Eurofotbal.cz vydělává, tak bych řekl tak 300 000 - 600 000 Kč měsíčně podle kampaní (a to je počítaný při úplně minimální CPT - cena za 1000 zobrazení banneru).

http://www.forbes.cz/cesky-napad-posila-branky-body-vteriny-online-do-celeho-sveta/

"Společnost, která letos míří k miliardovému obratu..."

Reagovat
smazaný uživatel

Affiliate znám, ale těmto internetovým byznysům se dlouhodobě bráním, jsem staroškolský člověk:)

Každopádně díky za náhled, to jsou skvělá čísla na informační kanál, pak jsem blb, že nedělám pro EF:D

A Livesport je bomba, už od samého začíátku neskutečný potenciál.

Reagovat
livefan

Redaktorů je tu pár a události je světe hodně. Řekl bych, že v jejich počtu je težké to stíhat, zvlášť (aspoň si to myslím) tu nejsou na nějaký fulltime a mají veci i jiné (škola, práce, atd.). A diskuze je samozřejmě i od toho, aby se řešili i jiné věci, nejen týkající se daného článku.

Reagovat
livefan

A mimo to, myslím, že za svojí práci teda vysokou odměnu nedostávají. Třeba například fantomas a Usty to dělají podle mě hlavně, hlavně mají i spoustu článku s přidanou hodnotou a jejich motivaci určite nejsou peníze, ale spíš to, že je to prostě baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se přiznám , že dělám především pro peníze- práce mě absolutně nebaví.Měl bych návrh pro ef. Udělat placenou a neplacenou sekci u každé ligy,v placené by byla ta přidaná hodnota..Já jen lituju ty uživatele, kteří jsou z duvodu jazykové nevybavenosti odkázáni jen na české stránky.

Reagovat
Spalovač šancí

Hlavně ty, kteří dělají něco navíc, zřejmě Itálie moc netankuje a zajímavé články vznikají spíše u jných lig a jiných témat. Holt by to chtělo, aby si to místní sekce zadministrovala sama.

Reagovat
Furia Ceca

To by bylo super, hned první, co by administrátor mohl udělat, by bylo tě pod článkama SA zabanovat

Reagovat
Spalovač šancí

například

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak může někdo začít psát články, to není problém... PL sekce je teď suprová a to hlavně z toho důvodu, že se o ní sami fanoušci PL starají a píší články (asi za pár drobáků).

Nejvíc líto mi to je u PD, rád bych si tady o ní něco přečetl, ale bohužel tam v diskuzích není jediný člověk, co by něco dokázal sepsat.

Reagovat
10

Reagovat
ZB 07

Bohužel bych řekl, že stejný problém je i u české ligy, kde by se něco na způsob "PL v kostce" určitě chytlo...obzvlášť, když je to druhá nejdiskutovanější soutěž zde na EF..

Reagovat
DelPiero137

zopar by sa ich naslo ale nemaju chut nieco napisat lebo sa to zvrtne do tych nekonecnych sr*ciek.

Reagovat
Furia Ceca

Mně spíš sere, jak je to tady nevyrovnaný... O každým uprdnutí Čecha nebo ultra tragéda Vydry tu jsou tři články, zatímco o Mackovi tu byla snad jenom jedna expreska, o Janktovi jsem se rovněž dozvěděl z diskuze.

PL má tři prdele pravidelných článků, jako PL v kostce, ohlédnutí za xx. kolem apod., zatímco v Serii A někdy i tři, čtyři dny nevyjde článek (i když tohle se naštěstí stává jenom v létě).

Reagovat
Zark

je to tak no

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
panca

Co řekl? A jmenoval nekoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl, že tým měl na víc než sedmé místo. S lepším přístupem se Milán mohl kvalifkovat do Ligy mistrů, kádr na to měl. Dával za pravdu Brocchimu, že někteří hráči nemají správný postoj, 4-5 hráčů nedělá to, co se po nich chce. Vzpomíná na hráče s hodnotami, jakými byli Costacurta, Maldini a Albertini. Ta týmová morálka a přístup spoluhráčů hodně přispěl k jeho rozhodnutí skončit. Poprvé o tom přemýšlel v polovině března po zápase s Chievem a poslední kapkou byla Bologna. Jako příklad uvedl Baccu, který když střídal v Carpi, opouštěl hřiště aniž by čekal na konec zápasu, ani nevěděl, kdo ho střídal. V šatně s ním Christian mluvil, ale bez úspěchu. Podle jeho slov by při takovém přístupu Gattuso dotyčenému nakopal, což si lze snadno odvodit i od toho, co říkal v minulosti Jankul, jak se dokázal rozčílit.

Mám z toho dojem, že v Miláně absolutně nic nefunguje ani po té stránce, že hráči nedokáží držet spolu. Přijdou, odehrají si "svoje" a odchází. Tohle dřív v Miláně nebylo. A s ohledem na hodnoty, jaké razili hráči, které Abbiatti jmenoval - Maldini, Costacurta, Albertini, ale třeba i Gattuso, Ambrosini, Donadoni, Baresi atd. -, mi současný Milán nepřijde jako Milán. Jen málo hráčů ze současného kádru si uvědomuje, co to znamená oblékat dres jednoho z nejvýznamějších klubů fotbalové historie. Je mi z toho celkem smutno.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
panca

diky... bohuzel je to smutny. Ani me to posledni dobou nebavi sledovat tu bandu nadeniku jsem z toho znechucenej a pak te jeste dorazi zpravy typu, ze nechtej faraona, sciglia atd

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Deki

to musí být strašně ubíjející, achjo...

Reagovat
DelPiero137

smutne je ze sa to dovolilo. To nie je otazka jednej sezony.

Reagovat
travis joe

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

toho by mali vykopnut ako prveho a ne novu zmluvu mu davat. Fakt by to mal ten kreten konecne predat sikmoockam. teraz to uz prehana s tou demenciou

Reagovat
smazaný uživatel

ked hral za fiorentinu, tak som si myslel, ze bude mat ovela lepsiu karieru herne

Reagovat
Recoba Inter

Tak to asi každý teda pokud hrál Fifu 2008, tam to byl bomber jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho vzdy na managerovi kupoval :)

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Milan.B

aaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné je, že tohle je náš kapitán jenže my nic lepšího v týmu v záloze nemáme, možná tak Kucka

Reagovat
Recoba Inter

Kucka for captain

Reagovat
travis joe

Z posledních zápasů mi Montolivo přišel jako kapitán právě v posledním zápase sezóny proti Juve. Tam pěkně hecoval fanoušky a na svoje poměry hrál i docela dobře (jako celý tým). To ale nemění nic na tom, že prodloužení smlouvy je v jeho případě absolutní blbost. . A co se týče zálohy.. s jistotou můžu říct že největší tragéd je Poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Juventusu se hecoval celý tým, což je dobré, ale takhle kdyby bojovali každý zápas tak by možná i tu LM ukopali, ale to už ted je jedno.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

No Kucka urcite nie aj ked som rad, ze sa potvrdilo to co som pisal ked ho podpisali, lacny a kvalitny hrac, ktory nabeha vela a urobi kopec spinavej roboty (taky kvalitnejsi Gattuso) keby aj tie jeho tvrde strely 5 m vedla brany obcas aj padali bol by peckovy Ja by som z toho sucasneho timu mal velky problem vybrat kapitana, ak by prisiel Zlatan tak jeho, pokrical by na nich v kabine pofackal a pokopal a bolo by fajn

Reagovat
10

"taky kvalitnejsi Gattuso"

Reagovat
smazaný uživatel

Asi spadl z višně.

Reagovat
Furia Ceca

Přečetl jsem si tu větu celkem 3x a až pak jsem pochopil, že čtu skutečně správně...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.football-italia.net/84928/miha-wants-kucka-torino. - tak a opat dokaz ze nie som daleko, preco zo vsetkych stredopoliarov chce priniest iba jeho ?! mozte pisat co chcete mne toto staci

Reagovat
smazaný uživatel

Conte si do Juve za každou cenu taky chtěl přivést Padoina. To svědčí o jeho kvalitě. Dostane prodloužení smlouvy i nyní. 5 titulů v Serii A? To jen tak někdo nemá. Můžete si psát co chcete, ale mně to stačí.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
DelPiero137

To ja basu bez moznosti odvolania sa

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso bol jeden mozno z top 3 najlepsich DM co som zazil a Kucka na tej urovni urcite nieje

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok, aby sme sa rozumeli vsetci aj pre mna bol Rino 1 z najoblubenejsich srdciarov v Ac ale ked date predsudky nabok ze je to iba slovak a trosku si vsimnete vybojovane lopty a sem tam aj pochvalu na jeho adresu ako napr. od byvaleho trenera Mihu - Kucka je ako tank ( a to povedal tiez myslim byvaly defenzivny hrac, ktory co to o tomto poste nieco vie ) na treningoch ide naplno a stare paky z AC ho obdivuju za jeho vydrz a pristup atd atd. treba si aj talianske veci pocitat. V com su taky rozdielny ??? Obaja otravuju supera, odoberaju loptu a hraju srdcom a Kucka aj vie ohrozit branu kde. Rinovi sa to podarilo iba sviatocne, a aj rozohravku ma Kucka lepsiu smerom dopredu. Ale kludne vsetci podte do mna Na to ako je v AC kratko podava lepsie vykony ako niektori stali hraci A casom my vsetci date za pravdu

Reagovat
CubONE

No mozu si byt podobni, ale vo vsetkych tebou spominanych vlastnostiach snad okrem strely bol Rino tak o dva levely vyssie.

Reagovat
smazaný uživatel

kua chlapi ja som fanusik AC a velky, len mam iny nazor, Ked prestupoval Kuco k nam tak som bol velmi skepticky ale ziskal si ma svojim pristupom a vykonmi. proste si myslim ze Rino si ziskal vsetkych fanusikov Ac aj Rangers ked posobil v Skotsku hlavne svojim pristupom ( vsak ho tam volali braveheart ) hlavne to ze by za AC polozil aj zivot na ihrisku a ze nevypustil ziadny suboj a aj svojim temperamentom Ale bol odkazany na ihrisku uz od repry na Pirla ved o tom hovorili viaceri odbornici ked komentovali zapasy AC. Len si myslim ze Kuco ma potencial byt v tom poste este lepsi ako Rino a za tym si stojim, ved Rinomnikdy neisiel medzi 2 hracov alebo 1 na jedneho len si kryl loptu alebo ju poslal dalej a Kuco ma na to gule a ide a skusa. aj ked niekedy zahra zly zapas kazdy hrac. Vsetci mame iny nazor, mozno ho casom zmenim aj ja no zatial mam taky. Forza Milan !

Reagovat
smazaný uživatel

ok respektujem tvoj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak vsichni ne

Reagovat
Furia Ceca

V době silnýho AC, tedy v sezónách 2001-2012, by byl Kucka hráčem maximálně tak na tribunu. To, že Kucka aktuálně patří k nejlepším hráčům AC, není ukazatelem Kuckových kvalit, jako spíš ukazatelem míry, jak moc je AC ve sračkách.

Reagovat
sinter

To sa ťažko niekomu vysvetluje keď ma klapky na očiach, síce nesympaťak ako kucka ale kvality neporovnateľne vyššie

Reagovat
Furia Ceca

Vyšší než Gattuso nebo kdo? Nějak se v tom tvým komentu ztrácím...

Reagovat
sinter

hmm, Gattusove kvality nad kucove, kucka by tam nebol ani na tej tribune v tych rokoch co si spominal.

Reagovat
olis

v tom si doma

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemam klapky na ociach, iba momentalny nazor, nemam problem nadavat aj na mojho oblubeneho hraca ked to serie na ihrisku. a v tych sezonach 01-12 o Kuckovi ani nikto nevedel takze suhlas. Ked defenzivny byvaly hrac a kvalitny ako bol Sinisa pochvali Kucku a stavia ho do zakladu a povie o nom ze to bol dobry nakup tak na tom nieco bude. A sympatie tu idu uplne bokom.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
bobis21

takže do zálohy nikdo kreativní nepřijde a bude se to stavět na statickém Montolivovi? Před pár lety byl geniální, ale od zranění šel tak dolů, že už tam nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Nechtěl bych vidět, jak by ten tým vypadal bez něj. To, že to o moc hůř nejde, je věc druhá. Montolivo není lídr, ale svou kvalitu má a škodí mu to, v čem se už tři roky potácí. A jak tu zmínil 10, tak ve vyhrocenych zápasech většinou adekvátní výkony podává, těch nebylo málo. Je dobre, že zůstává a jede na EURO.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Shevchenko

Výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky ? Proč ?!!

Reagovat
GEGE

grande capitano...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
olis

OT: vrah Cira Esposita dostal 26 rokov, dozivotie mal dostat ale aspon nieco...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta role kapitana mu vubec nesedi, neprospiva to jemu ani AC. Ve finale Coppy vsak zahral celkem dobre. Nicmene neni zadny playmaker, kterého naseho zaloha nutne potrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda.

Reagovat
Pipo123

Lazio Řím by mělo mít brzy nového lodivoda. Biancocelesti usilují o Cesare Prandelliho, jenž by měl podle italských médií brzy podepsat kontrakt do roku 2018

Reagovat
Furia Ceca

Dědkovi je 67? Tak to vypadá dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

OT Řím:

Wenger souhlasí s prodloužením Wojty o rok. Takže se budou bít s Alissonem, nevím, co je lepší. Očekávám od Poláků, že dojdou na EURU daleko, Woj by mohl být na koni, a oproti Alissonovi má náskok, ten se zas naučí /narozdíl od Wojty/ jazyk a aklimatizuje se.

Naštěstí Witselův agent vyvrátil jakýkoliv kontakt se Walterem. Nechci ho.

Prý chystáme nabídku za Bruna Perese s protiváhou v podobě Iaga Falqueho, o něhož stál prý Ventura, ale těžko říci, co nový trenér. Podle mě i tak bychom dopláceli k 10 míčům.

Další kolo FPP sraček - Inter prý musí prodat Icardiho za 40 a náhradou má být Edin. Pohádek je taky třeba. A ještě Inter - pokud Mira odejde, Saba má jednat s Brozovičem. Jiný post, jiný typ hráče, snad je to bullshit.

Reagovat
Pipo123
Reagovat
panca

nemame nikoho lepsiho, tak proc nepodepsat... ale rozdilovy hrac to urcite neni

Reagovat
Pinturicchio

Simo Ganz potvrdil podepsání čtyřleté smlouvy s Juventusem.

Reagovat
smazaný uživatel

Milanista...

Reagovat
Pinturicchio

“Milan was the place where I grew up and a club I have to thank. I would’ve expected things to go differently, but this is football.

“I have signed a four-year contract with Juventus, the most important club in Italy, so I’m happy.”

Duší asi pořád je.

Reagovat
Pettirosso

Kdo?

Reagovat
Pinturicchio

http://www.eurofotbal.cz/hraci/simone-ganz-37838/

Nemít Lapadula takovou sezonu, jako Higuain v Áčku, tak téměř nejlepší střelec druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dodám, že v týmu celkem jasně posledního týmu v Serii B. Dal 16 gólů ze 39 všech co dal celý tým.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

A kdo je lepsi?

Btw stejne asi pujde otockou nekam pryc, co?

Reagovat
Pinturicchio

Zápasy jsem nesledoval, koukal jsem jen na videa na YT, takže na to odpovědět neumím. Nemyslím si, že by musel nutně odcházet, může to být náhrada za Moratu / Zazu.

Reagovat
Pinturicchio

No, sice to byla reakce na Bianca, ale neva:).

Reagovat
Zark

ale neverim mu nějak extra

Reagovat
Pinturicchio

Nemám ho nasledovaného, uvidíme, ale na Zazovu pozici, kdyby odešel, by nemusel být úplně špatný, ne?

Reagovat
Zark

noo to nvm, zaza šel aspoň přes to Sassuolo, kde měl ten mezistupeň dva roky dlouhý, hrál serii a, aklimatizoval se na vyšší lvl,

a v tomto připade půjde z bezkonkurenčně posledního týmu druhé ligy do Juve, velké riziko

Reagovat
Pinturicchio

Ten skok bude obrovský, ale pokud dá v jasně posledním Comu téměř polovinu jejich gólů, tak nebude úplně dřevěný. Luca Toni, jestli se nepletu, taky ještě ve 24 letech hrál jen druhou ligu:).

Reagovat
Zark

však dřevěný určitě nebude, ale juventus je juventus a to je tu oč tu běží

Reagovat
Pinturicchio

Bude to mít hodně těžké, o tom žádná. Uvidíme, no:).

Reagovat
Pettirosso

dyť v Serii A nemá odkopanou ani minutu, ne? Zaza měl 2 plný sezóny.

Reagovat
Airus

Alespoň skonči ty kecy že půjde k nám jako záskok za Claudia

Reagovat
CubONE

A ked uz sme pri tom, pasku by mohol dostat od leta Luca.

Reagovat
Pipo123

Podľa Di Marzia sa zaujímame o Pavolettiho a dnes prebehli nejaké jednania medzi Lotiom a Preziosim, máme mať záujem ešte o Rincona a Ansaldiho, ale Ansaldi patrí Zenitu, takže jednania idú mimo Janov. Za Lapadulu sme mali ponúknuť 7,5 mil 1,5 v bonusoch, čaká sa len na odpoveď Pescary po PO v Serii B. Zajtra by mal byť Prandelli už ofiko

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/84888/isla-i-dont-deserve-juventus

Wow, tak takové prohlášení se od hráčů moc nevidí, mnohem častěji kolem sebe kopou jak malé děcka. Toho zranění je velká škoda, jeho kariéra mohla být úplně jinde.

Reagovat
10

když jsem to četl, tak jsem si říkal klobouk dolů za upřímnost...ale pokud k tomu takhle odevzdaně přistupoval už předtím, tak to vlastně nic chvalitebnýho není a není se ani čemu divit

Reagovat
Pinturicchio

To se nedozvíme, ale ty jeho slova na mě nepůsobí stylem "vzdávám se dopředu", tu první sezonu bych řekl, že se o to místo, základ porvat chtěl.

Reagovat
Airus

Mě nepřišlo že by se u nás nějak chytnul než přišla ta zranění. Jeho hra kolem šestnáctky byla otřesná, tenhle skill asi nechal v Udine

Reagovat
Pinturicchio

Isla myslel to vážné zranění z Udine.

Reagovat
Airus

aha, tam jsem ho nasledovanýho neměl. Ale díky za vysvětlení. Jenže proč se tady kupoval?

Reagovat
Pinturicchio

Tak samozřejmě proto, že všichni čekali (minimálně) přiblížení se té formě před zraněním.

Reagovat
Airus

ty naše sázky na koně z udine se opravdu vyplácí

Reagovat
Furia Ceca

Hmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

vraj Laziu ponukneme za Candrevu Ranocchiu a Biabianyho. Lotito chce ale kes. By ma zaujimalo, aku ma momentalne trhovu hodnotu Rano. Podla transfemark mal v januari 7,5 mega. Teraz ma podla mna tak 3.

Reagovat
Nuno čomes

Já Candrevu nějak nechci....

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja. vobec. predrazeny hrac, ktory sa mozno uz nedostane do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak Álvaro podle Gazzetty zpět do Realu a následně do Arsenalu za 60 milionů, což se zamlouvá i jemu samotnému. Beppone řekl, že definitivní rozhodnutí padne během 10-14 dnů.

Náhradou má být Berardi. No, když se to vezme kolem a kolem. Dom je sice mentál, ale přístup a chování nebyly letos ideální ani u Álvara (který třeba v první sezoně v Juve dostal dvě červené karty). Berardi je univerzálnější, gólovější, celkově podstatně produktivnější. Bude z toho profit 5-5+ milionu. Pokud se Berardi v Juve uklidní a Max z jeho potenciálu vymáčkne všechno, tak by to nemusela být špatná výměna.

Reagovat
10

líbí se mi, jak se tady vždycky dokáže "vyargumentovat" a zároveň popřít úplně všechno

Reagovat
Pinturicchio

Nějak si to pro sebe musím obhájit.

Reagovat
olis

Reagovat
10

já to pro sebe dokážu ještě líp...u Berardiho bohužel na obě strany, pozitivní i negativní

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

jenže je to jiný post.

Na druhou stranu konečně budeme mít zdvojeny jak SS, tak CF - Dybala/Berardi, Mandžu/Zaza (jak se to bude točit je jedno, ale letos za Dybalu nebyla náhrada, takhle bude)

Jen mi tam chybí top kvalita na vítězství v LM.

Reagovat
Zark

3 leváci ze čtyř, ajéje

Reagovat
Pettirosso

ještě uvidíme, jestli se někam nestřelí i Zaza. Takhle bude pořád 4 útočník

Reagovat
Zark

zatím z diskuze vyplynulo teda, že se střelí morata i zaza a přivedou berardi a ganz.. no to potěš koště, za mě

Reagovat
Pinturicchio

Ještě přijde Cavani, voe.

Reagovat
Pettirosso

dream on..

Reagovat
Pinturicchio

Jj, pěkná písnička.

Reagovat
Furia Ceca

Zase metal nebo hard rockec zachránil diskuzi

Reagovat
Pettirosso

Teď jsem četl, že se chystá Juve vzít 30 mega za Moratu a okamžitě si bloknout Gabriela Jesuse.

Takže útok Dybala, Berardi, Mandžu, Ganz, Jesus...LM v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Výhoda. Leváci jsou s míčem vždycky exoti, v dobrém.

Reagovat
Pinturicchio

U Berardiho bych o konkrétní pozici nemluvil. Je fakt, že nejvíc má odehráno jako RW, ale na LW má třeba statistiku 13 zápasů / 4 góly a 3 asistence. Klidně si může stopnout vedle Dybaly do dvoučlenného útoku, zahrát místo něj SS, případně na levé křídlo ve 4-3-3.

Reagovat
Airus

Reagovat
Furia Ceca

Berardi - Dybala... To by byl tandem, který by nám za pár let záviděl úplně každý, pokud by si Dom odnaučil ty svý excesy.

Reagovat
Pettirosso

jinak teda, opět tu máme spekulace a MAx to nějak vymyslí, ale s útokem Dybala-Berardi hrát nemůžeme, Dybala sedět nebude a Berardi lavičku nedá psychicky.

Na toto jsem fakt zvědavej

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

Morata bude kral v Arsenalu a my se budeme modlit a by se mantak Berardi uklidnil uz se tesim na utok Zaza Berardi kdy dohrajeme v 9 lidech

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Zavzpomínáme na staré dobré časy s Davidsem a Monterem.

Reagovat
Airus

Aby nedopadnul jako Lord Bendtner, ale zase by se k nám potom vrátil za pár let na hostovačku

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

+ Sturaro a dohráváme v 8

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi hlavně nikam nechce, chce si držet své teplé místečko a bojovat se Sassuolem v Evropské lize (pokud to neposerou jako dementi Sampdorie).

Reagovat
Pinturicchio

Počkal bych, přijde mi, že každá zainteresovaná strana říká něco jiného:).

Reagovat
brenk

Berardi je to najhoršie čo nás môže postihnúť

Reagovat
Yanek

Takhle mi to přijde jako výsměch Juventusu jak ze strany Realu, tak od Moraty.

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, zatím jsou to všechno jen spekulace.

Reagovat
Airus

S Berardim se pořádně otevře ta možnost 433 (4321) a konečně se naplno využijou schopnosti toho vytáhlýho vemene

Když hrál Morata LW tak to bylo k pláči Jen zjisti kdo z dvoje Berardi - Dybala hraje líp přez nohu, když jsou oba leváci

Reagovat
DelPiero137

Tak toto je riadny vymrd z kazdej strany. Neviem kto ma viac nahneval, Alvaro, Real alebo Arsenal

Ako mam Alvara rad, neviem ci mu budem fandit nadalej. Verim ze aj jeho slovo rozhodlo v tejto sarade.

Reagovat
Airus

I když nejsem fanda Arsenalu, tak v tom že chtějí získat dobrýho mladýho útočníka nevidím problém.

Reagovat
DelPiero137

Ani ja, len ten sposob, Cele to ma strasnu pachut ak to takto dopadne.

Reagovat
Airus

Ta výstupní častka byla blbě dohodnutá. +5M za rok platů a vývoje, +10M za dva roky marketingu a proslavení? Jsme se Realu dobrovolně předklonili a stáhli si kalhoty

Reagovat
DelPiero137

Stale ma Alvaro k tomu co dodat. Asi si mysli ze v Arsenale bude hrat aj ked to bude flakat a nepojde mu to. Plus vacsia slava a lesk PL.

Reagovat
Airus

Nevim no, Arsenal zase vypadne v prvnim kole LM a skončí čtvrtej v BPL. Když nebyli schopný vyhrát tuhle sezónu, tak jim ani Morata nepomůže v tý další.

Určitě má na to hrát základ, ale jestli přijdou o Alexise a Ozila jak se píše, tak nemá smysl tam přestupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi - Dybala by byl zajímavý útok, na to bych byl zvědavý, připomíná mi to duo geniality Cassano-Totti

Reagovat
Pinturicchio

A (ne)inteligenci obou zastane sám Berardi.

Reagovat
Pettirosso

Dybala:

"I'm very comfortable with Pereyra, because he is Argentinian like me, but also with Morata, Pogba and Cuadrado. - ten bude chtít brzo odplavat do Barcelony až zjistí, že mu tak na rok zbyde jen Pogba.

On Copa call-up after Lavezzi, Pastore injury

"I spoke to Martino, it's very difficult or more so impossible." "He had me in mind for Olympic games, we'll see if Juve will allow me to go."

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/84910/report-mascherano-agrees-juve-deal

To by byla pecka, zvlášť při Claudiově zranění. Další šampion a vůdce do sbírky.

Reagovat
smazaný uživatel

to by teda bola pekna posila pre vas. navyse v barce ho zabijaju tym ze hra stale obrancu. pritom v zalohe je ovela lepsi.

Reagovat
Pettirosso

to by byla pecka. pojď!

Reagovat
10

"The report says that the 31-year-old has agreed a three-year deal with the Turin club that would see his salary ‘increase significantly.’ "

v Barceloně by měl brát 5.5m a v Juve mu tuhle částku "významně zvýší"? tak určitě

Reagovat
Pinturicchio

Dostane o půl mega víc a poukázky na 4 pizzy v zemi, kde se dělá nejlepší pizza na světě, to stačí, ne?

Reagovat
10

jako už o tom píše i Di Marzio na Twitteru

Reagovat
10

resp. že by se o tom mohlo jednat...

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona co nema obrancov ide predavat jedineho dobreho to cenim :) ale tak asi kupia niekoho urcite

Reagovat
el Principito

Piqueho znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

jj velky zmatkar.

Reagovat
Visca el barca

Nejlepší stoper světa

Reagovat
10

Reagovat
Visca el barca

No nejlepší je. Já za to nemůžu, že jste ho neviděli tři roky hrát.

Reagovat
10

co to meleš prosimtě..?

Reagovat
Visca el barca

Co bych mlel. Pique je teď prostě nejlepší. Umí nohama jako málokdo, plus je jistej. Te´d se Sevillou předvedl grandiózní výkon, nebo spíš jeho standart posledních dvou let. Asi koukáš moc do minulosti, je to moderní stoper

Reagovat
Zark

a teď je otázka, zda ty jsi tři roky viděl jiný tým než barcelonu

Reagovat
Visca el barca

Ano. z itálie se přiznám sleduji občas Juve, ale to je kvalitou zbytku, který je prostě horší. Ale La ligu a Pl sleduju pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

praveze barcu davaju tak casto, ze sa neda ju nevidiet.

Reagovat
Visca el barca

No u nás moc ne. V ČR la liga není.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne napisat ze pique je najlepsi stoper sveta je velka odvaha.

Reagovat
Visca el barca

V tuhle chvíli ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale vies co, mas pravdu. Pique je najlepsi obranca v historii galaxie, nepamatam lepsieho. Mozno Stano Varga.

Reagovat
Visca el barca

A kdo je momentálně lepší?

Reagovat
CubONE

T.Silva, Godin, Barzagli minimalne.

Priznavam, ze Pique sa opat troska prebudil a pripomina toho super stopera zpred par rokov, ale najlepsi nie je ani zdaleka.

Reagovat
Visca el barca

Ono hrát v týmu kterej jako celek tolik nebrání, na rozdíl od Atlética či Juve je mnohem těžší. Plus Pique je oproti nim fotbalista. No a Silva? Ale notak. Sám chce do Barcelony kuli Lm. je starej nemá co nabídnout.

Reagovat
Furia Ceca

Už to zabal - reakcí si tady sklidil dost a už bys mohl pochopit, že nám svůj názor o nejlepším Piquém nepodstrčíš. Tady jseš v Serii A a v tý jsme my opravdu světový obránce viděli, takže můžeme srovnávat.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Ta soutež je o level jednodušší než La Liga

Reagovat
Airus

V La lize padá tolik gólů protože se tam brání jak v MLS

Reagovat
Visca el barca

a proto, když se láme chleba v evropě, jsou týmy z La ligy nejlepší že?

Reagovat
Airus

Leda tak Barca... a ještě aby ne když maj 300M útok. Jinak dostávaj shitózní góly

Reagovat
Furia Ceca

Já myslel z dlouhodobýho hlediska... Viděl jsem dlouhý léta Maldiniho, Nestu, Cannavara, Zanettiho... Oproti nim je Piqué absolutní tragéd - ani jednomu z nich nesáhá ani po paty.

Klidně to vyvrať - tím jenom definitivně prokážeš, že jseš idiot.

Reagovat
Visca el barca

Tak za prvé jsme se bavili o momentální situaci. Za druhé, je to jiná doba a Pique už toho se svým týmem dokázal jak na klubové tak i na mezinárodní úrovni víc. A to byl vždy základní stavební kámen. Takže pokud tragéd dokáže vyhrát 3xLm, bejt mistrem světa a dvojnásobným mistrem evropy, tak potom chci bejt taky takovej tragéd

Reagovat
Furia Ceca

Ok, tvůj názor... Pro mě Piqué není prostě TOP. Já spíš nechápu, proč furt o tom máš potřebu přesvědčovat ostatní - kór, když to očividně tady nikoho nezajímá (i když to právě asi bude ten důvod).

Reagovat
El-Pistolero-68

Zanetti nebyl zas tak bozsky obrance, k tem trem bych ho teda neradil.

Reagovat
Visca el barca

Tak zanetti byl hlavně bek ne? Já nemluvil ani o minulosti, prostě beru současnej stav a v tuhle chvíli je Gerrard lídr jako prase. Jinak Cannavaro v La lize byl přímo šílenej například

Reagovat
El-Pistolero-68

Maldini byl taky hlavne bek. A to bych netvrdil, ze byl sileny, i kdyz hral samozrejme hur nez predtim roky v Italii...

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela odvážné tvrzení. a jen tak mezi náma.. pozor na vlastní namistrovanost..

ať to nevyzní blbě, ale Cannavaro nemt ty 3 sezony v Juve, tak žádný top nikdy nebude mít.. a to si nemysli, že já jsem nějakej jeho hater. myslím si právě opak..

Reagovat
CubONE

Na toto nemam slov fakt.

Ze Godin alebo Barzagli su horsi na lopte (a to obaja nejaki tragedi s nou nie su) je nepodstatne, ked maju pri sebe ball-playing stoperov. V obrannych cinnostiach Piqueho prevysuju. Silva je vo vsetkom lepsi od Piqueho a do Barcy sa nehrnie.

A to ani nehovorim, ze aj ked Pique rozhodne posobi suverennejsie, absolutne z neho nesala ta autorita, co z tejto trojky.

Reagovat
Visca el barca

Heleď Gogina s Thiagem chápu, máme každej jinej názor. Ale cpát sem 35 letýho obtloustlýho týpka, jen proto, že hraje v Sérii A? Ale notak. Pique je teď prostě top

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Hlavne ze Nesta 35 "veteran" dokazal Messiho eliminovat.

Reagovat
Visca el barca

jo a kdy? AC dal messi v evropě po Arsenalu asi nejvíc gólů

Reagovat
Yzemi

No ty krávo, odkud tohoto tvora vypustili?

Reagovat
Lech

ale prdel to číst

Reagovat
Yzemi

to jo

Reagovat
Airus

Reagovat
DelPiero137

Chlapci, uvedomujete si ze reagujete na fanusika Barcelony? To je v 99% strateny pripad, diagnoza, tadial cesta nevedie. V Pepkovej super ere bol kazdy hrac Barcy najlepsim v celej historii futbalu na svojom poste. Co historicky v galaxii od velkeho tresku.

Cely tento nezmysel podrhuje veta "Plus Pique je oproti nim fotbalista". Ani neviem co si o tomto mysliet ako to chapat.

Reagovat
Visca el barca

No vidíš a pepek tu není a jsme furt top. Takže to asi těma hráčema bude že?

Reagovat
DelPiero137

Jo to bude urcite tym.

Reagovat
Visca el barca

No a nemáme o třídu lepší tým než vy? máme. A kým to je? těma world class co tam jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za to vy jste celkem objektivní

Reagovat
Alberto Aquilani

zas ale Stando Varga bol stopérik jak repa

Reagovat
cervo

mohol mal tak spinave nohy ako repa

Reagovat
Fridgiee

Ten hraje v Paříži

Reagovat
Visca el barca

Dávno ne.

Reagovat
Airus

Puyol už nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

ten ti vysiel :)

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

90% kurva, pojď.

Byla by to pecka, další generál do sbírky, topkové CM a nemusel by se řešit ten stoper, který by zase ubíral minuty Danimu.

Reagovat
Visca el barca

Nebuď naivní, nepůjde do horšího.

Reagovat
Airus

když bereš 6M tak potřebuješ na něco poukázky? To ať mu daj radši Fiata

Reagovat
Fridgiee

Dostane Ferrari přeceee

Reagovat
Pinturicchio

Airy, to byl vtip:).

Reagovat
Furia Ceca

Právě to tak je... Čím víc bereš peněz, tím míň je chceš utrácet!

Reagovat
Furia Ceca

+ dostane turínský speciality, tedy několik plechovek kafé Lavezzi, pár flašek Cinzana a Fiata!

Reagovat
Airus

někde bylo že Barcelona o prodej nestojí, tak zatím je to ve hvězdách

Reagovat
Visca el barca

Ve hvězdách není nic. Prostě neodejde

Reagovat
Fridgiee

Co když požádá sám o přestup?

Reagovat
Visca el barca

Proč by to dělal?

Reagovat
Fridgiee

Protože sám několikrát řekl že chce hrát v Itálii?

Reagovat
Visca el barca

Tak pokud já vim ,tak řekl, že po Barceloně chce domů do Argentiny. Ale jo sněte dál, jeden z našich kapitánů, půjde určitě hrát horší ligu do horšího klubu

Reagovat
Fridgiee
Reagovat
smazaný uživatel

tohle dítě ani anglicky neumí, tak tomu neporozumí, jediné, co bere za irelevantní je tak blesk.. jinak by nemohl o Piquem prohlásit, že je nejlepší stoper a to jsem si prvně myslel, že trolluje

Reagovat
Visca el barca

Ano a proto jezdím do Barcelony každej rok na zápas, ale jinak jsem dítě. Ok máš článek. Přestoupí do Juventusu? určitě ne

Reagovat
Fridgiee

Jsem rád že tu je konečně někdo kdo se s Javierem zná osobně. Prosímtě, co rád snídá? A už jste se bavili o tom jak je Piqué dobrej?

Reagovat
Visca el barca

Ty na fotbal koukáš určitě jen z televize viď? Myslim světovej fotbal, nétu českou sračku. Tak mě tu nepoučuj. Sám víš, že by to byl pro Mascherana krok zpět. Liga, tým, všechno

Reagovat
Fridgiee

Ty máš opravdu nějakej problém kluku, Doufám že si si tady pomohl od toho svojeho psychického bebí, když si nás tu přesvědčil všechny že tvůj názor se rovná slovu božímu.

Prosímtě, pokud se zase budeš cítit na dně nebo smutně, přijdi nás sem zase poučit, já se s tebou rád pobavím aby se tvůj psychický stav ještě nezhoršil.

Ano, fotbal je jenom o úspěchu a úrovni. Nic jiného na něm není, byl by to opravdu největší retard kdyby chtěl jít hrát fotbal do své druhé domoviny, idiot..

Reagovat
Fridgiee

Prosím

Reagovat
Visca el barca

Zrovna javier fakt neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

snad ty odejdeš z téhle italské sekce

Reagovat
Furia Ceca

To je fakt strašnej kretén...

Reagovat
mojmira

Reagovat
Visca el barca

Tak tos mi to nandal no.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, máte někdo nasledovaného Milika z Ajaxu? Má se stát náhradou za Edina, pokud odmítne současnou roli na pomezí základu a lavičky /spíš lavičky/ a půjde pryč.

Čísla má lepší než Zlatan , ale je to furt Holandsko. Zajímá mě spíš herní styl, jeho pohyblivost a zapojení do mezihry, potažmo koncová tvořivost.

Sabatini podle posledních zpráv odpracuje smlouvu, takže ještě sezonu.

Pantaleo, pokud podepíše s Violo, bere Adema

Baldissoni prodlouží do 2019

Poslaná nabídka za Digneho na 5+6 mega. Jeho žena navíc studuje v Římě a chce pokračovat.

Reagovat
CubONE

Ja ho vidim v repre, je dost podobny Lewymu, ale ma lepsiu strelu z dialky a dobre sa vie zapajat do medzihry. Hlavne v repre hrava skor SS v 4411. Zakoncenie solidne, ale musi na nom este popracovat, najvacsim minusom je asi nevyrovnanost.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, z videí se mi líbí, ale na posouzení to nestačí.

EURO ho může ještě nakopnout, je mu 22, potenciál přiblížit se Lewovi má. Nám by právě vyhovoval SS, Spal na klasického hrota hrát nechce. Nebo až v průběhu zápasu.

Reagovat
Pipo123

V Nemecku sa moc nepresadil, v Eredivise to padá každému lepšiemu útočníkovi, ale docela by som mu veril, ale tá cena 15+ je dosť vysoká.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně gólů si vypracoval sám, nebylo to tak, že by ho zásobili, i když s Klassenem vypadají sehrání jako blázen.

Pokud je jeho agentem skutečně Raiola, ceně se nedivím.

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mascherano by do naší hry sedl úplně top.On je úplně prototip hráče hodící se do Juve.Bojovník a ještě zastane dva posty.Dvě mouchy jednou ranou vyřešen post obránce a středového záložníka.Nejlepší řešení ten Mascherano.Tak snad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele