Montella zůstane i pro příští rok, zní ze Sampdorie

28.04.2016, 20:20
Aktuality
Vedení janovské Sampdorie nemá v plánu hledat po letošní sezoně dalšího trenéra. Kormidla italského celku se v průběhu probíhajícího ligového ročníku ujal Vincenzo Montella a několikrát se spekulovalo o jeho možném odchodu, klub s ním ovšem i nadále počítá...

Bývalý kouč Fiorentiny nebo AS Řím v Sampdorii v polovině listopadu nahradil Waltera Zengu a týmu pod jeho vedením dlouho hrozil sestup ze Serie A. Klub nebyl spokojen s výsledky, trenérovi se zase nelíbil lednový prodej několika hráčů základní sestavy. V právě kvůli tomu měl Montella začít uvažovat o rezignaci.

"Montella pro příští rok zůstane v Sampdorii," řekl v rozhovoru pro Racio Crc právník janovského klubu Antonio Romei.

"Boj o záchranu byl trochu ovlivněn plánováním, ale jsme přesvědčeni o Montellových kvalitách a chceme v postupu vpřed pokračovat společně s ním," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (42)

Přidat komentář
Furia Ceca

Montella Sampě ještě pomůže!

Reagovat
smazaný uživatel

do Lazia s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

OT: Od restartu Juventusu v roce 2011 bylo letošní Scudetto z posledních pěti nejrychleji získaný!

https://www.facebook.com/Juventus/photos/a.217604301600140.73941.171522852874952/1381958515164707/?type=3&theater

Když si člověk uvědomí, že po nějakým 5. kole jsme byli 15., tak to je hustý!

Reagovat
Largo

Dát mu čas, prostor a rozumnýho člověka k přestupům, tak umí dělat zázraky. On byl hodně nespokojenej s těma odchodama, ale přes léto si to snad postaví sám dobře.

Reagovat
olis

vraj by sa mohlo v Serie A prejst na delenie penazi za tv prava podobne ako v PL: potom by to vypadalo priblizne takto: https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/13082517_1008068625925363_8669549169048058227_n.jpg?oh=414e2417aabb40e5b0c5bf6e1a90eb5b&oe=57A0F436

Reagovat
10

komunismus....

Reagovat
FuckT

Lebo kapitalizmus je lepsi...

Reagovat
10

Pokud zůstaneme čistě u fotbalu a rozdělování peněz z TV práv, tak mi to aktuální rozdělování v Itálii přijde spravedlivější. Nejen s ohledem na to, kdo tu ligu prodává. "Kapitalismus" v tomhle ohledu mají ve Španělsku, kde si Barcelona s Realem rozdělují skoro polovinu...a taky bych neřekl, že to je nespravedlivý

Reagovat
FuckT

Tak taketo dotahovacky ma zrovna nezaujimaju, pretoze to su vsetko ''small potatoes''... Skor sa pozeram na to z toho pohladu, ze za komunizmu si jasne vedel, ze vela veci je na picu, vedel to skoro kazdy a skoro kazdy to chcel zmenit, bolo to doslova transparentne. Ale teraz je takmer kazdy obycajny clovek v skoro este mohutnejsej pici a kazdy si mysli, ze to je vlastne dobre. Ako to o tejto kompeticii povedal Karel Kryl, ''vitazi su na seba hrdi a porazeni rezignuji k pivu.'' Ale vitazi casto zabudaju na to, ze mnoho casti z ich konkurencie rezignuje uz dopredu, pretoze sa nepovazuju za niekoho, kto musi niekomu dokazat, ze je lepsi ako ini, ale skor by radsej pomohli tym, ktori vdaka nespravodlivosti nahody nie su dostatocne vyvinuty na existenciu, alebo ktori vdaka podmienkam, v ktorych museli prezivat tuto schopnost stratili, alebo ju neboli schopni ani nadobudnut.

A este z toho hladiska, ze vzhladom k tomu, akym sposobom kapitalizmus funguje, je vlastne ovela nebezpecnejsi ako komunizmus. Americky kongress sa pocas vyroby atomovej bomby vyjadril, ze na nu maju odlozenych 120 milionov (TOPS), ale nakoniec cela vyroba stala vyse 2 miliard. Kto to zaplatil? Nevieme, mozme iba hadat, a takisto predpokladat, ze ten niekto, alebo tito podaktori, teraz uz nejaku dobu drzia monopol nad vyrobou zbrani. A dalsia vec, ktora je uplne ista je ta, ze za tychto chlapcov nikto z ludi nehlasoval a ich motivy su nam asi tak zname, ako sme teraz blizko k uspesnemu zpisaniu ToE (Theory of Everything - merging all of the four forces - EM, strong nuclear, weak nuclear a gravitational force - into one).

Ja osobne by som privital komunizmus, radsej ako zit v kapitalizme, kde si ludia myslia, ze je vsetko krasne lebo ich sa to zatial netyka, ale pozri sa na cely svet a tam uvidis, ze tieto individua skusaju rozne veci uz dlhe roky a ani jedna z nich nie je prijemna.

Je to cele jeden velky vtipny vicious circle, my nasim konzumnym sposobom zivota im davame tu moc, zatial co oni zabijanim farebnych a indigenous peoples uspesne zvladaju kontrolovat nas hnev, pretoze aj ked sme ciastocne za ich moc zodpovedni, tak kym ju nepouzivaju proti nam. ale proti ludom, ktorych sme snad ani nikdy nevideli inak ako mrtvoly v TV, tak je to vlastne vsetko krasne, nie?

Ale toto je presne ta krasa, ze ludia nie su ochotni nielenze obetovat svoj luxus za prezite nevinnych ludi, oni dokonca nie su ochotni ani len si z neho trochu ukrojit.

Reagovat
10

sorry, ale tenhle směr diskuse jsem při psaní "pokud zůstaneme čistě u fotbalu" úplně nemyslel

Reagovat
FuckT

Uvedomoval som si uz ked som to pisal,, takze som ani nejak necakal reakciu, ale vies, niekedy sa clovek rozvasni.

Reagovat
Furia Ceca

Komunismus je jednoznačně nejvýpíčenější model fungování státu.

Reagovat
FuckT

Suhlasim, ale nemyslis si, ze by sme mali aj na viac, ako mame teraz? Komunizmus je skvela prilezitost pre kapitalistov, ako si chranit svoj system. Vzdy, ked niekto celkom rozumne argumentuje proti mnohym chybam kapitalistickej spolocnosti, oponentovi staci iba spomenut komunizmus. Ale je to hlupe, ved predsa len preto, ze sme zo sraciek vkrocili do trochu mensich sraciek, to teraz neznamena, ze musime nadavat na tie vacsie sracky a pohodlne sa plavit tymi mensimi. Nespominajuc to, ze kapitalizmus nie je synonymom demokracie, a pokial ma pamat neklame, tak za to nasi fotrovci tak upenlivo bojovali.

A druha vec, pre schopnych ludi je kapitalizmus urcite lepsi ako komunizmus, ale co pre tych bez talentu a bez roznych rozmanitych schopnosti mysle? Raz mi kamarat povedal, ze on ked pozera film, ze on sa aj snazi, ale na konci aj tak nevie poriadne o com to bolo. A to nehovoril o filmoch ako 2001: A Space Odyssey alebo nejaky film od takeho rezisera ako Akira Kurosawa (alebo nejaky kde hra Asa Akira ;)), ale skor o nejakych beznych srackach. Jeho konkurencieschopnost v takomto systeme nevidim ruzovo, ale predsa len za svoju hlupost nemoze, ci ano? Obvinime vesmir a jeho nahodne variacie? Za komunistov by takyto clovek dostal vdaka praci byt, bud za nejaku almuznu alebo zadarmo, dnes dostane akurat tak kokot do huby a poslu ho do fabriky za 2 E na hodinu...

Reagovat
Lech

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Furia Ceca

Kapitalismus mě taky sere, ale pořád si myslím, že je to jediná cesta, jak lze fungovat... Komunismus sice chce být spravedlivej, ale kariéru může dělat jenom ten, kdo je ve straně. Takže podporuje protekci a nesnášenlivost. Dále v něm máš ještě třídní boj, propagandu, cenzuru, popravy, vyvlastňování...

Navíc socialismus hlásá, že každej má stejně a všichni jsou si rovni, ale není to pravda... V Československu, především ten normalizační komunismus 70. a 80. let, byl synonymem korupce a závisti. Celej ten systém konzumního socialismu, kdy se chatařilo, vlastně odporoval celý myšlence, protože někdo měl větší chatu než druhej - a ten samozřejmě záviděl. Omezený a protekční prodej aut a západního zboží v Tuzexu - to vše jenom podpořilo šedý obchod a korupci. Všechny současný negativní vlastnosti společnosti, jako je závist a korupce, ve skutečnosti není produkt kapitalismu, ale konzumního socialismu po roce 1968, kdy stát dělal všechno proto, aby tě zabavil a ty ses o politiku nestaral.

Na druhou stranu, sám peníze a západ fuj fuj režim byl extrémně úplatnej - že u Československých komunistů šla ideologie okamžitě stranou, jakmile se na ně zašustilo dolarama, je ve světě dost známej fakt - viz prodej vynálezu kontaktních čoček Američanům, filmování Amadea v Praze nebo prodej Kalašnikovů Američanům v době, kdy SSSR zahájila invazi do Afghánistánu.

Ale co je hlavní - co hovoří proti komunismu: životnost komunismu je omezenej. Centrálně řízený hospodářství je extrémně neefektivní. Kór když ho řidí idioti, co jsou sice ve straně, ale jinak jsou extrémně blbí. Komunismus vždycky požere sám sebe, je to jenom otázka času. V bývalý východní Evropě nevydržel ani 45 let, v Rusku necelých 75. Poslední bašty komunismu sami de facto přiznávají, že to prostě z hlediska existence státu je neudržitelný: Čína přijímá principy kapitalismu, na extrémně zbídačený Kubě už to pomalu dělají taky a v KLDR je hladomor. Sám Marx, kterej jako vůbec první komunismus detailně popsal, jej zavrhl jako nerealistickou píčovinu...

Píšu jak kokot, ale těch myšlenek je tolik, že to do jednoho příspěvku narvat nejde...

Reagovat
Kucka

Reagovat
snuff24

Reagovat
CubONE

To by tu ligu mozno troska vyrovnalo, ale posunulo nazad. Tych penazi na rozdavanie nie je tolko ako v Anglicku.

Reagovat
olis

tak na jednej strane ma tesi ked vidim ze Sassuolo alebo Empoli by dostavali o dost viac, jednak si to zasluzia a jednak by im to aj pomohlo, na druhej strane ked vidim ze my mame dostavat o 13 mega menej, to je Higuainov plat - nic moc no...

Reagovat
FuckT

Je cas zacat im znizovat aj platy, aby clovek, co pocuva Miley Cyrus zarabal viac ako 2 eura na hodinu, to som ticho...

Reagovat
CubONE

To by sme my uz regulerne hrali o zachranu.

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Roma se podle GDS dohodla na tříletým kontraktu s Caceresem.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

len nie toto drevo

Reagovat
Yanek

Nakonec to bude nejlepší bek, jakého jste v poslední době měli.

Reagovat
Alberto Aquilani

čo ako nie je moc ťažké

Reagovat
Yanek

Tak o to jde, že

Reagovat
10

snad ho budou brát jako náhradu za Manolase

Reagovat
Alberto Aquilani

drevo neni, len odohral toho posledné sezóny zhruba toľko, či Strootman

Reagovat
GEGE

uf...

Reagovat
Furia Ceca

Škoda, byl to můj oblíbenec. Jenomže ty jeho zranění, z toho některý mimo hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičku marodky.

Co už, snad nemá vysoký plat.

Reagovat
GEGE

Prumerny hrac s vysokym platem a navic lazar...To nechces...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Sampdorii ku skvelemu kroku

Reagovat
Pipo123

Lazio join chase for Milan target Ben Arfa čo mu chce Tare ponúknuť ? Jablčka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Míč je teď na straně Ferrera,při předpokládaném prodeji Soriana a návratů z hostování by měl Montellovi umožnit sestavit si v létě kádr podle svých představ,tzn. pořádně pustit chlup. V opačném případě to zase bude celý podzim plácání od ničeho k ničemu a vyvrcholí to opětovnou výměnou trenéra... Osobně znovu očekávám spíš příliv hráčů na hostování,což je vzhledem k případnému perspektivnímu budování kádru na <>. Bohužel,takto to v Sampdorii poslední roky chodí.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Votas

jaká je spokojenost s Ranem a Dodem?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem neměl možnost na jaře vidět moc zápasů (stydim se...),ale Dodo určitě hodně pomohl,řekl bych,že po tom zranění má slušnou formu.Bral bych ho tu natrvalo Ranocchia mi přišel slabší (aspoň v těch zápasech,co jsem sledoval) a hlavně mu moc nepomohlo to vyloučení na Sassuolu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele