Montella si pochvaloval výkon a zasloužený postup

24.04.2015, 20:58
Aktuality
Semifinále Evropské ligy bude letos z poloviny italské a padesátiprocentní podíl na tom má Fiorentina. Viola na cestě mezi nejlepší čtyři vyřadila i Dynamo Kyjev a po remíze 1:1 z Ukrajiny včera doma vyhrála 2:0. Trenér Vincenzo Montella byl spokojen s výkonem, mrzela ho jen řada zahozených šancí...

"Podali jsme skvělý výkon, hráli intenzivně, předvedli kvalitu a vytvořili si spoustu šancí. Jenom jsme nedokázali ty příležitosti proměnit a kvůli postupu tak vyplýtvali spoustu energie," myslí si Montella.

"Když budeme takto hrát i nadále, bude snazší dávat dřívější góly a nebudeme se muset trápit až do konce. Dnes cítím jenom radost a spokojenost, tým si tento postup zasloužil," dodal.

Fiorentině celou situaci hodně usnadnila 40. minuta a v ní Jeremain Lens. Nizozemský útočník už měl jednu žlutou kartu, za nafilmovaný pád v pokutovém území pak dostal druhou a musel předčasně do kabin. Hrozivý konec první půle pro Dynamo pak o tři minuty později dokonal svou trefou Mario Gómez, jemuž při snaze zpracovat centr odskočil míč natolik šťastně, že skončil až v síti.

"Sám nevím, jestli to vůbec byl až tak šťastný gól, jelikož Gómez nepřestal hrát a neustále sledoval míč, aby se dostal do branky," popsal Montella úvodní branku duelu.

Fiorentině hodně pomohly závěrečné minuty obou zápasů. Na Ukrajině před týdnem ve druhé minutě nastavení srovnal Khouma Babacar, včera se pak ve čtvrté minutě nad rámec normální hrací doby prosadil Juan Vargas, který Dynamu sebral zbylé šance na prodloužení.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Fenix

nikdo nic...

Reagovat
Furia Ceca

"Fiorentině celou situaci hodně usnadnila 40. minuta..." Co je to kurva za píčovinu?! Vždyť to Dynamo bylo extrémně slabý, za celej dvojzápas nepředvedlo vůbec nic, tak jakýpak nějaký "hodně usnadnila?!"

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně bych Fiorentině tu El přál !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele