Montella nevyužívá Baccu, důvodem je i jeho možný přestup

23.07.2017, 11:55
Aktuality
Carlos Bacca je znovu spojován s odchodem z milánského AC. Kolumbijský útočník za Rossoneri sice střílel branky, pro trenéra Vincenza Montellu ovšem nepředstavoval neodmyslitelnou součást základní sestavy a díky spekulacím ve čtvrtek nezasáhne už do druhého zápasu v řadě...

Třicetiletý Bacca nebyl už u včerejší výhry 4:0 nad Bayernem Mnichov a v nominaci se neobjeví ani příští týden, to na slavný klub čeká první duel třetího předkola Evropské ligy proti rumunskému celku CSU Craiova.

"Nenasadil jsem ho, jelikož nebude hrát ani ve čtvrtek," oznámil Montella.

"Učinili jsme tak v souladu, je ale jasné, že jsme k tomuto opatření sáhli i na základě budoucích pohybů na přestupovém trhu," dodal.

Bacca přišel na sever Itálie před dvěma roky za třicet milionů eur ze Sevilly a dokázal nastřílet 31 ligových branek. Jedním ze zájemců o jeho služby je Olympique Marseille, v kabině AC Milán by ho pak mohl nahradit Nikola Kalinić z Fiorentiny.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (84)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vrať se domů chytat ryby

Reagovat
smazaný uživatel

Do Marseille! S Germainem budou Hodně uderna dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca uz je davno domluveny s Marseille, ceka se jenom az AC podepise Bellotiho nebo Kalinice

Reagovat
smazaný uživatel

A Kalinic v pondelok AC akceptovalo 15m od Marseile..

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva zápasy ať s Dortmundem, tak Bayernem jsem viděl, kdo je navíc tak jednoznačně Borini, ten tam nemá co dělat. Bacca hrál dobře, dával gola Dortmundu. Hodně posil do AC, uvidíme jak si to sedne. A především Calhanoglu nauč se kopat rohy laskavě

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem, že ich nevie zahrávať ale ok, stále tam majú Rodrigueza, čo je špecialista na štandartky

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdíku!

Reagovat
Milan.B

ide do OM

Reagovat
Rip

Kdyby to nebyl takový čurák, tak toho v AC dokáže víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc curak. GaB naslibovali velky MIlano, tak se upsal i kdyz mel lepsi nabidky. To by jednoho pekne otravilo, kdyz byl dva roky v tom bordelu, ktery u nas byl. Goly daval a to ze postupne uvadal mu ja osobne nezazlivam. Kdyz nekomu tak G a B.

Pokud s nim M nepocita, tak mu preju hodne uspechu v novem.

Reagovat
Pinturicchio

Včera dobrý zápas. Posily solidně - Wojta vypadal jistě, pár pěkných zákroků, Mattia taky dobrý, zabránil tam gólu, nenápadný, ale dobrý, Benta tam měl taky pár momentů. Douglas, až se sehraje, tak bude fakt dělo, ve dvojici s Alexem bude brutální. Hrát od začátku Chiello, který vypadá ve výborné formě, tak by tam Neymar takhle neprocházel, bohužel, Barza nemládne a včera bylo vidět, že už moc nestíhá. Líbil se mi i Mira, Stura, který musí prostě zůstat.

Pokud se nepletu, tak Madra včera nastoupil na stoperu, doufám, že Max nechystá podobnou věc, jako Conte s Marronem.

Strašně se těším na novou sezonu.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Airus

Nestíhal jsem, ale Benatia mi přišel za záznamu naprosto příšernej.... ale byli to highlighty, tak ty nevykreslej přesnej obrázek

Reagovat
Pinturicchio

Upřímně, Benatiu si moc nepamatuju, přece jen, bylo to o půlnoci a popíjeli jsme toho pivko, ale ta neviditelnost není důkazem bůh ví jakého výkonu.

Reagovat
Airus

podle 10 navázal na minulou sezónu Tak snad si Allegri vytáhne prst ze zadku a dá prostor Rugovi, u kterého potřebujeme aby navázal na minulou sezónu

Reagovat
Pinturicchio

Dani bude v Bostonu, tak uvidíme.

Jinak jsme se prej domluvili s Canem, který chce do Juve.

Reagovat
Airus

Jj četl jsem, jsem zvědavej na kterym křídle bude hrát, protože Allegri těch hovadin nenechá

Reagovat
Pinturicchio

Má přijít jako trojka do brány, tak uvidíme.

Stura včera na křídle tradičně solidní výkon.

Reagovat
10

Mattia bude dobrá náhrada za Stephana, za těma ofenzivníma hráčema nepotřebujeme, aby byl nějak produktivní, což mu tady fanoušci AC nejvíc vyčítali, hlavní bude defenziva a tam u něj strach nemám, je to inteligentní hráč.

Beppe má ještě spoustu práce, to složení stoperů není ideální, v tom ofenzivním týmu bude potřeba rychlost. Barza v 36 letech může stačit na ligu, ale v čtyřčlenný obraně už to asi žádná záruka nebude, když se k tomu přičte fakt, že to trio Ruga-Chiello-Benatia mají každou sezonu tak 10+ zápasů zranění, je celkem jasný, že bude potřeba ještě jeden stoper. Gimenez nebo Manolas by byli ideální, ale tam to moc reálně nevypadá. Garay by za určitých okolností mohl být dobrá příležitost. Čekám odchod Stephana a nahrazení ho nějakým mladším ofenzivnějším hráčem, co by dával variabilitu do 3-4-3 (Cancelo).

V záloze to je hlavně o odchodech, hráči jako Lemina nebo Rincon místo v týmu nemají a měli by se zpeněžit. Bentancur nebo Mandragora by určitě měli zůstat v týmu. Emre by byl dobrá náhrada za Samiho, ale když vidím ty čísla, co lítají v PL, tak nevidím moc možností ho nějak přetáhnout, pokud ho Liverpool bude chtít udržet, zvlášť když to je Kloppův oblíbenec.

Ofenzivu bych s Bernou uzavřel, maximálně vyměnil Cuadrada za Keitu. I tak to ale bude velká nabušenost, kterou dlouho nepamatuju.

Reagovat
svkmd

Moje slova až na toho cm.. Myslim si že nepotrebujeme nikoho kupovať. Keby lemina dostaval viac príležitostí na cm a allegri by ho nestaval na krídlo tak o moc horší hráč než can to nebude.

Reagovat
svkmd

Zo včerajšieho zápasu ma mrzí len bentacur ktorý proste nieje a nemôže hrať krídlo a mandragora ktorý má potenciál obrovský ale hral na stoperovi. Takže načo nám cm keď tu máme viac než dosť skvelých hráčov.

Reagovat
10

Lemina by byl ok jako box to box hráč v 3-5-2, ale jeho taktický schopnosti jsou bohužel naprosto nepoužitelný pro dvoučlennou zálohu v tomhle 4-2-3-1, tam je Stura před ním.

Reagovat
svkmd

Áno to áno ale Max sa viackrát vyjadril že by chcel skúšať aj 4-3-3. Tam by som vedel viac zakomponovať síce sturara na DM.

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak, Mattia může mít čísla klidně i horší než v AC, já od obránce čekám hlavně dobré výkony dozadu a aby jistil tu ofenzivní sílu před ním, která bude dělat zápasy směrem dopředu ... a co se bránění týče, tak to vypadalo dobře už v jeho prvním zápase za Juventus.

Stopera to chce, hlavně s ohledem na zdraví těch, které už máme, jak píšeš, žádný z nich bohužel není takový nezmar jako Bonucci - právě tu jeho nezničitelnost je potřeba nějak nahradit, co se samotných výkonů týče strach nemám.

Co se zálohy týče, tak bych jen prodával, maximálně zkusit Cana, žádného třicátníka nám potřeba není. Záloha Marchisio, Pjanic, Khedira, Bentancur, Mandragora, Sturaro (byť ho Max staví na křídlo) je plně dostačující, i když u Claudia a Samiho je tam jako u stoperů zase otázka toho zdraví, snad budou držet oba. Bentancur teď v rozhovoru říkal, že jeho nejoblíbenější místo v sestavě je právě ten štít ve 4-2-3-1, takže není moc co řešit.

Cuadrada bych se zbavil tak jako tak, včera to byla jeho klasika, na kterou už moc náladu nemám, to snad radši ten Keita, kterého jsem teda dvakrát nechtěl ... nebo ho zkusit udat do AS výměnou za Manolase.

Jak už jsem psal, moc se těším na novou sezonu, ta trojka Costa - Dybala - Bernardeschi (k tomu na lavici uzdravený Pjaca, možná Keita) může být uragán, jaký jsme v Juve dlouho neviděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked cez neho dostanete 3 fiky od AC potom si povieme ;)

Reagovat
10

a dá je sám Diego Armando Bonucci, že jo?

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Jen se chvástej, o to ten případný pád na hubu bude tvrdší.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Houfi

Cuadrada si strčte za klobouk to by mi jeblo..

Reagovat
Pinturicchio

Monchimu by muselo asi trochu jebnout, ale třeba to přežene s opalováním a pak kdo ví.

Reagovat
10
Reagovat
Yzemi

Reagovat
El-Pistolero-68

Horší čísla než v AC už fakt mít nemůže. To bylo snad 0+2 za 2-3sezony nebo tak nějak.

Reagovat
Pinturicchio

Pche, 0+5

Reagovat
El-Pistolero-68

To je ale za celou dobu, co je u nás, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Jo.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale dozadu je slušný, podle mě by mohl hrát v 352 i v té obranné trojce.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, taky mě to napadlo. Defenzivní preciznost si od Matii slibuju především, tam si myslím, že nezklame.

Reagovat
Furia Ceca

Náhodou, tenhle Matteov gól byl super!

https://www.youtube.com/watch?v=z9slPaPQ3IM#t=3m36s

Reagovat
10

to byl taky legendární zápas, tam bylo všechno...

https://youtu.be/z9slPaPQ3IM?t=3m19s

Reagovat
Furia Ceca

Jj, ten je památnej! Dvě redky, pencle, vlastenec, hromada WTF momentů...

Reagovat
travis joe

Menéz at his prime . ta patička byla čistá extáze

Reagovat
Furia Ceca

Menéz byl určitě jeden z nejvýraznějších tahounů AC v tý temný pětiletce.

Reagovat
travis joe

Mi připomíná Adila Ramiho. Chudák si musel doplatit vlastní přestup do Milána.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol myslim prvy zapas sezonu a vtedy som dufal, ze zle casy su prec lebo hrali fakt dobre a ten Menez bol neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně neumí centrovat což se od beka čeká.,góly jsem od něj nikdy nečekal..uvidíme v průběhu sezóny, v repre se snažil víc, u nás měl občas dobrý faily...:/

Reagovat
10

ono je často důležitější, na koho centruješ o Stephanovi se to říká taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Prve zapasy zaradi 3ti rychlostny stupen lebo vsak euforia z prestupu no potom zase spat do dvojky...

Reagovat
Furia Ceca

Lichták s Barzou mají podle všeho u nás poslední sezóny. Jestli za rok odejde i Gigi, bude to velká obměňovačka. Přijde Caldara a snad Lirola - a pak se uvidí. Taky se už těším na novou sezónu.

Reagovat
DelPiero137

Caldara je skoro? Neviem co vahame nad Manolasom. Kde to tam vazne, suma?

Cuadrada ze Keitu by som urcite vymenil!

Reagovat
10

Caldaru údajně nechce pustit Atalanta, stejně jako Spinazzolu, mají hostování ještě na rok.

Manolas už podle všeho zůstane v Římě, navíc by AS mělo hodně možností ho prodat jinam. Teď navíc nemají úplně potřebu prodeje jako to bylo v případě Pjaniće.

Reagovat
Furia Ceca

Díky za shrnutí. Já viděl jenom sestřih a docela mě "pobavil" Stura, který před prvním gólem Neymara se vůbec nezapojil do bránění.

Ale tak co... Pořád lepší než jeden náš obránce rovněž v prvním letním přípravným zápase. https://www.youtube.com/watch?v=I088q0KleKQ#t=0m28s

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
maras93

Každou sezonu dal několik golu, přestože měl za sebou tu anti-zálohu. Těžko říct, jak by hrál, kdyby se sehrál s tou novou. Mohla se mu dát ještě rok šance. Pokud tam je ale problém s trenérem, tak samozřejmě pro všechny strany lepší, když odejde.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Klientela agenta Mina Raioly čítá již mnoho slavných jmen a brzy by se k nim mohl přiřadit také křídelník Lorenzo Insigne z Neapole. Toho aktuálně zastupuje společnost Doa Management, se kterou má kontrakt do roku 2019, a která se prý netěší velké oblibě prezidenta Neapole De Laurentiise. Olis sa bude tesit

Reagovat
Furia Ceca

To bude epický spojení.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Cakam kazde leto 3-mesacne sagy o prestupe mimo Napoles

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tie jeho maniery ked ho trener stiahol pre nevyrazny vykon... Top utocnik ma mat viac ako len nabeh do priestoru a pravu nohu...

Reagovat
Lorcan

líbil by se mi zpátky v Seville, ale AC by asi chtělo značnou část z těch 30M co za něj dostali a to si bohužel Sevilla nemůže dovolit ....

Reagovat
Furia Ceca

Jinak ten Neymar do PSG prej hotovo.

Snad to neohrozí Dybalovo setrvání...

Reagovat
svkmd

písalo sa že ak neymar odíde volba č.1 bude coutinho

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
maras93

OT: Cutrone by mel zustat v Acku. To by bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se vysral na Belottiho. Útok Kalinič-Silva-Cutrone by měl stačit, Belotti má rok na to dokázat, že to neni one season wonder a pak si odchod z Torina vydupe, takže bude i levnější snad

Reagovat
maras93

Víceméně souhlas

Reagovat
swatm

no pokud se bude hrát zase na jednoho utočníka tak by klidne stacil Silva a Cutrone aspon budou mit herni vytíženost, ale samozrejme belotti by nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je velká sázka na nejistotu, Cutrone mladý ucho s povedenou přípravou, Silva supr hráč, ale taky mladý a bez zkušenosti z Itálie. Kalinič by přinesl dostatečnou zkušenost plus nějaké ty důležité góly k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že s touhle sestavou musíme hrát 3 5 2, na to přesně sedí ti hráči. Především kvůli těm stoperům, co máme, a navíc na hru na jednoho útočníka pořizujeme nějak moc hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

buď 3-5-2 nebo 3-4-3, což je pravděpodobnější kvůli Susovi. V tom případě, už by Belotti určitě už nebyl potřeba, protože bychom měli 3 hroty na 1 post

Reagovat
smazaný uživatel

3 4 3 by šlo asi taky, ale tak Suso je jediný takový křídlo pořádný ne? By mohl hrát kdyžtak podhrot v 3 5 2. Protože sháníme 3 pořádný útočníky, tak se mi moc nezdá 3 4 3, kde hrajou spíš křídla, zatímco Silva, Kalinič i Aube/Belotti jsou hroťáci. Silvu prej dali na křídlo na jaře v Portu a byl tam poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je diskutabilne ci to bude 4-3-3 alebo 3-5-2 lebo back ako Rodriguez beha doslova od ciary po ciaru

Reagovat
smazaný uživatel

Právě no. Navíc je spíš vepředu než vzadu, takže ve 4 3 3 by byli ty 3 smutný :D A to Conti je taky často na křídle spíš. Ty stopeři by si asi moc neoddychli

Reagovat
Eldarion

No Silva má predsa len 21 a žiadnu skúsenosť v Serii A, môže byť bombardér ale aj nemusí takže na neho by som úplne nevsádzal, Kalinič by sedel do Montellovej hry jak riť na šerbel ale či má na to nás dostať do LM? To by musel mať životnú sezónu súdiac podľa jeho doterajšej kariéry. Ale zase AS ukázalo minulý rok, že keď ma za chrbtom schopných hračov aj drevo ako Dzeko vie dať 30+ gólov. Takže aj Kalinič s podporou A. Silvu, Susa, Jacka, Calhanoglua, Bigliu, Rodrigueza, Conti-ho by bol schopný tam nejaké tie desiatky gólov nasúkať

Reagovat
maras93

S tím Kaliničem bych nepsal o desítkách gólů. Očekával bych od něj cca 13 - 18 golu. Víc by bylo příjemné překvapení.

Jinak pokud by přišel jen Kalinič, tak i Cutrone je, dle mého, schopný a golový útočník, který by byl schopný dát alespoň 10 gólů v sezóně. V něj dost věřím. Bude mít hlad a motivaci, protože by to byla jeho první sezona a jeho statistiky v Primaveře byly super. Tuším, že měl přes 105 gólů.

Každopádně to nebude hlavně o tom, jestli ještě přijde Belotti nebo Auba, ale o tom, aby se hlavně sehrál celý tým a táhnul za jeden provaz. To je klíč k postupu do LM.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
smazaný uživatel

vtedy mal 14 len siel s dobou aby sa mu kamarati nesmiali

Reagovat
travis joe
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

V ktorom topicu sa riesi vyter Bayernu 4:0 resp. hodnotenie hracov? neviem to nikde najst...

Reagovat
maras93

Asi nikde. Je to příjemný výsledek, ale je to přípravné utkání, takže tomu nepřisuzuji žádnou větší důležitost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele