Monako patnáctou ligovou výhrou v řadě stanovilo nový rekord

19.08.2017, 14:47
Aktuality
Francouzské AS Monako včera zvládlo urvat vítězství na půdě Mét, dokázalo tak vyhrát každé z úvodních tří kol nové sezony - a v součtu s jarem se takto knížecí klub postaral o překonání dosavadního rekordu Bordeaux z roku 2009 o čtrnácti po sobě jdoucích ligových triumfech...

Monako je v domácí soutěži neporažené od 18. prosince 2016 a cestu za rekordem nastoupilo koncem února úspěchem nad Guingampem. Od té doby si v rámci své šňůry připsalo na konto sedm nul a cenný venkovní skalp Lyonu. Poslední krok přitom ASM učinilo bez Kyliana Mbappého, který byl z nominace vynechán kvůli spekulacím o přestupu.

"Myslím, že jsme hráli dobře, i když jsme v první půlhodině dali mnoho nepřesných přihrávek. Ve druhé půli jsme zrychlili, přidali na pohybu a intenzitě, a to nám pomohlo k vítězství," rekapituloval utkání portugalský trenér Leonardo Jardim, který letos do Monaka vrátil titul poprvé od roku 2000.

Jardim má přitom velký podíl také na páteční výhře s Métami, když mu vyšlo střídání nové posily Rachida Ghezzala. Právě na křídelníkův skvělý pas si dvanáct minut před koncem naběhl rozjetý, už pětigólový Radamel Falcao a rozhodl o těsné výhře obhájců.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Jardim

Reagovat
Counter

Reagovat
h8_sfatto

Monaco nejfotbalovější klub Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Je to válec a děfky z PSG nezmůžou nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zatím hraje Tielmans? Školí si to?!!!

Reagovat
h8_sfatto

33minut v lize,to se spíš rozehrává a zvyká,ale nastupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem tehdy hodně skeptický ohledně Jardimova odchodu ze Sportingu, asi i proto, že mě tím krokem nasral, ale on potvrzuje, že mu to jde i v Monaku a navíc jim dokázal vtisknout určitou a sympatickou tvář a na tenhle fotbal se dá opravdu pěkně dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tým (trenér) má v posledních letech fakt super schopnost jak udělat s průměrným kádrem super výsledky a a z hráčů udělat hvězdy, které prodaj za pořádnej balík... Hrozný frajeři

Reagovat
smazaný uživatel

no uplně průměrnym kádrem zase neee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spousta hráčů po sezoně odejde, a musí to stavět zase celé od znova. Když se podíváš, koho minulý ročník LM vyřadili a porovnáš kádry. A hlavně, většina z těch hráčů je z počátku neznámá, a známými se stanou až v Monaku.

Reagovat
czech_mira

takový francouzský Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

To už spíš Zlín

Reagovat
Rock

Ne, Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom Monaco najprv vyzeralo ako ďalší nepodarený "projekt". Zdá sa mi, že ich majiteľ mal dokonca nejaké finančné problémy a preto museli predať Jamesa a Falcao išiel ku nám na hosťovanie. A ako to nakoniec nakopli...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budúcu nedeľu idem na zápas a celkom ma mrzí, že neuvidí Mbappeho

Reagovat
Atlético de Madrid

Falcao <3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele