Momentálně neprodloužím smlouvu, ujistil Guardiola

09.03.2018, 16:21
Aktuality
Pep Guardiola s Manchesterem City směřuje k zisku anglického titulu, načež média během uplynulých dnů přišla s informací, podle které by měl prodloužit smlouvu. Španělský kouč ale něco takového odmítá...

Bývalý kormidelník Barcelony a mnichovského Bayernu dorazil na Etihad Stadium před rokem, přičemž ve své premiérové sezóně se mu nepodařilo naplnit vysoké cíle.

Man City před rokem skončil až třetí na ligové scéně a rovněž na poli Ligy mistrů vypadl již na úvod vyřazovací fáze. Letos je to však od Citizens o poznání jiné představení.

Ambiciózní družina směřuje k zisku anglického titulu, když na městského rivala Manchester United má momentálně šestnáctibodový náskok. Navzdory nečekané osmifinálové porážce s Basilejí si pak City vedou dobře i v Lize mistrů, kde si nyní zajistili postup do čtvrtfinále.

V souvislosti s tím se objevily spekulace, podle kterých má Guardiola jednat o prodloužení kontraktu, který platí do konce nadcházejícího ročníku, sám bývalý středopolař ale něco takového odmítá. "Někdy dostávají novináři špatné informace," vysvětlil Guardiola.

"Můj agent není v Manchesteru. Nebyl zde, není zde a nebude tady ještě dalších šest týdnů," uzavřel téma své budoucnosti 47letý stratég, jenž se svým týmem letos již opanoval League Cup.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (117)

Přidat komentář
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nechce jít do Itálie. Povyhrávat tituly ve všech prestižích soutěžích. Peněz má dost, v City ještě něco zinkasuje. Být na jeho místě, s jeho klikou i schopností, přemýšlel bych jak píšu. S Barcou nespočet trofejí. V Německu má komplet. v Anglii má co? League cup, letos bude titul, zbývá Community a FA cup? Ale nějaké trofeje tam získal, zbývá Itálie, pak Francie, případně Nizozemí, Portugalsko a mohl být ještě větší legendou. Na závěr když by fakt chtěl moc vydělat, určitě příjde nabídka z Číny, Kataru, Saúdské Arábie, nebo USA. Nebo chce domů, do Barcelony, tam také podle mně zakončí.

Reagovat
madridcan

A pritom mu prave oni mozu dat NAJlepsiu zmluvu a on sa z NAJlepsich veci tesi poslednu dobu

Reagovat
diastan

Nevadí klidně za měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pepo... kam pojdeš, do dochodku?

Reagovat
puji

Místo Fica.

Reagovat
JackDaniels.

S radostou

Reagovat
Uwe háže buly

V Itálii ještě nebyl a PSG by byla taky výzva..

Reagovat
Josifek

To PSG je kvůli lize, kde to de facto mají jasný, taková poloviční výzva. I když asi za parádní love

Reagovat
Uwe háže buly

Tak je tam slušná šance na výhru v LM s tim jejich rozpočtem, kádrem a jeho schopnostma a to ani snad nikdo nedokázal vyhrát LM se třema týmama nebo s týmama ze třech různých zemí.

Reagovat
Josifek

Tak výhra v LM je z hlediska sportovních cílů asi jediná poradna motivace. A ten potenciál na to tam samozrejme je.

Reagovat
Uwe háže buly

Teď spíš koukam, že sem mu přisoudil předčasně výhru v LM

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že PSG nebo někdo z Itálie, ale v současnosti spíš PSG, protože v ITA neni nikdo TOP, kdo by Pepka nalákal, Inter nebo AC musí víc nahoru a ukázat, že chtěj na nejvyšší metu, pak bych věřil, že to zkusí, je vybíravej, ale neodejde jen tak, byt v Bayernu LM taky nevyhrál

Reagovat
Pablos

a Mourinho ? jen se ptám zas tak to všecko nesleduju... jen vím, že snad s Interem vyhrál né, s Portem taky ...no a bud s Chelsea nebo s Realem asi taky ...nebo né ? fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nejsem jistý, ale s Realem vyhrát Ancelotti ne?

Reagovat
Pablos

já právě nevím no

Reagovat
Uwe háže buly

Asi jo a pak 2x Zizou.

Reagovat
Hokaido

Nope, s náma ani s Realem ne.

Reagovat
Pablos

oká dík

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Elliasson

Přesně tak. José vyhrál s týmy, se kterými se nepočítalo, ale s někým favorizovanějším již ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Porto a Inter

Reagovat
masly008

takže to samé jako v bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

V Bundeslize je určitě více schopných týmů.

Reagovat
masly008

proti bayernu ani ne.kolik že to mají?8 titulů po sobě a to většinou 5+ kol do konce?

Reagovat
smazaný uživatel

10/11 Borussia

Reagovat
vladino10

+ 11/12 Borussia

Reagovat
smazaný uživatel

Jojojo! Takže to je jen 5 titulů v řadě. Teď předvádí největší dominanci v historii.

Když jsem začínal fotbal sledovat, tak rozhodně takový válec nebyli. Tenkrát jsem je měl na úrovni Lyonu s tím rozdílem, že Lyon s Juninhem dávali na prdel Reálu Madrid - kterej se nebyl schopen dostat přes 8-finále LM

Reagovat
diastan

Žádný důchod, skákat do truhly trénovat může, ale u nás ještě pár roků odkroutí

Stejně jen řekl, že jeho agent ted není v Manchesteru

Reagovat
Spalovač šancí

Čeká, jak se vyvrbí situace ve spartě ...

Reagovat
blaugrana

Pekne spät na Nou Camp.

Reagovat
diastan

V noci na dnešek zemřel ve spánku osmnáctiletý fotbalista druholigového francouzského celku FC Tours Thomas Rodriguez.

Smutný, nevzpomínám na žádný takový případ a ted 2 během týdne

Reagovat
celeb

jj hrozny ten spanok, radsej neist spat nez sa nezobudit

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jako v životě. Upřímně neznám moc lidí, kteří mají chřipku a zůstanou doma. Jdou do práce, i když sotva stojí na nohou. Stejně tak bolest tlumí léky a často jdou do extrému. Ve sportu je to o to těžší, že je ohromná konkurence na tvůj post a hlavně v mládí a celkově, pokud nemáš status neohrožené jedničky na svém postě, je lidem v klubu s lehkou nadsázkou jedno, jestli bude hrát Karel nebo podobně či stejně kvalitní Pepa. Bolesti se tlumí ještě více léky, chřipka se přechází v maximálním nasazení až na pokraj kolapsu. Srdce tímto vším dostává daleko více zabrat. Někoho to nevytrestá vůbec. Někoho to začne dohánět v šedesáti, jiného ve čtyřiceti a některé bohužel už ve třiceti. Samozřejmě jsou i lidé, kterým stačí jednu takovou tělem vystavenou stopku přejít a je to pro ně konečná. Hlavně je ale dnešní sport daleko náročnější, rychlejší a konkurence je větší. Takové případy budou dle mého bohužel přibývat.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
H.N.T.

Krasne shrnuto, bohuzel pravda do posledniho slova

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Teoretik

Nepřeháníš to s tou chřipkou? Pokud máš horečky, tak nepochopím člověka, co se bude drkotat do práce, teda pokud to není takovej chudák, že si nemůže dovolit vynechat ani jeden den, jinak ho to finančně zničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chřipka není žádná sranda a s horečkami se běžně chodí do práce. Dokud jsem si to nemohl dovolit, i já jsem chodil takhle do práce a tlumil bolesti léky. Není to proboha o žádných chudácích. Ano, někdo řeší peníze a jsou firmy, kde jsi už po dvou dnech marodky bez bonusů, takže nějaké tři čtyři tisíce dolů. Je to i o vysokých postech, kde se nějaký projekt či zakázka může zadat v době tvé nepřítomnosti někomu jinému. Je to o tom, že zrovna může být v práci nějaká uzávěrka, audit a další, mnohem důležitější věci a vyhnutí se těmto událostem, ať je důvod jakýkoliv, ti může uškodit. Já si třeba v začátcích nemohl dovolit odmítat klienty, protože jsem budoval nějakou značku a jel jsem na doraz. Je spousta možností a já osobně jednám hlavně s řediteli atd. a ti chodí do práce většinou děj se co děj.

Reagovat
Teoretik

Myslel jsem si, že to myslíš takto. V tu chvílli to nechápu, protože žádná firma není důležitější než lidské zdraví. Co je mi sakra do toho, že nevyjde nějaký obchod? Svět se tím nezboří a v 99,9 % se nezboří ani firma. Celé tohle pak chápu jako selhání těch vysokých postů, kteří nejsou schopni efektivně rozkládat práci, Tj. způsobem, aby se to nemuselo honit na poslední chvíli v jednom týdnu a nemají ani kolem sebe zaškolené lidi, kteří je dokáží zastoupit, protože na takové věci jednoduše kašlou. Běžný zaměstnanec, který by měl kvůli týdenní absenci problémy, třeba i v začátku, by se měl sebrat a najít si slušnějšího zaměstnavatele.

Jiná věc je, když jedeš sám na sebe. Tam to chápu, že prostě musíš. Na druhou stranu to je to riziko, do kterého s tím jdeš. Každopádně já mluvil hlavně o zaměstnancíchů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ve sportu. Mnohdy o budoucnosti rozhodne jeden jediný projekt, jeden zápas. Daleko lepší hráč může zapadnout a někdo horší mít bohatou kariéru, protože v tom jednom jediném zápase selhal, zatím co ten druhý uspěl a pak se už jen vezl na vlně a zlepšoval se.

V práci je to totéž a pokud za něčím jdeš, pokud chceš na vrchol, musíš jít přes mrtvoly, i kdybys tou mrtvolou měl být sám. Do vedení nebo k nějaké úžasné zakázce či projektu se nedostane ten, co je hodný, na všechny milý a zůstane doma, když má teplotu. Co se týče těch chudších, tak tam je to možná i složitější. Jde tam o peníze, kde každá koruna hraje roli a bavíme se tady alespoň o polovině pracujících lidí v naší zemi. Dále není tak snadné jen tak změnit zaměstnavatele a už vůbec není snadné hledat nějakého slušného. Jim je jedno, kdo stojí u toho stroje nebo prodává uzeniny. Nemají důvod se k tobě chovat nějak úžasně, když sami vyletí ve chvíli, když se firmě nebude dařit. A pokud si mají vybrat někoho, kdo byl na jednom místě deset let nebo někoho úplně bez zkušeností oproti někomu, kdo za pět let vystřídal pět firem, vezmou někoho, kdo to nestřídá jako ponožky.

Reagovat
Greny

Ramsey gol no

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in piece

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já ti tu radost udělám. Víš, vůbec co to RIP vůbec znamená ty hulvátem?!!

Reagovat
Corleone

ještě takto zemřel, tuším, v roce 2013 brankář AIK, Ivan Turina

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal, viem to. Na dva tri roky, preco nie.

Reagovat
Busby babes

to by teprve byla vyzva...

Reagovat
Kucka

Reagovat
bbbauch

na to bych se podival

Reagovat
SunFells

Lebo na to nemá gule.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

tak ale toto je aká habaďúra?

Reagovat
smazaný uživatel

narazil sis nos?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, uplne bezpredmetnej clanek. Je snad jasny, ze se nebudou zabejvat nejakou novou smlouvou v nejdulezitejsi fazi sezony. To by napadlo jen hlupaky. Neni kam spechat, jasne nekolikrat rekl, ze o nove smlouve bude jednat po sezone a ze prodlouzi, protoze Man City mu vychazeji ve vsem vstric a jsou 100% s nim v jeho projektu. Urcite je Man City nebude chtit rusit v tehle fazi sezony, protoze to neni jen o Pepkoj, ale budou vylepsovat smouvy vsem v jeho trenerskym tymu, coz je asi 8 lidi, takze to neni jen o jedny smlouve. By museli byt vylizany aby to resili ted, kdyz se jede do finise, ted se musi plne soustredit na fotbal...

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

no a od otho ti lidi maji agenty. timhle preci nijak nenarusi soustredeni trenerskeho tymu. vsichni maji smlouvy jeste na 2.5 roku minimalne, takze jakejkoliv pripadnej zadrhel behem vyjednavani nemusi nijak zvlast resit. Kdyz nedavno prodluzovali treba s KdB, taky bys u toho napsal, ze rusi hrace v koncentraci v prubehu klicove faze sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme maji, ale tak ten agent nejedna za sebe ))) musi mit instrukce a predstavy od toho koho zastupuje, to ze klub nejedna primo s nimi neznamena, ze agenti taky ne. Schuzky mezi hracem/manazerem a agentem probehnout musi... Smlouvu maji jen do konce pristi sezony, takze ne 2,5 roku, ale na rok a par tydnu. Podepsali na 3 sezony, 2 uz jsou skoro pryc a maji prodlouzit o 2 dalsi. Takze po tehle jeste minimalne 3 sezony... A smlouva s hracem je neco jinyho, nez 8 lidi najednou. Protoze to neni jen Pep, ale cely tym, ktery si jede uz od Barcy, teda vetsinu. Je fakt ze letos v prubehu sezony prodlouzili s Fernandinhem, KDB a Davidem Silvou, ale to se tahlo nekolik mesicu,, takze podpis vysel na pulku sezony, a navic ted je mnohem klicovejsi faze, hlavne v lize mistru

Reagovat
Busby babes

Proste si placnul kravinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Busby babes good nick, ale sorry Man Utd is f***ing sh*t. Ani neocekavam, ze by jsi pochopil situaci v Man CIty, Vy mate Mourinha, Pep je uplne jinde ve vsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

si si pekne uletel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

Dosť bolo Fica aj Pepa!

Reagovat
Hokaido

Běž do ulic, Zayomíre, má to smysl!

Reagovat
El Cid z City

jojo, větší části manchesteru se zajídá

Reagovat
dreambox61

Asi ho vykoupi PSG!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PSG... nikdo jinej mě nenapada

Reagovat
smazaný uživatel

No městský rival United jak se to vezme. Větší rival je arsenal ne?

Reagovat
masly008

arsenal

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Za slušné Slovensko!

Reagovat
Mastný Chobot

a za človeka s Wenger Out transparentom

Reagovat
smazaný uživatel

treba ich optimalizovať, Nežná revolúcia je napicu revolúcia.

Reagovat
Swarley
Reagovat
pantondavo

Co ten nadpis?

Reagovat
Mastný Chobot

Čo ten Bellerín? Je možné, že by bol on ten potkaník v kabíne a že si teraz chce vyplakať prestup a finguje zranenie? Dnes o tom reportoval nejaký chalanisko na twitteri.

Reagovat
Mastný Chobot

chalanisko = verified reportér

Reagovat
smazaný uživatel

Tier?

Reagovat
SunFells

Teriér.

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
Counter

Zajímavější je tweet jiného verified chalaniska

Juventus confident they will sign Hector Bellerin in the summer. Sounds like deal is already progressing.

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

vsak toho som myslel...

Reagovat
Counter

Ale píšeš o něčem úplně jiném

Reagovat
mithro

pogba mozno out ale fellaini in, to bude spanila jazda zajtra

Reagovat
Tolstobik

To bude zase nekoukatelna tragedie ze strany MU

Reagovat
smazaný uživatel

Fella ne

Reagovat
mithro

a aj Martial no nic, 0-0 je tiez vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Po City by bylo zajímavé kdyby šel do AC Milanu a vrátil ho tam, kde patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

Sám dobře víš, že by se mu to nepodařilo, jakmile nedostane tým plný hvězd,tak by se od něj žádný úspěch očekávat nedal.

Reagovat
vladino10

ak by s tými chalanmi čo hrajú za AC skúšal futbal ktorý hrá s city, tak by to pre nich dopadlo veľmi zle..

Reagovat
Mass

Že by Číňani vytáhli ve stylu šejků nehorázný prachy? Zajímavý by to asi bylo, ale pochybuju, že to udělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by se zpátky mezi elitu vrátit oba Milánský týmy

Reagovat
homeles8

V Itálii, jedině do Interu. V AC nebo Juventusu by nemoh bejt, tam by ho fanoušci nesnášeli se stejnýho důvodu jako fanoušci Bayernu, ať by měl jakýkoliv úspěchy.

Reagovat
Counter

"Alexandre Lacazette has his first run today, but won't be back until after the international break (home to Stoke on April 1)."

Klasika

Reagovat
mithro

tak malu generalku sa podaril vyhrat 2-1, United

Reagovat
Swarley

vyfič do PSG

Reagovat
REPLIKATOR

Mind games

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele