MLUVČÍ POTVRDIL BECKHAMŮV ODCHOD

11.06.2007, 17:26
Aktuality
David Beckham v neděli ukončí své působení v Realu Madrid a na tom se již nic měnit nebude. Prezident španělského klubu Ramon Calderon a trenér Fabio Capello vyjádřili lítost nad hráčovým odchodem a snažili se ho přimnět ke změně názoru, Beckham je ovšem neoblomný a odchod do Los Angeles Galaxy si již nerozmyslí...

"V Davidových plánech nedošlo k žádné změně. Těší se na fotbal ve Spojených státech a na to, že s Realem Madrid vyhraje mistrovský titul. Miluje Real Madrid a jeho fanoušky, ale je rovněž připraven na novou výzvu," sdělil hráčův mluvčí.

Backhamovi na konci června vyprší na Santiago Bernabeu smlouva. O jejím prodloužení se horlivě diskutovalo v zimě, kdy se nakonec hráč rozhodl odejít a dohodl se na pětiletém angažmá v Los Angeles Galaxy, které mu vynese zhruba 250 milionů dolarů.

Real na Beckhamův krok odpověděl rázně - hráče vyřadil z týmu pro mistrovské zápasy. Beckham se ale nenechal odradit, svými výkony si znovu řekl o nominaci a stal se jedním z tahounů klubu na cestě za titulem. Prezident Ramon Calderon a trenér Fabio Capello přiznali chybu a nyní by ho chtěli udržet. Také se o to pokusili, americká MLS však zavrhla možnost zrušení transferu.

Real Madrid je v tuto chvíli na čele tabulky a k mistrovské jistotě mu stačí porazit doma Mallorku. Tento zápas Beckham možná vynechá, o víkendu si totiž v Zaragoze obnovil zranění kotníku a nad jeho startem se vznáší velký otazník.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Messiáš

Škoda měl na to aby hral stale nejlepší fotbal-nechci odsuzovat USA, ale myslim, že tím odchodem je Beckham vyřízenej-kromě financí samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

a co vies mozno by sa buduci rok zachovali tak isto ako tento rok...nevysli by mu nejake zapasi a uz by ho odpisovali...ja ho celkom chapem

Reagovat
sansiro

http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato /Primo_Piano/2007/06_Giugno/11/henry_1106.shtml

Reagovat
sansiro

soráč :-/ udělal jsem tam mezeru, stejně to nepomohlo....

Reagovat
HOST*

"Podle útočníka Lionela Messiho by měla FC Barcelona v posledním kole španělské ligy využít všech prostředků k zisku titulu. Argentinský fotbalový reprezentant proto navrhl, aby jeho klub nabídl finanční odměnu Mallorce za to, že porazí Real Madrid." Tak tímhle už se úplně odrovnal deb.l.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se ti na tom nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

a co je na tom špatného že touží po titulu???...pokud vím tak to nenabídl sudím..a snaží se

...přeji to Barce ale uznávám že takhle se o titul nehraje ..gól v poslední minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Ve Španělsku pozitivní motivace není zakázaná a Real Nasticu za vítězství taky přisype

Reagovat
smazaný uživatel

za vítězství ne, to bychom si kvůli Seville moc nepomohli, spíš za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě sranda, jestli přemotivovaný Nástic bude v posledních minutách dělat vše proto, aby Barca alespon vyrovnala.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně se mi líbí, jakou tam z toho umí udělat show - motivace soupeřů, kalkulace, poslouchání rádia na lavičce, když to srovnám s těma ubožákama v české lize, kteří se marně snaží dělat slušňáky, že se koukají jen na svoje výsledky a ostatní je nezajímají...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je otázka, zda je dovolené dávat motivace na jiné výsledky, než výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

bez čárky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to spíše vidím tak, že z toho nic nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

no jdi..jinak budeš vypadat jako že nevíš co mluvíš

Reagovat
Radin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele