Mladík Cristante se chce v Benfice stát špičkovým hráčem

02.09.2014, 18:05
Aktuality
Novou výzvu před sebou má Bryan Cristante. Talentovaný italský záložník neměl jisté místo v základní sestavě AC Milán a začal se porozhlížet po angažmá v jiném klubu. 19letý fotbalista nakonec zamířil do Portugalska, smlouvu na pět let s ním podepsala Benfica...

"Mám velkou radost, že jsem tady. Tento přestup byl mojí volbou. Děkuji portugalskému klubu stejně jako Milánu, který mi dovolil vyrůst ve fotbalistu, jakým jsem dnes. Jsem tady, abych ze sebe vydal vše. V Benfice se chci i nadále zlepšovat a stát se špičkovým hráčem. Cílem je vybojovat si místo v základní sestavě, vyhrát ligu a dojít co nejdále v Evropě," prohlásil na tiskové konferenci.

Milánský celek s Cristantem do budoucnosti počítal, hráč ovšem nechtěl riskovat, že se bude opakovat loňská sezona. V té naskočil v Serii A jenom do třech zápasů.

"Cristante nás požádal o odchod, protože na jeho pozici jsme měli příliš mnoho hráčů. Snažil jsem se ho všemožně přesvědčit, dal jsem mu možnost odejít na hostování, což vypadalo jako logický tah, ať už by šel do Benfiky, nebo jiného italského klubu. Ale sdělil mi, že nechce nastupovat proti Milánu, proto se rozhodl pro zahraničí," objasnil volbu hráče vice-president Rossoneri Adriano Galliani.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (91)

Přidat komentář
Mrvinho

AC

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
CubONE

Najvacsie minus mercata. Hlavne, ze prisiel van Ginkel.

Reagovat
smazaný uživatel

van gikel je vyborny...len maly odist iny dedkovia..

Reagovat
smazaný uživatel

na hostování...

Reagovat
ryzskej

Hm hmmm, takovej druhej Doležal.

Reagovat
FC Porto FC

"Cristante nás požádal o odchod, protože na jeho pozici jsme měli příliš mnoho hráčů. Snažil jsem se ho všemožně přesvědčit, dal jsem mu možnost odejít na hostování, což vypadalo jako logický tah, ať už by šel do Benfiky, nebo jiného italského klubu. Ale sdělil mi, že nechce nastupovat proti Milánu, proto se rozhodl pro zahraničí,"

Když teda nechtěl nastupovat proti AC a AC chtělo hostování tak proč ho nedali hostovat do Benfici ?

Reagovat
Mrvinho

On sám nechtěl vůbec hostovat..

Reagovat
Shevchenko

To mi pořád vrtá hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho odchod mě dokonce štve víc, než ten Máriův.

Reagovat
smazaný uživatel

mario nic nehral

Reagovat
smazaný uživatel

uměl rozhodnout zápas, teď se musí hrát jako tým, asi to bude tak lepší

Reagovat
CubONE

https://www.youtube.com/watch?v=5WJvHQIvpq8

Predstavenie Torresa Prave teraz live.

Reagovat
smazaný uživatel

zvuk

Reagovat
Pinturicchio

Repráky zapni.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Odchovanec, údajne mega talent, odohral celú prípravu a AC stejne privedie Van Ginkela čo bol rok PN

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovaný italský záložník neměl jisté místo v základní sestavě AC Milán a začal se porozhlížet po angažmá v jiném klubu. 19letý fotbalista nakonec zamířil do Portugalska. - No to je hrůza, v 19ti nehrát základ v AC! Co si v tom Miláně vůbec myslí?

Reagovat
Mrvinho

A přesně o to tady jde

Reagovat
smazaný uživatel

takže za rok do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

to budeme mat Bernarda Silvu na tu poziciu

Reagovat
smazaný uživatel

však já si dělal jen srandu jsem na Bernarda zvědavej, jak bude rozehranej z Monaka.

Reagovat
FC Porto FC

jo toho už z Benfici stihli čornout

Reagovat
Benfica

Silva bude hrať za Benficu, nerobte si nadeje

Reagovat
FC Porto FC

nebyl prdanej za 60 mega nebo 40 spolu s Cancelem a Cavaleirem jak se psalo ?

Reagovat
Benfica

nič som nevidel daj mi link, ale sa mi zdá, že Cavaleira, Cancela a Silvu poslali len na hosťovanie.. daj link lebo to som si nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

20.8. - Valencijský fotbalový klub dnes na svých oficiálních stránkách oznámil příchod portugalského pravého beka Joaa Cancela na roční hostování z Benficy Lisabon. To je oficiální vyjádření, ale ve skutečnosti má toto hostování stejné parametry jako přítomnost dua Andre Gomes a Rodrigo Moreno v kádru Los Che. Společnost Meriton singapurského podnikatele Petera Lima totiž měla před nějakým časem získat práva na tohoto hráče a na dvojici Bernardo Silva a Ivan Cavaleiro za sumu 45 milionů eur. Blíží se tak odchod jednoho ze stávajících pravých beků Los Che, přičemž nakročeno má spíše Joao Pereira.

je to v expreskách na: http://www.valenciacf.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Z Benfiky se stává farma Valencie

Reagovat
Benfica

ja som rád za jeho príchod

Reagovat
FC Porto FC

aby ne je to střední záložník

Reagovat
Pettirosso

Tohle je bude mrzet, jeste za takovy drobny

Reagovat
smazaný uživatel

Nás to mrzí už teď, ale Silvio tím v podstatě zaplatil Bonaventuru a těch 20M za Balotelliho si může nechat na děvky, tak mu to je fuk. Stejně už mu dávám tak 1-3 roky max v AC. (Snad to nedopadne jako v Pelíškách )

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
ACSMan

Chci se stát průměrným hráčem

Reagovat
rossoneri89

si dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna předevčírem jsem se na něj na TM díval a říkal si, že to může být zajímavý hráč, den nato přestoupil do Benfiky, kde by mohl pravidelně hrát. Tak snad z něj něco bude

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pinturicchio

Storari - Ogbonna, Marrone, Cácerés - Evra, Pereyra, Marchisio, Romulo, Pepe - Coman, Morata

Scudetto

Reagovat
Furia Ceca

OT: Barzagli s Moratou konečně trénujou!

Reagovat
Inzaghi

O milánských příchodech, herních variantách, možnostech...

Začnu malou vzpomínkou. Cca před půl rokem AC přebíral Clarence a my řešili, jak asi bude fungovat jeho NFL-like trenérský tým v čele se Stamem a Crespem. Je krásný, jak může ve fotbale v jednu chvíli vypadat budoucnost, ale realita je pak úplně jiná. Prosadit ci Clarence svou, řešíme teď dost možná Milan hrající 4231 s partou mladých Holanďanů. Ačkoliv na jeho odchod bylo vyhlášeno embargo, dají se důvody hledat v některých tréninkových metodách, možných rozepřích v kabině, v tom, že chtěl jít hlavou proti zdi a v neposlední řadě také dost možná v necitlivých vyjádřeních typu 2/3 kádru nemá v Miláně co dělat. Ačkoliv měl nakonec pravdu a Milán opustilo v létě různým způsobem 20(!) hráčů, Clarence to díky kombinaci zmíněných faktorů neustál a nezbývá, než mu popřát štěstí zatím někde jinde.

Řada tifosi byla za to obětovat klidně další sezonu na úkor šance youth projektu, který by zaručil postupný návrat na vrchol. Galliani si podle mercata, ač s nulovým rozpočtem, dal podle všeho úplně opačný cíl - vrátit Milan do TOP3, a tím i do CL pokud možno co nejdříve, čemuž byla podřízena přestupová strategie...

PIPPO - První a dost zásadní změna, ale hodně mu věřím. Ne však jen kvůli úspěšnému roku v Primaveře. Dávno se ví, že je to fotbalový maniak s obrovským přehledem, který si vedl statistiky o hráčích až po Serii C. Navíc pokud si přenese alespoň polovinu instinktu z vápna i na lavičku, čeká ho skvělá kariéra. Po přípravě, kterou v našem podání jako každý rok nešlo brát vážně, přišlo Trofeo TIM, kde poprvé byla vidět charakteristika Inzaghiho Milánu. Zatím co Clarence chtěl hrát něco, na co ten tým neměl, zdá se, že Inzaghi zvolil mnohem vhodnější systém se zabezpečenou obranou a bleskovým přechodem do útoku. Ačkoliv mluví o znovunalezení milánské DNA, nebude to podle mě alespoň co do herního stylu Milan, na který jsme byli zvyklí, jak potvrdil už první zápas proti Laziu. Zmínka o inspiraci Cholovými Atlety je na místě a otázka zní, zda dokážeme hrát tento styl i proti bránícím týmům. Na Trofeo TIM jsme to zatáhli i proti Sassuolu, takže věřím, že ten styl půjde většině soupeřů vnutit, ale časem stejně dojde na zápasy, kde budeme hrát do plných a ty bude potřeba zvládat. Kromě toho bude dalším Pippovým úkolem zapracovat co nejrychleji tři nově příchozí hráče, jelikož další tragický podzim už si letos nemůžeme dovolit. I v tomhle mu ale věřím, protože podle všeho má Pippo jasně danou vizi a dosazení dílků do systému by nemělo být nikterak problematické.

AGAZZI - Po zápase s Citizens se z něj dělá největší tragéd, na roli trojky však těžko hledat někoho vhodnějšího a jeho příchod umožnil ve finále hostovat Gabrielovi, což je pozitivum.

DIEGO LOPEZ - Že je extratřída potvrdil hned první zápas. Těžko se mohl uvést lépe. Jediný otazník byla komunikace s obranou, je to ale natolik zkušený gólman, že by neměl být problém a mít konečně v bráně jistotu bude letos k nezaplacení.

ARMERO - Někteří v něm viděli vysvobození v podobě Abateho na lavičce, což i přes to, jak dlouho už mi Ignazio pije krev, moc žhavě nevidím. Armero je lepší Constant a jeho univerzálnost a schopnost zahrát vlevo prakticky kdekoliv se během sezony může hodit, takže ho beru jako solidní back-up alá Urby.

ALEX - Je nejlepší, když má vedle sebe lídra. To v Miláně nemá, i tak mu ale věřím, otázka je s kým utvoří tu nejlepší dvojici. Je to tank s neskutečným důrazem, který zároveň vyřeší letitý problém s bráněním standardek (+ v nich může pomoct dopředu). Vzhledem k tomu, že není z nejrychlejších, jeví se jako ideální párování se Zapatou, který když se vyvaruje chyb, může vzniknout silná stoperská dvojice.

BONAVENTURA - Jackovi strašně věřím a tajně doufám, že ho Pippo bude využívat v trojčlenné záloze tak, jako to v přípravě dělal se Saponarou. Adaptace na tento styl by mu neměla vadit, čemuž by měla dopomoci jeho mentalita, která by mohla být přesně tím, co Pippo hledá. Jackovi je 25 a dostal šanci se ukázat ve velkoklubu. Jsem si jistej, že on bude tím, kdo do toho bude dávat nad 100% a bude převyšovat soupeře v nasazení, tak jak to Pippo chce.

VAN GINKEL - Pro mě ze všech příchozích asi největší neznámá, ale uklidňuje mě to, že mu věří GATTUSO. Je-li alespoň z poloviny oprávněné přirovnání ke Strootmanovi a Ginkel bude schopný jak držet s De Jongem hru směrem dozadu a zároveň čas od času něco vymyslet, bude z poloviny vyhráno, o tom pak ještě pod sestavou.

MENEZ - O jeho kvalitách jsem taky přesvědčenej a on je potvrzuje zatím vždy, když nastoupil. Otázka je jestli na pravým křídle on nebo Honda, což se dá měnit vzhledem k soupeři, o čemž se taky ještě zmíním.

TORRES - Nando musí, což může být ve výsledku dost průser. Musí však z úplně jinýho důvodu, než v Londýně. Zatím co tam se několik sezon honil za tím, aby potvrdil svou cenu, tady bude muset z důvodu, že Pazzo od zranění střídá děs s bídou, na Niangovi to ještě stát nemůže a Menez jako falešná devítka je zajímavej experiment, ale z dlouhodobýho hlediska by to nefungovalo. Ačkoliv by Ninovi systém mohl sedět, bude otázkou, jak se popere se zodpovědností, jelikož nutně potřebujeme, aby se alespoň přiblížil hranici patnácti gólů. To, že bude v útoku dle všeho jasná jednička, mu sebevědomí může dodat, nebo naopak může pokračovat v trápení. Předpoklady nevyhořet má ale dobrý. Z Londýna údajně přiletěl ve fantastické kondici a counter-attacking football by mu měl sedět. Je to naprostej opak Maria a být jejich výměna jedinou změnou, tak by vyhořel. Loni Mariovy wondergoaly byly třeba a to flákání šlo odpustit, v tom sytému by Nando neměl šanci. Nyní s mnohem týmovějším projevem snad bude jeho pracovitost sklízet ovoce a věřím, že by z jeho práce mohli hodně těžit i Stephan s Menezem. Těším se na něj, ale s lehkou obavou...

Krystalizuje mi z toho tak něco jako tohle:

-----------------Diego Lopez----------------

--Abate-----Alex--------Zapata-----De Sciglio

--Van Ginkel--De Jong--Bonaventura

---Menez-------Torres------El Shaarawy

což na lavičce s Abbiatim, Armerem, Mexesem, Ramim, Polim, Muntarim, Saponarou, Hondou, Niangem a Pazzem (+ snad někdy od listopadu s Montym) dává dohromady podle mě nejsilnější tým od sezony 11/12 s potenciálem na TOP3.

Teď k několika klíčovým faktorům, které musí klapnout, aby se ten potenciál podařilo naplnit. Základem je, že musí fungovat stoperská dvojka. Letos však je alespoň z čeho vybírat a výše zmíněná a vyargumentovaná dvojice je ještě jištěná na jaře solidním Ramim a Mexesem, který by mi jako back-up nevadil, nebýt toho platu. Doufám, že Pippo pevně stanoví stoperskou dvojici a bude v ni mít důvěru, jelikož za poslední dva roky jsme snad neodehráli pět zápasů v řadě se stejnou stoperskou dvojicí, což hlavně loni byla podle mě jedna z příčin vysokýho počtu inkasovaných gólů. Alex-Zapata, případně Rami-Zapata dávají dvě zajímavý možnosti. Záloha je otazník největší. Bude-li MVG schopnej plnit tu výše zmíněnou roli a držet s Nigelem střed pole směrem dozadu, může být pro ten systém klíčovým hráčem. Usnadnilo by to navíc adaptaci Bonaventurovi, který by hodně nadneseně řečeno mohl vlevo hrát v tomto systému Seedorfa. Bude-li potřeba do zálohy (hlavně proti silnějším soupeřům) víc síly, je tu vždy Sulley, přičemž nedostatek kreativity ze zálohy může v tomto případě řešit Pippo nasazením Hondy místo Meneze. Od křídel se pak čeká tvrdá práce, díky které to bude ve finále spíš 4-5-1, s čímž by Menez ani Faraon neměli snad mít problém, vydrží-li oba zdraví. O Nandovi jsem se už rozepsal dost. Uvidíme taky, jak moc nám v lize pomůže absence pohárů.

Náznakem ještě k možnostem, které po mercatu na trhu zůstali. O Susovi v lednu informoval sám Milan Channel a setrvání Rabiota dává taky naději; jsem si jistej že Galliani to bude monitorovat a Adrien bude možnou náhradou van Ginkela, pokud se po sezoně bude pakovat.

No, momentálně je vše na Pippovi, aby z toho uvařil ten správný guláš. Ingredience má, myslím, solidní a na novou sezonu se těším opravdu extrémně, tak snad se návrat LM do Milána podaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Do puntíku.

A ta sestava vypadá skvěle, proti slabším bych to takhle stavěl, proti silnějším Muntari místo Van Ginkela. Scudetto pls ale realisticky, budu rád za top tři, ale hlavně aby to nějak vypadalo.

Reagovat
Inzaghi

Z prvního zápasu, kde Inzaghi dokázal reagovat na průběh + z jeho prohlášení o tom, že se nebude striktně držet jednoho systému věřím, že to bude vždy stavět s ohledem na soupeře, což byla za Maxe, kterej si stavěl svoje oblíbence do destruktivní zálohy i proti Catanii, celkem utopie. U Romy a Juve bude podle mě síla v tom, že budou snáze porážet menší týmy, zatím co my budem na výhry muset mnohem víc dřít. Tyhle dva i s ohledem na jejich vytížení v LM předskočíme těžko, ale ten třetí flek mi nepřijde nereálnej, nikdo další na papíře letos zas takový strach nebudí, ale nechci si hned v září naběhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Podle mě Inter by vám tu třetí příčku mohl vyfouknout. Mají sice úzkej kádr, ale i oni posílili inteligentně. Každopádně čekám návrat Milánů do TOP 4. Fiorentina neskončí líp jak pátá a od Neapole letos čekám pěknej průser...

Reagovat
CubONE

Interu sa zrani Palacio a budu mat velky problem poskladat utok.

Reagovat
Inzaghi

Jak sám psal Jajinek, hrát se proti nim bude těžko, ale ten problém porážet menší by u nich mohl být ještě markantnější, než u nás. Klišovitá fráze, ale kdo nebude zbytečně ztrácet, bude hrát LM.

Reagovat
Furia Ceca

To vy taky ale, pokud se Torres nechytne, čemuž bych se vůbec nedivil. Niang to neutáhne a u El Shaarawyho člověk neví, když byl skoro celou loňskou sezónu zraněnej... Jinak ale doufám, že se oba Milány vrátí do TOP 4 v tabulce, protože tam prostě patří.

Reagovat
Il Architetto

Snad jen AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Lenze oni maju defacto do utoku troch hracov. To je dost podstatny rozdiel. Sam vidis, ako sa trapili tento vikend.

Reagovat
Furia Ceca

Byl jsem o víkendu mimo, takže jsem neviděl ani zápas Juventusu, natož abych viděl ostatní zápasy... A díky repre pauze si na svůj start Serie A ještě počkám.

Reagovat
teenz

Achjo, Lopez.

Toho jsme neměli pustit.

Reagovat
El-Pistolero-68

Parádní shrnutí, díky.

Reagovat
Yanek

Když se chytí Torres, třetí místo bude výrazně blíž.

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že jsme měli stejnou myšlenku ve stejný čas - viz výše.

Reagovat
smazaný uživatel

diky za souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný souhrn..... ta sestava vypada dobre, jsou tam vsak dva hraci, ktere bych tam taky rad videl - Rami a Honda. Rami mel velmi dobre jaro a v priprave si nevedl zle - navic jsem si ho dost oblibil a Honda se az necekane chytil, byla by skoda ho ted posadit...uvidime jak to Pippo vymysli.

Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
GEGE

nabízím ti výměnu Biabiany za Bonaventuru bereš?

Reagovat
smazaný uživatel

Menez nebo Valero nebo Gomez

Reagovat
GEGE

tak to nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si vyměň za někoho Strootmana a pak vyměnim Bonaventuru za Kevina

Reagovat
GEGE

ok domluveno

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

radosť čítať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Perfektný súhrn, len do dvojice s Alexom by som skôr dal Ramiho a namiesto Van Ginkela by som radšej videl Poliho. V každom prípade, takéto príspevky s výpovednou hodnotou by som tu chcel vidieť častejšie Ináč a čo Bonera? Síce stoperská dvojica je veľmi pomalá, avšak pozične by to v tomto brejkovom systéme mohla kľudne uhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"dal jsem mu možnost odejít na hostování, což vypadalo jako logický tah, ať už by šel do Benfiky, nebo jiného italského klubu. Ale sdělil mi, že nechce nastupovat proti Milánu, proto se rozhodl pro zahraničí."

Jo a v Benfice na hostování by kdyžtak potkal AC třeba v zimě v přáteláku Tohle Berlusconi s Gallianim totálně dojebali. Ať mi tu nemluví o nějakým Youth Project, když pak prodávají mladíky a podepisují zdarma třicátníky...

Reagovat
Jajinek

OT:

Na listině Interu pro EL jsou po dlouhé době.... úplně všichni. Páč máme tak málo hráčů, že se prostě všichni vlezou na soupisku

Reagovat
Votas

ale i tak z toho jde sestavit solidní Bčko, který by aspoň na Ázerbajdžánce mohlo stačit

Carrizo- Campagnaro,Andreolli,Mbaye-D´Ambrosio,Kuzmanovič,Krhin,Obi,Nagatomo-Guarín-Osvaldo

Reagovat
Jajinek

Jsme zvědavej, jestli Mazzarri bude požívat Mbayeho na LCB...jako nabízelo by se to. Věřím, že tahle sestava občas s někým ze základu z té skupiny postoupí.

Reagovat
Votas

tak on ty stopery v primaveře hrál a když má vedle sebe 2 další, tak by to snad zvládl zahrát jako hodně defenzivně laděnýho LB, ala Chivu...ideální by byl teď třeba nějakej přátelák v repre pauze, kdy by to zkusil...a jestli se bude Guarín rvát na AM, jako to dneska psala Gazzetta, tak i početně by se to dalo se 3 útočníkama uhrát...no su na to zvědavej.

Reagovat
Jajinek

jj hlavně se do toho Guaro musí nějak dostat. V přípravě toho neodehrál moc a ruku na srdce - budeme ho hodně potřebovat a minut bude muset dostat moře. On je jedinej, kterej třeba z lavičky v lize dokáže přijít oživit tým a EL podle mého odehraje celou.

Jinak můj tip je, že nejvytíženějším hráčem bude suverénně Juan Jesus, který z toho hřiště nesleze.

Reagovat
Votas

...jj...sem se díval na ceny v té vaší fantě a přišel mi dost levnej na to, že asi gólů moc dostávat nebudem a bude hrát pořád...ono se to nezdá, ale jestli bude Vida srát rozhodčí, tak bude 3. rok v řadě vlastně nejstabilnější stoper...+ na twitteru mu furt fanoušci píšou Capitano futuro...

od Guarína já teďka čekám nějaký úžasný dva zápasy, než mu to zase vleze do hlavy...on kdyby měl nad sebou psychologa jako je Mourinho, tak pro něj žere hřebíky se skelnou vatou na snídani

ale ve výsledku sem si trochu oddechnul, že zůstal...kdyby měl být první náhradník za Hernanese Kuzma, tak si asi provrtám koleno

Reagovat
Jajinek

jj, proto jsem taky Juana bral. Za ty prachy je to ideální bek na fantalavičku. Sice není produktivní, ale dostává dobré známky od Gazzetty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by mohl čuchat miny.

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/tagok/1837926

V pohode zostrihy v dobrej kvalite...ale maj gád aký chorý človek tam dáva to ruské techno alebo čo ...chcelo by to s komentom...10 ty určite o niečom vieš ty máš všetko

Reagovat
10

stačí se zeptat, Micco

http://www.raisport.rai.it/, dole vpravo prima giornata a už jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

A Ligue 2 prosím nemáš někde?

Reagovat
10

ž-ne-parle-fransé

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně díky za odpověď.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pettirosso

proc si to sem nedal driv

Reagovat
10

jsem myslel že to znáte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele