Mladá Boleslav postoupila přes Karvinou do čtvrtfinále poháru

24.11.2015, 18:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
milan78

přál bych MB, aby ve stejným složení - se všema oporama, mohla nastoupit i v létě v předkolech EL.., ale asi utopie

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák asi prubne nějaký to Turecko nebo ták.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
ZB 07

I kdyby tam měli všechny opory, tak stejně vypadnou..na konfrontaci se silnějšími týmy bohužel furt nemají dostatečnou kvalitu

Reagovat
Rišan

Co je to za kecy - proč by neměli dostatečnou kvalitu, tedy asi takovou jako Liberec. Pravda je, že je v pohárech poškozuje nízký koeficient, ale i tak by se mohli prokousat aspoň do skupiny EL. Pokud ovšem udrží dosavadní kádr.

Reagovat
ZB 07

Už několik let se jim nedaří zápasy se silnějšími celky a v poslední době jsem se přesvědčil o tom, že Boleslav je na ligu nadprůměrný klub, ale pokud nebude mít především v obraně pořádnou jistotu, tak to nikam v EL nedotáhne..

Letošní sezona jen potvrzuje to, že ten tým na základní skupinu v Evropě nemá..jako důkaz lze předložit například to, že Bolka válcuje všechny kluby z dolních pater tabulky, ale v konfrontaci se silnějšími celky ligy výrazně zaostává (z možných 12 bodů proti týmů ze špice tabulky získala jen bod a to za remízu se Slavií ) a v předkolech to v posledních pěti letech také žádná sláva nebyla..

Reagovat
smazaný uživatel

Problém Bolky jsou pravidelné čistky v kádru skoro každý půlrok. Pak těžko zvládat předkola, když hraje čerstvě složený tým. Pokud by si Jarolím jeho oblíbené obměny odpustil, Boleslav by v EL určitě něco uhrála.

Reagovat
ZB 07

Se stejným problémem se však potýká i Liberec a zvládá to..ale tak snad tu základní osu kádru Bolka udrží a něco uhrajou

Reagovat
Aldeano

Naposledy v létě to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

zahrajou hovno tak ci tak

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj Bary, ty 2 zápasy předkola si užijete jak onehdá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele