Mitrović je ve Fulhamu spokojen, netuší ale, zda zůstane

01.06.2018, 15:18
Aktuality
Aleksandar Mitrović se se srbskou reprezentací chystá na mistrovství světa a po něm bude řešit svou další budoucnost. Třiadvacetiletý útočník za sebou má povedené hostování ve Fulhamu a setrvání v londýnském klubu by se příliš nebránil, hodně ovšem bude záležet na postoji a požadavcích Newcastlu United...

Mitrović do Newcastlu přišel před třemi roky z Anderlechtu a zklamal, letos navíc nastupoval jenom sporadicky a řešením se nakonec stal lednový odchod do Fulhamu. Tento tah prospěl všem stranám, fotbalista začal pravidelně nastupovat a ve dvaceti zápasech nastřílel dvanáct branek.

Navíc se podílel na velkém týmovém úspěchu, Cottagers totiž zvládli playoff o postup do Premier League a po čtyřech letech si znovu zahrají anglickou nejvyšší soutěž.

"Netuším. Samozřejmě zde jsem velmi spokojen, prožil jsem zde nejlepší měsíce kariéry. Uvidíme, co se stane. Stále jsem hráčem Newcastlu United a mám smlouvu ještě na další dva roky," říká Mitrović.

"Chci si teď všechno užít a pak tvrdě pracovat, na to se budu koncentrovat. Na vše ostatní mám lidi - svého agenta a další, kteří budou jednat s klubem. Teď si chci užít tuhle chvíli, aktuálně jsem zde velmi šťastný," pokračoval.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (421)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele