Mitroglou je terčem kritiky, spoluhráč z OM Payet se ho zastává

10.01.2018, 22:11
Aktuality
Hodně nešťastný podzim za sebou má Konstantinos Mitroglou. Řecký útočník v létě přestoupil z lisabonské Benfiky do Marseille a francouzský klub měl střelecky táhnout, místo toho ovšem nepodával očekávané výkony a vysloužil si kritiku z úst fanoušků a klávesnic novinářů. Hůl nad ním neláme alespoň spoluhráč Dimitri Payet...

Přestup někdejšího kanonýra Olympiakosu Pireus se upekl až v samém závěru termínu a hned na úvod nového angažmá ho zbrzdilo svalové zranění. Na ligový debut si tak musel počkat až do poloviny října a hned se uvedl gólem, následně se ovšem v Ligue 1 trefil už jenom jednou, jeden zásah pak přidal v rámci Ligového poháru.

Mitroglou má na svém kontě devět ligových startů a od svého uzdravení patřil do základní sestavy. To se změnilo v prosinci, v jehož průběhu naskočil jen dvakrát z lavičky náhradníků.

"Příchod Kostase vytvořil mezi fanoušky spoustu očekávání. V průběhu přestupního termínu musel hodně dlouho čekat a nakonec přišel až na konci srpna. Kvůli tomu by si zasloužil trochu více trpělivosti," domnívá se francouzský reprezentant.

"Trénuje s námi, vidíme tak jeho kvality a známe jeho opravdovou cenu. Doufám, že své kvality brzy předvede také v soutěžních zápasech," nechal se dále slyšet někdejší hráč West Hamu United.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měl zůstat v Benfice

Reagovat
JackDaniels.

Ano, skoda, ze vtrdy nevysiel ten Aboubakar.

Reagovat
Vincent Vegan

Snad se zvedne. Zatím se mu všude kromě Fulhamu, kde byl celou dobu zraněnej, dařilo.

Pořádný kladivo do vápna je potřeba, protože Germain není ten typ.

Reagovat
smazaný uživatel

On je naprosto příšernej a to říkám s tím, že jsem narozdíl od fanoušků v Marseille jeste hodne tolerantní. Tam to není jen fyzicky ale i psychicky. Tady nejde o goly jenom. On je naprosto nulovej, s ním to je jako hrát o hráče mín. On nemá žádnou presenci ve vápně, rozhodně nepůsobí ani jako kladivo, nesklepává míče, nemá žádnou techniku, absolutne si neveří před branou takže i poměrně šance uplně dodrbe. Jako to není jen o fyzičce, jestli něco neudělá s hlavou tak to bude jeden z nejhorších propadů co pamatuju. On má fakt uplně nulový přínos, gomis je oproti nemu jako Messi.

A i když Payet říká do médií tohle, unikla informace že v týmu se i vyjadřují že to je jako hrát o hráče míň a že ani na tréninku nejsou vidět nějaké zabijacké schopnosti.

Vedení fakt na ten deadline day udělalo šilenej panic buy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

spíš, že ste se nepokusili udržet toho Gomise...ve finále šel ze Swansea docela za hovno do Turecka...ikdyž tam asi hrál velkou roli plat, tak ale těch 21 gólů loni byla jasná vizitka...nota bene byl by v prostředí, které mu dokonale sedí

Reagovat
Seydou Doumbia

Jeden z mála který hrál za OM i za nás kord ještě za ASSE a mám ho rád...velký sympaták

Reagovat
Gedofrey

Přišel na poslední chvíli a pak byl ještě zranenej. Ok. Ale teď, po zimní přestávce, by měl konečně něco ukázat. Zatím fakt provar. A Payet taky nic moc. To očekávání s novým majitelem rychle pominulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten zimni přestupak byl fakt hroznej. Jako Payeta jim nezazlivam, byl temer nejlepším hráčem v PL a proti velkym klubum hral jak nic. Ten je z formy ale tam furt citim že se tam dostane.

Ale Evra je pryc, kterej byl vic na škodu. Sertic ten doufam že si už ani nekopne. No Sanson byl tu pulsezonu super ale tuto pul sezonu az na tech par golu je fakt hroznej a Payet ma daleko do Payeta z několika predchozich sezon. Takze de fakto v teto chvíli ani jedna posila ze zimy není nějakým přínosem.

Mělo se fakt rozbít prasatko a kdyby na hrotu ted byl Giroud a v zaloze Strootman (vracim se k nemu protože Řím je otevřeny nabídkam a OM ma zase zajem) tak ten tým by byl někde jinde. Je vidět jak to vypada když se koupí prověřená kvalita a zkušenosti (Gustavo, Rami)

Reagovat
El Fáňos

no ale Abdenour nebo Evra to taky měla být kvalita, sem bych řadil i Mitroglua - měl výborný sezóny v Benfice, bohužel styl/nestyl Rudyho + jeho nulová motivace má za důsledek tohle paběrkování. Spíš našemu kádru naprosto chybí kvalitní mladí hráči, který se dají velmi dobře prodat nebo vytvoří stabilní základ pro další roky. Gustavo a Rami a Payet jsou poměrně staří, jediný Thauvin a Amavi, jsou kvalitní hráči do základu s budoucností. Lopez bohužel moc nehraje a Zambo se sice zlepšuje, ale potřebuje mít vedle sebe někoho s mozkem, jinak je zoufalej. Ohledně Sansona a Sertica nesouhlasím, zápasy všechny zápasy, které jsem viděl a kde hrál, patřil k lepším hráčům a kiksnul snad jen 2x což je skoro zázrak. Sanson dokáže být velmi platnej, pouze mu chybí trocha klidu ve vápně, jinak to byl super kup. Girouda ani Strootmana nechci, zálohu potřebujeme posílit spíš na kraj a Giroud je zase už docela staroch, přijde jedno dvě zranění a když ne po 2 sezonách bude na nic. To Dembélé z Celticu by byl určitě platnější... než Girouda radši zaplatit pár sezení pro Garciu a Mitroglua se vztahovým poradcem a nový majitel je velký zlepší, to co panovalo za Labruneho .... tehdy klíčový hráči utíkali zadarmo pryč

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak k payetovi: četl jsem statistiky a něco není ok s celým týmem. Protože překvapivě pro skoro každého je statisticky 3 v evrope za neymarem a ozilem ve vytváření šancí a klíčových přihrávkách. Nechává za sebou takove hrače jako je Fabregas nebo Kevin De Bruyne nebo Coutinho. Takže uplne se neda říct žeby ztratil svoji techniku a um.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl bomber pro Spartu

Reagovat
mastakillah

Může mi někdo z vás co sledujete víc Ligue 1 popsat Machacha? Co to je za hráče? Jak na tom je, má potenciál? Díkec

Reagovat
Pyroman

V Ligue 1 toho zase tolik neodehrál, v podstatě jen jednu sezónu v Toulouse, během který ani nepatřil do základu, a pak loni hostování v Marseille, kde byl taky víceméně náhradník. Jestli ho fakt chce Neapol tak to upřímně řečeno nechápu, nemám dojem, že by kdy něco zajímavého předvedl. Spíš má dobrého agenta, už to hostování v Marseille bylo docela wtf.

Reagovat
mastakillah

tak to je teda kauf za všechny prachy předpokládám, že ho pošlou hostovat a dal se uvidí, ale smlouva až do roku 2022 mi radost opravdu nedělá Jinak díkec za info

Reagovat
Liquid

po nepodařeném angažmá ve Fulhamu našel v Benfice zase pohodu a střílelo mu to a on ne, zase si nedá pokoj a zkouší Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vůbec hraje ten Payet? Daří se mu anebo to byla jednosezónní hvězda, která se navíc „proslavila“ tím šíleným zákrokem na Ronalda na Euru?

Reagovat
JackDaniels.

Payet a Thouvin su spilmachri Marseille. Payet je naviac kapitan.

Velmi dobry hrac, ziadna jednosezonna hviezda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok díky.

Reagovat
Noustress

neviem čo sa nanho tak vo velkom kydá, dal by som mu šancu presadiť sa na jar ak to neklapne tak nech ide o dum dále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele