Miloševiče mrzelo, že proti Jihlavě nevyužil šanci na hattrick

22.04.2017, 12:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
djwenca

dobrý hráč

Reagovat
cetto

Myslel jsem celou dobu, že je primárně stoper.

Měl by na Baník?

Reagovat
djwenca

mně se zdá, že je to ten typ hráče, kterým lepí veškerá místa v sestavě, něco jako ve Spartě Frýdek a nebo Sýkora, když byl v Liberci :-)

Reagovat
cetto

Tak obecně, pokud je hráč aspon částečně obounohý, tak změna strany by neměla být problém. Horší už to je třeba s přesunem z kraje doprostřed a naopak. Tam jsou jiné úkoly a je jiný rozsah pohybu po hřišti. Stejně tak posun nahodu/dolů je dán schopností hráče bránit/útočit. Kolem a kolem bych řekl, že "univerzálnost" Frýdka není ani tak jeho plusem, jako spíš jeho neschopností vymezit své slabé a silné stránky. Resp. pokud hráč dokáže zahrát všude, je bud ve všem stejně dobrý, jako hráči primárně určení na tu pozici (to by už hrál v Barceloně), nebo naopak v ničem nevyniká a je tedy totálně průměrnej..

Reagovat
Murtago

na Baník by mělo kdejaký koště, Miloševič 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

savo milosevic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele