Mihajlović se podle médií rozhodl odejít v létě z AC Milán

08.03.2016, 09:47
Aktuality
Jenom jednu sezonu má u kormidla milánského AC vydržet Siniša Mihajlović. Srbský trenér přišel po loňském ligovém ročníku z janovské Sampdorie a podle informací Sky Italia se chystá Rossoneri v létě opustit, ať už následující měsíce přinesou cokoli...

Mihajlović byl s odchodem spojován prakticky celý podzim a důvodem byly špatné výsledky a hra, Rossoneri s postupem času ovšem dokázali částečně stabilizovat své výkony a zapojili se do boje o pohárové příčky. Navíc si na své konto mohou připsat i jednu trofej, minulý týden totiž stvrdili postup do finále Coppa Italia, kde na ně čeká Juventus.

Impulzem pro Srbův odchod má být prezident klubu Silvio Berlusconi, který kouče v průběhu sezony opakovaně veřejně kritizoval. A Mihajlovićovi v odchodu nebude bránit, podle médií totiž dospěl ke stejnému závěru.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (113)

Přidat komentář
Milan.B

ten silvio je uz uplny idiot... a fester tiez, bodaj by uz skapali

Reagovat
Thorrin

Člověk by řekl, že víc nasrat faanoušky už nejde, ale Silvio to vždycky nějak dokáže...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy na to neměl..

tady tyhle volby trenéra jsou marnost. shodou náhod už nyní - typické pro AC!

Reagovat
Murtago

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Nemá špatný výsledky ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

já mu nevěřím. a ani nevím, proč bych měl. jako hráč byl prchlivej a agresivní. neměl jsem ho rád, ale o tom to není. jako trenérovi mu prostě nevěřím. Jeho prakticky jediná trenérská zkušenost je v Sampdorii. kde dle mě neudělal žádný výrázný úspěchy. nemyslím si, že bych ho podceňoval. Nevěřím že má na velkoklub jako je AC. i když spojení velkoklub a AC neplatí už takovejch 5 let..ale to je zas jiná otázka.

Bývalý hráč Interu u rivala..

Nicméně problém tohoto všeho je jinde než právě i Siniši, který věřím a musím smeknout, že do tohoto trenérského angažmá dává fakt všechno a snaží se.. viz jeho prohlášení a neustálé poznámky k vlastnímu a týmovému zlepšování.

AC jako mančaft nefunguje. Seedorf měl dostat daleko více času, Inzaghi měl dostat daleko více času.. AC Milán potřebuje zkušeného trenéra a nejlépe Itala. o dostupnosti nějakého.. jen tohlo: pro AC by nemělo být problémem někoho takového zkušeného/novou krev přivést. Ale ted jde o to, co je pro "vedení" priorita..

Reagovat
El-Pistolero-68

Inzaghi byl prehmat, se Seedorfem souhlasim. Ten nejake vysledky mel, ale podobne jako Mihajlovic doplatil na to, ze neposlouchal na slovo.

Reagovat
Largo

Reagovat
smetos

jsem rád že ten interista odchází. Smutné, že tam vůbec nastoupil. Pippo i Clarence dostali moc málo času, hlavně Inzaghi me mrzel. Ted se na to vyserou, jsou ve finale a pokud se nemylim a vyhraje Juve, ktery stejně pude do LM tak tu EL máme takže tu sezonu odpiskaj

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Juve porazí AC ve finále Coppa Italia, AC musí skončit v tabulce šesté, aby šlo do EL. Takže nic jistého není.

Reagovat
Sasha

Nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně?

Reagovat
Sasha

že platí, to co píšeš, si myslím, že mají EL už jistou

Reagovat
CubONE

No ak sa prepadneme na 7.miesto, tak nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vtipně podotýká CubONE, pokud skončí na 7. místě, tak mají smůlu. Buď musí vyhrát finále Coppy, nebo doufat, že Juventus udělá double a skončit nejhůře šestí.

Reagovat
Sasha

Ok, uz si vzpomínám, že se to měnilo, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za blbost? Postupuje pouze vitez poharu a jinak jde 6 tym z ligy, ok, ale nejakej double pro Juventus s tim fakt nesouvisi, staci kdyz bude Juve do 3. mista. Takze zadny doufani v double, to ty doufas.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Sassuolo si to myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto? Neni to tak, že když Juve vyhraje double a hralo by třeba s Frosinone, tak automaticky jde finalista do EL?

Frosinone jsem vybral zaměrně, protože to AC tam ma ještě šancu na pohar z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten omyl, který si řada lidí myslí. V tomhle případě nepostupuje poražený finalista, ale další tým ze Serie A v pořadí, tedy 6. tým tabulky.

Reagovat
CubONE

Ale mam pocit, ze sa to menilo nedavno, nie? Plati to tak max 2-3 sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se to měnilo nevím. Před tím vyhrál italský double Inter 2009-10 a to měla Serie A ještě místenky 4+3 a navíc se ve finále Coppy sešli Inter s Římem, takže místenka za Coppu nepřipadla, pokud vím, nikomu. Už si nepamatuju, jak to tam bylo.

Reagovat
Uwe háže buly

Druhou sezonu.

Reagovat
Recoba Inter

Sorry, ale ymslím, že tady ten pojem "Interista" už jaksi neplatí...

Reagovat
Milan.B

Pippo?? sorrym ten na to nemal ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mihou naše hra má celkem hlavu a patu a to ještě když se podívám na naši zálohu tak je to úžas, co Miha dokázal

Reagovat
smetos

To nepopírám, taky nechápu prož ho vyštvali zrovna v kritické fázi sezony. ale pořad jsme 6. a na LM to moc nevypadá, ikdyž šance tu pořád je

Reagovat
smazaný uživatel

S tím týmem je to ale úspěch, bohužel.. Navíc, pokud se to teď ta sezóna bude dohrát stylem, že stejně Miha končí, tak to dopadneme určitě hůře

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
10

kdo to vezme tentokrát? Materazzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi. A asistentom bude Fester.

Reagovat
Recoba Inter

Ale běž

Reagovat
Shevchenko

Mohl by aspoň ten Emery.

Reagovat
10

Někoho ze Španělska bych v calciu viděl rád. Začínám mít pocit, že by se jim v Itálii hodně dařilo, když delší dobu sleduju práci Emeryho, Valverdeho, Marcelina...dřív jsem si tohle nemyslel

Reagovat
Murtago

Luis Enrique

Reagovat
10

To je zrovna naprosto jinej typ trenéra. Jeho fotbal je použitelnej tak pro 2 kluby na světě, narozdíl od těch 3 nahoře.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečný odsuzování - Celta před jeho příchodem nebyla žádnej ofenzivní stroj, do kterýho by jenom zapadl. On tam ten ofenzivní stroj sestavil a nastartoval.

Všechno je to o hráčích, který máš nebo přivedeš a o tom, jak tvýmu modelu věří nebo nevěří. V Římě mu to prostě nevyšlo. Jinde by třeba za jiných okolností měl víc úspěchů.

A co se Emeryho týká - abyste nebyli překvapení. Můj názor je, že Itálie je pro zahraniční trenéry hodně obtížná. Kor pro trenéry, kteří tamním prostředím neprošli jako hráči. Alespoň chvíli.

Reagovat
stas87

Emery a jeho vonkajsie zapasy...bola by aspon prdel.

Reagovat
Elliasson

Emery stačil ve Spartaku.

Reagovat
Votas

to chce někoho s Berlusconiho mentalitou...vidím to na Manciniho

http://www.espnfc.com/story/989625/brazilian-winger-mancini-imprisoned-for-rape

Reagovat
Deki

Na něj jsem si nedávno vzpomněl v souvislosti s tím, jestli ještě hraje a teď tohle

Reagovat
Votas

už je právě asi venku a podle wiki hraje 4. ligu. Jako legenda AC by tam seděl jak prdel na hrnec.

Reagovat
Deki

jj. ten dopad. vůbec když si vzpomenu na mercato 2008, tak se jen směju. Quaresma, Muntari, Obinna, Mancini

Reagovat
Votas

tyjo Quaresma už je zas v Turecku, to jsem vůbec nezaznamenal. No a Obinna měl pak to legendární působení v Chievu, kdy nastoupil na 19 minut a dal nám svý jediný dva góly v sezóně. To byl moment, kdy jsem myslel, že by měla položit kariéru polovina týmu. Takovýhle momenty fakt umí vykouzlit asi jenom Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

My taky, z téhle sezóny se mi nejvíc vybavuje Cerciho gól proti nám, ale z minulosti je toho hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda? Vzdyt ho v AC skoro ani nikdo nezna.

Reagovat
10

Reagovat
Murtago

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžká křeč. Lituju fandy, fakt ...

Reagovat
smazaný uživatel

stejně si myslim že zato nemužou treneři,ale hrači nic neuměji,myslim si že i kdyby je trenoval pele nebo maradona tak budou hrat pořad stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že proti Turínu chtěl Berlu aby Mario hrál od začátku, Miha ho neposlechl a vyhráli jsme 1:0. Proti Sassuolu podle mě Silvio opět chtěl, aby Mario hrál od začátku a vzhledem k tomu, že Niang je zraněný a Menéz stále není fit na 100% tak ho Miha poslechl a jak to dopadlo.. Každopádně pokud takovým stylem Berlusconi se plete do trenérské práce tak se nedivím Mihovi, že na to nemá nervy

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Proti sassuolu Berlusconi práve že nechcel aby hral Balloteli základ. Tvrdil, že sa s Baccom ku sebe nehodia. Ak by si chcel, pošlem ti aj článok kde je citovaný.

Reagovat
panca

Mel s ac vyjebat. Mel na to srat, počkat do konce sezony, kdy by ho stejně vyhodili a pak ho museli platit do konce smlouvy. Teda předpokládám, že má smlouvu delší než jeden rok

Reagovat
Filipow

jestli by to byla vůbec výhoda, když člověk opustí práci sám tak se na to dívá líp, než když ho vyhoděj z pohledu budoucího zaměstnavatele.. :)

Reagovat
panca

takhle to funguje v normalnim svete. U mihy to bude asi jinak

Reagovat
Yanek

Zachová si kredit a bude mít lepší nabídky na trénování. V Itálii ho narozdíl odsud lidi vnímají daleko pozitivněji.

Reagovat
Amarino

Viděl jsem několik zápasů na podzim, kdy se hodně trápili herně a body to taky nepřinášelo, ale teď na jaře hrají podle mě hodně dobře, má to i řád a hlavně to nese výsledky. AC moc nesleduji, ale moc tomuhle řešení nerozumím. Na to, jaký mají hráče, zvláště v záloze, je celkem zázrak taková hra. Nemůžu si pomoct, ale Siniša

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není staré dobré AC, stále nový a nový tréner... hráči typu Honda ( posledný zápas katastrofa ), alebo Balotelli !!! Kam to smeruje? Ja si myslím, že do riadnej piči!

Reagovat
CubONE

Takze buducu sezonu dalsia babka, Balotelli v zaklade a mizerne vysledky? Skvele.

Reagovat
mojmira

Snad přivedeme zpět Muntariho - tady je jeho domov!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Inzaghi
Reagovat
Pipo123

Ten Pelle by bol super, cema by mohla byt v pohode, idealna nahrada za Mira

Reagovat
Tsigi

Rijkaard trénování zabalil? Tak dekádu si říkám, že bych ho viděl u AC rád. Vím, že to není reálný, ale tenhle stav je nesnesitelný.Chtěl bych libovolnýho trenéra, který umí zprovoznit zálohu, která hraje příšerně tak od roku 06/07.

Reagovat
Spalovač šancí
Reagovat
Spalovač šancí

Dokáže si totiž zjednat respekt

Reagovat
smazaný uživatel

aby si ho dokazal zjednat u svyho vypatlanyho vedeni

Reagovat
Spalovač šancí

Chytne Silvia pod krkem

Reagovat
El-Pistolero-68

Hlavne do te zalohy i nekoho koupit, vzdyt krome Bonaventury a castecne Kuca tam neni nikdo pouzitelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že pod Seedorfem se to taky mohlo začít zlepšovat, ale odešel kvůli nehodám s vedením hned na začátku, Inzaghi byl marnej, Sinisa to zvládnul s hráčema pracoval a povedlo se mu to zlepšit a nakonec taky odejde kvůli Berlusconimu, Romagnoli přišel za ním takže bude stačit dobrá nabídka a půjde taky a mužem zase začít od znova, podzim zase bude seznamování s týmem a pokud tam nový trenér vydrží do jara tak se to možná pomalu začne zase zlepšovat, ale pokud to nebude kamarád s Berlusconim tak stejně zase odejde a pořád dokola..

Největší problém prostě není trenér a dokonce ani ty dřeva co tam hrajou, protože Mihajlovic ukázal že i s nima se dají dělat výsledky, největší problém je prostě ve vedení na čele s Berlusconim..

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nekončiace utrpenie v Miláne

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze raz oba milanske kluby budu hrat na prieckach na ktore patria, teda o titul a LM (s tym, ze Inter by mohol byt o to jedno miesto pred AC:))..

v AC si myslim, ze treba aby odisli Berlusconi a Galiani.. zjavne to nezvladaju uz..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy ked citam rumours o tom, ze by mal Brozo odist, tak sa dostanem do tlaku. Mam pocit, ze on bude svetovym hracom.

Reagovat
Votas

Může jim být, ale podle mě nebude taková ta hlavní a dominantní osoba zálohy. Něco jako když ofenzivní Zidane a defenzivní Deschamps měli k sobě Petita pro všechno. V současné situaci je pro nás nepostradatelnej, protože jako jedinej ze záložníků ví, kdy a jak nabíhat do vápna. V tom je podobnej Thiagu Mottovi, akorát jeho obranná činnost a dobíhání po posranejch přihrávkách není na takové úrovni. A moc jsem nepochopil, proč nebyl v základu proti Palermu. Byla to ideální příležitost těm hráčům ukázat, že když podají maximum v jednom zápase, budou odměněni dalším. Jako kdyby se rozehrál K-Dog, tak by to s Banegou mohlo být zajímavý trio.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ho chcel nechat oddychnut kedze hral predtym dva zapasy v tyzdni.. ine vysvetlenie podla mna nie je (aj ked potom preco ho potom striedal)..teda, este je take, ze je to Mancini a rad meni zostavu len tak, ako sa mu chce..

trio K-Dog, Banega, Brozo vo forme znie vyzera velmi pekne :)

Reagovat
Votas

S Juve v lize právě kvůli kartám nehrál. Předtím proti Dorii měl prsty ve všech gólech. Snad mu ta produkce nějakou chvíli vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj presne mas pravdu.. tak potom je to nejaka Manciniho logika.. mna tesi ze aj Peri sa skvelo rozohral, aj ked podla mna hra celu sezonu na poriadku..posledne zapasy je este lepsi

Reagovat
Pettirosso

Reports say Sassuolo’s Domenico Berardi will want to follow Coach Eusebio Di Francesco to Milan if he leaves in the summer.

Tomu bych se popravde ani nedivil

Jinak nejlepsi jasna volba pro Milan ( v pripade odchodu Sinisy) je Donadoni. Bohuzel dokud se do toho bude srat Berlusconi, tak takhle dopadne kazdej trener.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec by mi to nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi byl zrozen pro Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Misto Hondy bych ho i bral.

Reagovat
Panděvova ofina

Takový vedení klubu ve stylu " Lodě a šlapky "

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tohle je prostě v hajzlu. Nic jineho k tomu ani napsat nejde

Reagovat
maras93

Berlu jentak neodejde, protože je jak Smígl z Pána prstenů a furt bude chtít mít svýho "miláška". Bůhví co nás ještě čeká..

Reagovat
Kaka14

podla mna je to kacica, Miha ostane, jedine ze by bol dohodnuty Donadoni alebo Emery .... skor ma znepokojuje, ze okolo Baccu sa zacina tocit Real a okolo Romagnoliho Bayern ..... aby zase v lete Berlusconi nepredal najlepsich hracov a zacinali sme zase od zaciatku + pridu zase superdarceky typu Balotelli ci Boateng

Reagovat
Yanek

http://www.rossoneriblog.com/2016/03/08/mihajlovic-baseless-rumours-i-have-a-contract-with-milan-and-i-want-to-continue-here/

Měl by zůstat už jen kvůli tomuhle prohlášení. Po dlouhé době nemá AC trenéra pokrytce.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kaka14

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Robbie

kdo je horší Berlusconi nebo Peréz ?

Reagovat
El-Pistolero-68

Berlusconi, Perezovi jde aspon marketing.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ak by Miha skončil tak nepochybujem že by bol prvou voľbou pre Lotita

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to tu přišel napsat, a sedlo by to Zároveň parádní náboj pro derby:)

Jinak Pellé pro vás super

Reagovat
smazaný uživatel

S tím kádrem na víc nemá. Eusebio chce mladé makáče, ne takovou bandu. Muselo by se to zase durch překopat.

Reagovat
olis

Zamparini

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je v tom "nevinně". Iachini si řekl o odchod sám. Zampa i hráči nechtějí, aby odcházel.

Reagovat
Pettirosso

Tak kdyz je verejne zkritizuje..ma to udelat v kabine za zavrenyma dverma a ne pred novinarema. Muze si za to sam, idiot.

Reagovat
olis

Balardini ho vraj poslal doprdele

Reagovat
andycek1

Juventini nevite jak sa dari v Serii B Madragorovi a Sensimu ??

Reagovat
Zark

žijou no

Reagovat
andycek1

fuu teraz si sa ukaázal

Reagovat
smazaný uživatel

Som fanušik AC od 1986 roku,ale to čo sa deje v AC za posledné 3 roky to je HOTOVA KATASTROFA,strašne vela nových hračov(príchodov a odchodov)vymena trenerov a hlavne malo penazí,preto su vpopredí Barca,Real,Bayern,Psg a hlavne AC nema v kadri SRDCIAROV,Hrácov ktorí su pre AC odovzdať všetko a nie hrať iba za velke peniaze !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak, kto sledoval AC v 90 rokoch a zamiloval sa, tak ako ja, teraz zažíva tragické obdobie. Ale tak raz si hora a raz dole ako vo všetkom...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele