Mihajlović: Chci dodržet smlouvu s AC Milán

12.03.2016, 13:58
Aktuality
AC Milán nezvládl poslední ligový duel se Sassuolem, načež opět zesílily spekulace o konci kouče Siniši Mihajloviče. Ten se však těmito zprávami nezaobírá a chce u Rossoneri dodržet platný kontrakt...

Bývalý srbský reprezentant přišel na lavičku milánského velkoklubu před letošní sezónou ze Sampdorie, od začátku byl však díky nepřesvědčivým výsledkům pod tlakem.

Postupem času se mu sice podařilo výkony a zejména výsledky AC Milán stabilizovat, aktuálně šestý celek italské nejvyšší soutěže dokonce neprohrál 12 ligových duelů za sebou.

To platilo až do zmíněného utkání se Sassuolem (0:2), po kterém se znovu začalo mluvit o odchodu Mihajloviče, který však doufá, že dodrží kontrakt s platností do roku 2017. "Jsem z toho zklamaný, ale vždycky jsem se snažil dělat všechno pro dobro týmu. Mám smlouvu ještě na příští sezónu a chtěl bych ji dodržet," vyhlásil Siniša Mihajlović. "Sezóna po porážce od Sassuola nekončí. Máme před sebou ještě deset zápasů a chceme se dostat do pohárové Evropy," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
2miguel1

vytrieskava z toho klubu maximum

Reagovat
10

nemůžu si pomoct, ale Miha se pravidelně vyjadřuje hodně sympaticky, narozdíl od většiny trenérů nehledá alibisticky výmluvy, nikam neuhýbá, prostě má koule

Reagovat
Pipo123

Myslím že momentálne ich tam je viac, Pioli, Alegri alebo Spal sa vyjadrujú tiež dobre a žiadne zbytočné výhovorky ale Mancini

Reagovat
10

Spal možná, zatím, protože musí dostat hráčům z hlavy ten totální alibismus z doby pod Garciou...ale Max a Pioli imho určitě ne

Reagovat
Pipo123

Nemám pocit žeby sa vyhovárali na niečo iné, napr u Pioliho ma sere jedna vec, po každom zápase povie otrepanú vetu že sme nehrali dobre, ale hráči tvoria dobrú partiu a majú snahu to zlomiť atd, nejak kriticky sa nevyjadruje na adresu jednotlivca či celého týmu, skôr si ich zastáva, čo ma u neho sere, preto sa mi páči najviac Spal, ten zdrbe každého a nerobí mu to problém.

Reagovat
Pinturicchio

Max nemá ve zvyku se vymlouvat, ale je takový moc ťu-ťu ňu-ňu (i když seřvat to umí), pořádné koule mu tak trochu chybí.

Reagovat
10

Tak o tom právě mluvím, tiskovky Pioliho i Maxe jsou jak od robota, pořád dokola ty stejný fráze. Neříkám, že oni dva patři k těm největším alibistům v lize, na to jsou tam určitě jiný experti, ale vždycky se drží v rámci těsných mantinelů, ať ten tým hraje sebehůř.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tohle je na něm strašně sympatické

Reagovat
Beči

Žasnu, že se Berlusconi z toho neustálého měnění trenérů ještě nepoučil. Mě Mihajlovič přijde jako sympaťák a AC letos nehraje nijak hrozivě. Je logické, že když klub přivedl hned několik nových hráčů do základní sestavy, chvíli trvá než se sehrají. Klub by měl spíš trenéra podržet, aby se hra týmu konečně stabilizovala a hráči se nemuseli neustále přizpůsobovat novým metodám, kvůli střídání trenérů. Já si myslím, že do budoucna to vypadá dobře a rozhodně by měl Miha zůstat.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
SaianSupaCrew

Jestli neurve poháry, tak stejně půjde. A za letošní sezonu bych to Sassuolu přál víc

Reagovat
smazaný uživatel

Sinisa jednoznacne ma ostat,radsej vhodne doplnit muzstvo a LM by sa mohla buducu sezonu uhrat. Lenze doplnit muzstvo o kvalitnych hracov je v AC problem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele