Míchel zůstává trenérem Málagy, vedení mu stále důvěřuje

17.10.2017, 14:08
Aktuality
Hrůzostrašně odstartovala do nové sezony Málaga. Španělský klub získal z osmi zápasů jenom jeden jediný bod a topí se na posledním místě tabulky LaLigy. Média a fanoušci proto spekulují o odvolání kouče Míchela, který ovšem stále má důvěru vedení...

Málaga zatím inkasovala osmnáct branek, větší problémy než v defenzívě ovšem má v útoku. Její hráči se střelecky prosadili pouze čtyřikrát a tři zásahy dali v souboji s Athleticem, z něhož zatím vytěžili jediný bod (3:3). Naposledy Málaga padla o víkendu v souboji s Leganésem.

"Je to vynikající trenér. Lidé se nikdy nedívají na střídačku, ale my musíme hledat řešení a varianty nezahrnují propuštění trenéra. Musíme bojovat až na smrt. S Míchelem jsem mluvil v neděli a nevypadal jako někdo, kdo by se vzdával, ačkoli má stejně jako všichni ostatní starosti," sdělil sportovní ředitel Mario Husillos.

"Situace je vážná a musíme se z ní dostat. Musíme se sami sobě podívat do očí a jít kupředu. Jestli jsem mluvil s majitelem? Ne," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neviděl jsem je vůbec hrát, jsou tak strašní nebo jen nesbírají body? Nebo je to nemůže pustit po tom posledním kole uplynulého ročníku, kdy byli šťastní za prohru?

Reagovat
JM

Smích přes slzy.

Reagovat
valloire

prohrát s Bílým baletem je velká čest

Reagovat
Gedofrey

Když nad tím přemýšlím, tak mi Michel připomíná Stramu. Při jeho angažmá v OM měl skvělé kecy a vystupování a tak jsem mu pořád duveroval. Přitom jsme hráli úplný hovno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele