Média po finále poháru velebí "posledního císaře" Iniestu

22.04.2018, 15:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

U Andreas už je problém odehrát prostě celých 90 minut, on je vždy 30 minut králem ale pak už je cítit únava, čím je na hřišti dyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

San Andreas

Reagovat
celeb

#jetotak

Povedal by som, ze finalovy zapas bol jeho najlepsi vykon za posledne roky. Strelu z hranice sestnastk do brvna od neho nepamatam uz hodne dlhu dobu.

Prijde mi, ze pri jeho fyzickej konstitucii sa vek na nom podpisuje krutsie, nez u ostatnych. Na to, aby podaval TOP vykyny, musi byt ovela blizsie svojho fyzickeho maxima nez ostatni hraci. Inac ta jeho ekvilibristika, necakane zmeny smeru, otocky, ... rychlo pohasnu a smerom dozadu je to este horsie.

Krasna finalova rozlucka, snad si este nieco nechal aj na El Clasico. Pre klub by uz ale bolo asi lepsie, keby uz odisiel. Je to hrac, ktory potrebuje striedat v ~65. minute a navyse potrebujeme uz konecne poriesit zalohu. Mohol by sice snad este rok oscilovat s Coutinhom, ale lahsie presvedcime nejaky talent, ak budeme mat 3 volne miesta (Gomes, Denis, DonAndres).

Reagovat
Kokesh

Strasne nekonfliktni clovek, na nej opravdu jen slova chvaly ze vsech stran.

Reagovat
johan14

Messi je futbalový boh, Guardiola je pápež futba

Reagovat
johan14

Už im chybal len posledný cisár. Čo si to tí katalánci nevymyslia. No kráľ je len jeden Pelé a Kaizer je Franz.

Reagovat
Murena

Další list z hlavního města Marca zase označil Iniestu za "posledního císaře". Katalánská Marca? Asi ne, to jen ty jsi debil.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě nemůže být pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je náhodou frajer a hlavně oproti např. Xavimu nikdy neblil do médií takový ho*vna. Snad se mu bude v další kariéře dařit

Reagovat
Pepe1911

taky ho cenim, pamatuju si některé jeho prihravky kteryma vyradil treba 6 hracu... pro mě osobně vrchol umění.Nenahraditelnej a nepředvidatelnej prvek zalohy v ty zlaty ere barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele