McInnes odmítl nabídku z Rangers, u týmu tak zůstává Murty

09.12.2017, 18:18
Aktuality
V anglické lize nedávno hledal hodně dlouho nového manažera Everton, v sousední skotské zase v tomto ohledu až zbytečně dlouho otálejí Rangers. Už koncem října byl odvolán Pedro Caixinha a od té doby na lavičce vládne Graeme Murty, který zůstane minimálně do konce prosince...

Vedení Rangers mělo velký zájem o Dereka McInnese z konkurenčního Aberdeenu, ten ovšem kvůli možnému velkému tlaku odmítl hned první náznaky a na svém odmítavém postoji trvá rovněž nyní. Slavný klub se s rozhodnutím smířil a nadále ponechá tým v rukou Murtyho.

"Nebudu nikoho odsuzovat kvůli jeho rozhodnutí. To rozhodnutí respektuji. Klub, já a hráči, všichni musíme jít dál. Není důvod se na toto téma nadále bavit. Neznáme všechny osobní okolnosti, které k tomu Dereka vedly a proč se tak rozhodl. Jeho rozhodnutí respektujeme a kolektivně půjdeme dál," říká Murty.

Rangers vyhráli poslední tři ligové zápasy a v tabulce jsou na druhém místě.

Glasgowský celek od úvodu sezony nepodával optimální výkony a selhal hned v prvním předkole Evropské ligy, když ostudně vypadl s lucemburským týmem Progrès Niedercorn. Caixinha se tak po přestavbě kádru rychle dostal pod velký tlak a vedení se pro jeho odvolání rozhodlo 26. října.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Giggs!

Reagovat
redyyz

Keby Aberdeen dva krat pocas tyzdna nepadol s Rangers, mozno by McInnes prikyvol, ale po tych prehrach by ho asi ukamenovali, by si myslely, ze to nezvladol naschval

Reagovat
JackDaniels.

Kedy budu Rangers schopny konkurovat opat Celtiku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ked majitel prestane byt drzgrosom, ked konecne pride schopne vedenie, ked konecne pride uspesny manazer.

cize momentalne ma k tomu tak daleko ako severny pol k juznemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Podstatne v celej veci tu v clanku chyba. McInnes v lete predlzil s Aberdeenom zmluvu do roku 2020 a ak by ho Rangers chceli zo zmluvy vykupit museli by zaplatit 1 milion libier.

On vsak vidi v Aberdeene perspektivu, vytiahol klub hore, v plane je vystavba noveho stadiona co su vsetko veci pre ktore sa nezvykne z klubu utekat.

Aj ked je sam byvaly hrac Rangers, sucasna situacia by mu ani zdaleka nezarucovala uspech. Muzstvo treba kompletne prestavat pretoze je poskladane z hracov ktorych si v lete dotiahol Caixinha a vacsina z nich je pre klub a fans jednoducho neprijatelna. Nemaju vykonnost, nevedia jazyk, su lenivi a za pol roka na nich nie je vidiet ziaden progres.

Kedze nie su prachy, tazko sa v takej situacii daju robit zazraky. Jednoducho si zratal pre a proti a vyslo mu ze za tychto okolnosti bude lepsie zostat tam kde je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele