Mchitarjan u Red Devils nehraje, odejde v zimě jinam?

19.12.2017, 15:57
Aktuality
Henrik Mchitarjan měl loni v Manchesteru United pomalejší začátek a spokojen nemůže být ani se svou současnou pozicí u manažera Josého Mourinha. Ofenzivní arménský fotbalista se již několik týdnů neobjevil v nominaci portugalského kouče na nějaký zápas a začíná se mluvit jak o důvodu, tak i o možném odchodu z Old Trafford...

28letý Mchitarjan přišel loni v létě za 42 milionů eur z Dortmundu a německý celek nyní uvažuje o možném návratu. Důvodem je hráčovo vysedávání na tribuně, které je údajně následkem hádky s koučem. K té mělo dojít v listopadu během rozboru jednoho zápasu na videu.

Někdejší opora Šachtaru Doněck letos v prvních třech ligových zápasech připravila pro své spoluhráče pět branek a měla místo v základní sestavě. V tuto chvíli se v osmi z posledních devíti utkání Mchitarjan nevešel ani mezi náhradníky. To se nejspíše změní zítra ve čtvrtfinále Ligového poháru proti Bristolu City.

"Může. Udělám několik změn, ne moc, jelikož Bristol je jedním z nejlepších týmů v Championshipu a pro mě současný Championship není stejnou soutěží jako před pěti nebo deseti lety. Championship hraje spousta kvalitních týmů s řadou hráčů, kteří by snadno mohli působit v Premier League. Zápas tak budeme muset brát hodně vážně, ale chystám několik změn a je možné, že Miki bude začleněn do týmu," řekl Mourinho.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com, espnfc.com

Komentáře (627)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele