Mbappého jsme nastartovali my, směje se Pokorný a těší se na svatbu

31.05.2017, 10:45
Rozhovory
V zimním přestupovém období se vydal na první zahraniční štaci a ve francouzském Montpellieru se ihned zapracoval do základní sestavy. O francouzském životním stylu, velkých hvězdách Ligue 1 i přípravách na svatbu si s naším redaktorem povídal Lukáš Pokorný...

V lize jste skončili patnáctí se čtyřbodovým náskokem na přímý sestup. Jaké jsou v týmu bezprostřední pocity? Vzhledem k tomu, že máte nově nového trenéra, tak jsou asi ambice vyšší.

Nejprve přišla samozřejmě úleva, že jsme zachráněni, protože pro vedení byla priorita, abychom ligu udrželi. Když jsem do týmu přišel, tak se nám povedla série zápasů a byli jsme i kolem desátého místa a měli jsme relativně kousek i k evropským pohárům, tak jsme spíše koukali nahoru, takže to pak pro nás byla trochu facka, když jsme prohráli pět zápasů za sebou a strachovali se do předposledního kola o záchranu. Sezona každopádně nebyla dobrá a cítíme, že máme na to hrát výše, a podle toho asi bude vypadat i přestupové období, abychom byli příští rok v tabulce výš.

Do Montpellieru z druholigové Remeše přichází nový kouč Michel Der Zakarian. Znáte ho nějak, víte, co od něj čekat a jakým fotbalem se bude prezentovat?

Ptal jsem na něj kluků, kteří mi říkali, že tu dřív hrával na postu stopera a byl takový ostrý, takže z něj budu mít radost (úsměv). Pak jsme se i chvíli bavili, než jsem odjížděl, a působil na mě charismaticky. Co se týče hry, bude se určitě víc zaměřovat na defenzivu. Pod posledním koučem jsme hráli spíše technický fotbal a na defenzivu se ne kašlalo, nicméně spíše se hrálo stylem soupeře přestřílet a když jsme ty góly nedali, tak se prohrálo. V tom bude asi největší rozdíl. Myslím, že by to mohlo být fajn, protože branek jsme dostávali hodně.

Na stoperu hrajete vedle zkušeného Brazilce Hiltona, což je zároveň kapitán týmu. Je pro vás výhoda, že máte vedle sebe ve stoperské dvojice takového lídra?

Pomohlo mi to zejména v tom, že jsem se po příchodu do Francie mohl ze začátku soustředit sám na sebe. Ten skok je přeci jen velký a člověk potřebuje čas, takže mi vyhovovalo, že on to v rámci naší dvojice odřídil a já si mohl hrát to svoje. Je fajn i po osobní stránce, a i přesto, že jsme oba stopeři a jsem jeho potenciální konkurence, tak si mě hned vzal pod křídla a řekl mi, že kdybych cokoliv potřeboval, tak se na něj můžu obrátit.

Na přelomu února a března přišla série čtyř zápasů, které jste proseděl na lavičce. Jak s Vámi tenhle fakt trenér komunikoval a co bylo tou hlavní příčinou, že jste se do sestavy vrátil? Byla to červená karta pro Congrého v utkání proti Bordeaux?

Po příchodu do Francie to samozřejmě bylo fajn, protože to vypadalo, že budu hrát už pořád. Pak se ale vrátil po zranění Daniel Congré a začal nastupovat on. Je třeba říct, že on má v tomhle pohledu jinou pozici, protože v lize odkopal přes tři sta zápasů. Člověka to samozřejmě štve, že nehraje, ale snažil jsem se zůstat trpělivý a čekat na další příležitost. Třetí týden, kdy jsem nehrál, za mnou přišel asistent trenéra a vysvětlil mi, že to nebylo kvůli mým výkonům, ale jelikož se mužstvu nedaří a bojuje se o záchranu, tak se rozhodli sázet spíše na zkušenou stoperskou dvojici. V utkání proti Bordeaux pak tým hrál špatně, dostali jsme hodně gólů a Congré navíc dostal červenou, což možná hrálo největší roli. Jak se ve fotbalu říká, co jednomu uškodí, tak druhému pomůže, a kdo ví, jak by to bylo, kdyby tu kartu nedostal.

Dá se říct, že vám tahle facka v podobě série zápasů na lavičce pomohla po charakterové stránce? Přece jen po tom úvodu, kdy jste hned nastupoval v základu si uvědomit, že to není samozřejmost.

Určitě ano. Já jsem nikdy nikde nehrál rovnou, vždycky jsem musel každého trenéra přesvědčit, že se na mě může spolehnout, protože nejsem typ stopera jako třeba Simon Deli. Proto mě překvapilo, že tady jsem od začátku nastupoval hned. Když ty zápasy, kdy jsem nehrál přišly, tak mě to pochopitelně štvalo a mrzelo, ale zpětně jsem za to rád. Pomohlo mi to na chvíli se zastavit, aklimatizovat se v novém prostředí a měl jsem více času víc pracovat i na sobě, takže o to lépe jsem pak odehrál ta utkání, kdy jsem se do sestavy vrátil.

V předposledním utkání proti Lyonu jste si zlomil nos, taže jste poslední kolo proti Angers hrál s maskou. Jak se s něčím takovým hraje?

Ten druhý poločas s Lyonem to bylo nepříjemné, sám jsem se divil, kolik je ze mě krve, protože na tohle moc netrpím. Ten zápas byl celkově náročný a k tomu ještě tohle, takže se mi na konci dost motala hlava. S tou maskou už byl nos relativně v pohodě, ale byl to pochopitelně nezvyk. Jak se dostanete do zápasu, tak už to prakticky nevnímáte, ale je pravda, že když jsem den před zápasem dělal na tréninku hlavičky, tak jsem myslel, že v životě neudělám hlavičku (úsměv).

Proti dvěma nejlepším týmům ligy, Monaku a PSG, jste odehrál celých devadesát minut. Jaké to pro Vás bylo a kdo na Vás udělal největší dojem po herní i osobní stránce?

Tyhle dva zápasy byly určitě vrchol celého toho půlroku. Bavili jsme se o tom s přítelkyní, jak za tyhle týmy hrajeme na PlayStationu a teď budu hrát proti nim. Pak jsem si na to vzpomněl v tunelu před zápasem, kdy jsem stál vedle di Márii, se kterým střílím ve hře na zadní tyč (úsměv). Sice jsme ani jedno utkání nevyhráli, ale ta zkušenost pro mě byla obrovská. Paradoxně si myslím, že právě od doby, kdy nám dal Kylian Mbappé góla, tak se o něm začalo mluvit a začal dávat góly v každém zápase, takže pokud přestoupí do Realu za sto milionů, tak na tom máme trošku zásluhu (úsměv). Je ale zvláštní, jak stále lidsky a skromně působí, na to, jaký humbuk kolem je, mám pocit, že stále bydlí u rodičů. Ve Francii se pak tihle mladí kluci, když se dostanou k velkým penězům, chovají trochu jinak, než my ze skromnějších poměrů, takže v tomhle je on tak trochu výjimka. Samozřejmě mě zaujal Falcao, který proti nám nastoupil z lavičky, se kterým jsem si chtěl vyměnit dres, ale ten mě slušně odmítl (úsměv). V Paříži mě po fotbalové stránce zaujali Verratti a di Mária, to jsou nejlepší hráči v celé francouzské lize. Co se týče lidskosti, tak jsem po zápase šel za Thiagem Silvou, protože je to můj velký vzor. Ten se na mě hned usmál, vyměnil si se mnou dres a podal mi ruku, takže za to jsem hrozně rád.

Ve Francii jste půl roku. Měl jste i jiné nabídky, byla možnost i zůstat v Liberci. Co nakonec rozhodlo pro Montpellier?

Už od minulého léta se řešilo, jestli někam půjdu, ale žádný tým nepřišel s opravdu konkrétní nabídkou, která by byla pro Liberec solidní. Montpellier přišel s tím, že chce jednat rychle a když jsem se to dozvěděl, tak to pro mě byla nabídka jako z říše snů. Francouzská liga je skvělá a nikdy jsem si nemyslel, že bych tam mohl hrát. Montpellier navíc vyhrál titul, hrál tam Giroud a je to krásné město na jihu Francie, takže jak se ta možnost objevila, tak jsem se jen modlil, aby se kluby dohodly.

Na život ve Francii si díky dobré lokalitě tedy stěžovat nejde, co?

Sám na sebe jsem byl zvědavý, jak se s tím poperu, protože je to první město mimo Liberec, kde žiju a rovnou ve Francii, ale zamiloval jsem si to tam. Francouzský život je odlišný než u nás, je to možná tím sluníčkem a jak je to u moře. Jsou daleko uvolněnější, pořád používají slovo tranquille, což znamená v klidu, poklidný, a tak oni opravdu žijí. Obecně jsem rád, že můžu poznat nové lidi, kulturu, je to takový bonus k zápasům ve francouzské lize. Vždycky jsem si přál bydlet někde u moře a teď mám moře deset metrů od bytu (úsměv).

Je něco z Česka, co Vám chybělo? Třeba nějaké jídlo, na které jste se těšil, až si ho teď dáte?

Jídlo asi ne, protože ve Francii se kolem jídla točí všechno (úsměv). Francouzi mají přísloví, že Francouz žije, aby jedl, takže to je v pohodě. Spíše mi ještě chybí větší jistota třeba při objednávání z menu, kdy člověk někdy zná dvě tři slova z názvu a ve finále je překvapen, co mu přinesli, to v Čechách vím, co si objednávám (úsměv). Jinak mi nejvíc chybí pochopitelně rodina. Kdybych mohl přesunout celou rodinu tam, tak by to bylo fajn (úsměv). Liberec je pochopitelně krásný a rád se sem vracím, ale ve Francii se nám moc líbí a i když nechci říkat, že je to druhý domov, aby to nevypadalo, že jsem po čtyřech měsících zapomněl, že jsem z Liberce, tak nám to tam přirostlo k srdci.

Zmínil jste francouzštinu. Učil jste se francouzsky už předtím nebo až teď při přestupu?

Měl jsem výhodu, že jsem ji měl čtyři roky na střední, i když jsem škole moc nedával, navíc jsem byl pryč kvůli fotbalu, takže jsem ji moc času nevěnoval. Hned po přestupu jsem si to začal vyčítat, že jsem na ni kašlal (úsměv). Za ty čtyři měsíce ale nějaký pokrok nastal a samotného mě překvapilo, když jsme jeli z Montpellieru do Marseille na letiště taxíkem a hodinu a půl jsem si s tím taxikářem povídal.

Jak média vnímala to, že PSG nevyhrálo titul? Odvolali trenéra Blanca, protože jim liga byla málo, přišel specialista na evropské poháry Emery s tím, že se vyhraje Liga mistrů, a on nevyhrál ani ten titul.

Co se týče nějakých sympatií veřejnosti, ty byly jednoznačně na straně Monaka, které hrálo vážně nádherný fotbal. V Paříži jsou podle mě hodně nespokojeni, ať už kvůli lize, nebo i kvůli způsobu, jakým vypadli z Ligy mistrů. Po té porážce s Barcelonou jsem si říkal, že ten titul už nemůžou vyhrát, což se potvrdilo. Nemyslím si, že budou trenérské změny, ale příští rok budou chtít vyhrát určitě obojí a podle toho určitě budou aktivní na přestupovém trhu.

Bavili jsme se o Mbappém, o které se zajímají snad všechny velkokluby světa. Nebylo by pro něj lepší zůstat ještě rok v Monaku, než hned přestupovat na prestižnější adresu?

Tohle se hrozně těžko hodnotí. Záleží, kam by šel a jaká by to byla liga. Beru to ale z pohledu, že ty týmy jsou tak velké, že se prostě nedají odmítnout, takže já na jeho místě bych asi šel. Možná ho ale rodina přesvědčí, aby ještě zůstal v Monaku, ale já mít nabídku od takových týmů, tak bych se asi sbalil a hned bych šel (úsměv).

Máte za sebou povedený půlrok v jedné z top pěti lig světa. Nemrzí Vás, že nepřišla pozvánka do repre na kvalifikaci proti Norsku?

Samozřejmě jsem z toho smutný a byl bych rád, kdybych v té nominaci byl. Na druhou stranu to beru tak, že ještě třeba nepřišel můj čas a motivuje mě to, abych hrál tak, aby ty pozvánky přišly. Mrzí mě to, protože člověk pochopitelně reprezentovat chce a je to sen každého hráče. Věřím ale, že ty pozvánky přijdou. Je to podobné jako v Liberci, kdy jsem taky nehrál nebo ty čtyři zápasy tady, člověk musí být trpělivý.

Do dospělého fotbalu Vás v Liberci uvedl trenér Šilhavý, který teď po úžasné sérii bez porážky vyhrál se Slavií titul. V čem je jeho kouzlo?

Popravdě řečeno jsem nevěřil tomu, že by mohli vyhrát titul, protože ze začátku sezony ty výsledky nebyly dobré a Slavie ztrácela na čelo tabulky hodně bodů. Bylo vidět, že pan Šilhavý tomu mužstvu dodal to, co potřebovalo. Já nevím přesně, co to je, ale on má v sobě takový zvláštní klid, takovou pokoru, kterou pak přenese na hráče a když je ten tým dobrý, tak může udělat titul. Jeho charisma je tak silné, že ten tým za ním jde a výsledky na hřišti se pak dostaví.

Vás teď čeká svatba. Budete se ženit v rodném Liberci?

Ano, svatba bude v Liberci. Jak jsme teď byli pryč, tak se všechno řešilo e-mailem a bylo to organizačně docela těžké. Teď po návratu domů jsme se ještě nezastavili a obíháme matriky, obleky a podobně. Je toho hodně, ale moc se na to těším a bude to další krůček v životě, tak snad řekne přítelkyně ano a neuteče od oltáře. (úsměv)

Ještě si není jistá?

Tak dokud to člověk nemá na papíře, tak to jisté není. (úsměv) Bude to každopádně zajímavé, přítelkyně je Vietnamka, takže budeme mít takovou propojenou česko-vietnamskou svatbu, bude tam kolem dvě stě hostů a bude to takové netradiční. Organizačně je to hodně náročné, ale věřím, že si to užijeme.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (245)

Přidat komentář
pepinho2

to, že není v repre, jsem přičítal tomu zranění, ale asi to není kvůli tomu, takže to vůbec nechápu

Reagovat
db18

Tak si přečti předposlední otázku a odpověď na ní...

Reagovat
pepinho2

Jako jenom kvůli svatbě?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom kvůli svatbě... Někteří jsou z toho fotbalu už fakt nemocný.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pepinho2

Proč je tam asi ten poslední smajlík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A někteří nechápou sarkazmus, očividně...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomto jde vidět, jak je hráč mladý a naivně si myslí, že když ji ukáže, že je pro něj důležitější než fotbal, tak dojde k.. Ale toto je krásné znamení pro Český fotbal, znamení, že máme mladé hráče a blízká se na fotbalově úspěšnější časy

Reagovat
smazaný uživatel

Blýská se. Vyjmenované přísloví od slova Blesk

Reagovat
smazaný uživatel

Díky tomuto tvého komentáře jsem si vzpoměl na jedno Belgické přísloví, které praví: Bez kondomu je hazard. Celkem se toto přísloví hodí zmínit v souvislosti s Pokorným, který je symbolem rostoucího českého fotbalu po vzoru belgického. Nevím ale, jestli nebylo na Euru mladých belgičanů až moc, kvůli čemuž nevyhráli, myslím že to byl právě zkušený trenér nebo kapitán, co nejdrahšímu týmu ME chybělo, myslíš si stejně jako já, že kdyby byl Company zdravý, zvedl pověstnou salátovou mísu nad hlavu někdo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, taky si myslím, že kreativita, elán a dravost bylo to, co Belgii chybělo. Myslím si, že spousta hráčů jíž překročila svůj zenit a nemají týmu co dát, tudíž by to chtělo více mladé krve.. klidně začít u mládežnických výběrů, kde jinde taky, že

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň někdo dokáže mít s někým jiným společný stejný názor, to se v dnešní době už moc nevidí. Soudě podle podobnosti našich názorů to vypadá, že bychom si mohli rozumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajdeme na kafíčko? Rád bych s vámi prokonzultoval fotbalové i mimofotbalové dění

Reagovat
smazaný uživatel

Na kafcečko zajdu rád, vypadá to, že opravdu máme rádi stejné věci. Pokud bychom tedy po vašem konzultovali mimozemské dění, tipuji, že budeme konzultovat Messiho a jeho schopnosti mluvit se vzduchem.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne.. myslím si, že Messiho schopnosti nedosahují kvalit mimozemských řečí, ale každopádně bychonm mohli probrat třeba jeho schopnosti nemluvit se vzduchem

Reagovat
B3n

Multinick pls

Reagovat
Pato44

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že bez kondomu BYLI oba Hazardové...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta svatba v tom asi tezko hraje roli, kdyz sam rika, ze je smutny z toho ze ho nepovolal.

Reagovat
db18

Divný mi přijde, že spolu nekomunikují, ale ta svatba tam roli hrát klidně může, protože z toho Pokorný nedělá žádný tajemství a každou chvíli dává něco ina IG...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

To s tím PS a Di Máriou . Jinak sympaťák, mluví hodně rozumně... Taky poslední dobou konečně rozhovory, kde se redaktor ptá normálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou souhlasím, Di Maria je kvalitní hráč, jen moc nechápu, proč ho v Argentině nestáhnou do zálohy, aby mohli dát na 2 křídla a 3 utočníky Messiho, Higuiana, Aguera, Dybalu a Teveze

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na to psychicky. To už je minulost..

Reagovat
adoxx

Nevím proč není v reprezentaci

Reagovat
$$CaptainKokotko

taky nechapu

Reagovat
VP85

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poky je fajn kluk, ale myslím, že na repre to není

Reagovat
smazaný uživatel

jj v nasi repre je momentalne neskutecna konkurence

Reagovat
Posledni Kovboj

kor na stoperu no, kde je dedek SIvok, splasenej Suchy a velka nadeje Chelsea Kalas

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, EF se se zajímavými rozhovory rozjelo! Jen tak dál

Reagovat
Baronne

Reagovat
Hunt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
Puskas

Reagovat
zelda

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
shitcool

Reagovat
Nebelung

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
misinho7

Reagovat
andrew96

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Kucka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
tnt03

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
forma

Reagovat
hefy

Megasympatak. Strašně dlouho jsem si ho přál do Plzně, ale je už úplně jinde a je moc dobře, že zvolil tuihle cestu. To, že už ted neni v repre považuju za velkou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou je to pěkné, že si bere Vietnamku. Sám bych se poznání Vietnamky určitě nebránil. Celkově Asiati jsou jiní než Češi a Evropani. A řada asiatek je pak v manželství neobyčejně oddaných a věrných. Ovšem je to dáno především vírou, která v Evropě chybí a přechází v ateismus.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně jsou asiatky krásný a snad jsem ani nikdy neviděl žádnou tlustou

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na střední škole spolužačku z Mongolska. Ta byla tehdy silnější. Ale jinak máš pravdu. Nepamatuji si, že bych vídal silné vietnamky.

Reagovat
smazaný uživatel

ja těch tlustych asiatek viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,já ne

Reagovat
Black Jagir

Hej, já taky, Korejky. Přijeli na studijní pobyt hubený a za půl roku odjížděli pěkně tučný, protože jen žraly

Reagovat
smazaný uživatel

To je v hlavě, ne v jídle.

Reagovat
Black Jagir

No cpaly se spoustou kalorických sraček a jestli byl jejich metabolismus zvyklej na něco jinýho, tak nabraly určitě kvůli jídlu.

Reagovat
smazaný uživatel

No,přijeli hubený,kdežto když někam pojedou na studijní pobyt naše holky tak už jich půlka přijede jako prasnice

Reagovat
smazaný uživatel

Naše holky se zase většinou veacejí těhotný

Reagovat
Azazelo RD

To je taková cartmanovská výmluva. "Nejsem tlustá, jsem jenom těhotná."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta nemladsi generece je uz vypasena jako ostatni decka

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu nejmladší generaci se nezaměřuji,ale pokud takový holky sleduješ tak to moc nepiš na net

Reagovat
smazaný uživatel

15+

Reagovat
Baronne

Reagovat
Black Jagir

Adam Johnson by mohl vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at to pise, lip se takovej pak dopatra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Adame? Jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

*Mladsi.. at se prejde pokusum dostat se do hlasek roku

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ještě mladší?To neeee

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ja poznám len jednu a tá je tlstá

Reagovat
Kaze

Tos jich moc nepotkal

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tlustejch jsem nepotkal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi o hodně přišel, když jsi neviděl tlustý asiatky. Třeba hodně Filipínek je tlustejch, a Malajsijky taky.

Reagovat
smazaný uživatel

K těm se tady člověk moc nedostane.Ale tady se samozřejmě setkáš s Veitnamkama a jako turistů je tu spoustu Číňanů a Japonců a v porovnání s Evropankama jsou prostě jejich holky drobný a hubený a opravdu málokdy mezi nima vidím nějaký selátko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, já jsem spíš mluvil, že když tam pak přijedeš, tak je to někdy taky děs. Ale japonku jsem tlustou taky neviděl teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já jsem to pochopil,že to myslíš tak,že jsi tam asi byl.Tak ,ale když píšeš ,že jsem o hodně přišel tam jsi se tam měl asi fajn

Reagovat
smazaný uživatel

No zas taková sláva to nebyla hele, ale ani čistá hrůza.

Reagovat
Kaze

"Ovšem je to dáno především vírou, která v Evropě chybí a přechází v ateismus."

Vetsina Vietnamcu jsou ateiste .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

wat

Reagovat
smazaný uživatel

Není to daný vírou, je to daný spíš kulturníma odlišnostma a výchovou. Btw u nás je rozvodovost asi 65% jsem někde četl

Reagovat
smazaný uživatel

Virou to jo no, cesky Vietnamci jsou hotovi mnisi

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Něco na tom je. Asiatky jsou pěkný.

Reagovat
REPLIKATOR

A seznámili se už ve školce, jsou spolu 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Podle rozhovoru sympaťák.....

Reagovat
Frank Lampard 8

Rozhovory s krajánky se čtou velmi pěkně. Jen tak dál EF.

Reagovat
OnderCZ

Jan Pikous

Reagovat
smazaný uživatel

Piko

Reagovat
smazaný uživatel

komouš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak todle si vyprošuju, to je shoda jmen.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

To mě ani nenapadlo, že po zadání jména do googlu na mě vyjedou takové věci.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
mesyas

Takhle teď funguje ta demokracie? Nenapsal jsem nic špatného, jen že by si měl vzít češku a vy mi smáznete koment

Reagovat
Posledni Kovboj

dohlizeci algoritmus eurofotbalu.cz vyhodnotil tvuj prispevek jako strasnou picovinu, a jako takovou ji byl nucen vymazat

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ten algoritmus takhle dobře fungoval vždy

Reagovat
Le Gunner

To by si Kubajs ani neškrtl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to smazali taky a nejvic me nastval nedavno ten muj historicky prvni banan tady na EF.. Za takovej neskodnej vtipek o Bystronovi, Rajtym a Kolarove zene... Fantomasi, ty havloide a pravdolaskari, bacha at se mi nesplasej kladiva!!!!!!

Reagovat
Venny

Ty by sis zasloužil perma

Reagovat
smazaný uživatel

Za domaci ukol se do pristiho zapasu nauc chlastat, ty maslo.

Reagovat
Venny

Kdybyste uměli chlastat tak nepijem desítky

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to musel bejt fakt extra neskodnej vtipek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by si jako měl brát Češku?

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Cesky sou liny ludry

Reagovat
smazaný uživatel

O to teď vůbec nejde, ale prohlašovat o někom, koho si má vzít? Wtf, co mu je jako po tom?! :D

Reagovat
smazaný uživatel

aby byla zachovana cistota ruzove rasy

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Demokracie nefunguje tak, jak se zrovna tobě hodí.

Reagovat
Uwe háže buly

Proč se oháníš demokracií, když tohle píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemá s demokracií nic společného.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

protože mi smázli můj hvězdný koment, který nebyl vůbec urážlivý. Smazali to jen na základě svého pocitu

Reagovat
Uwe háže buly

A neni už nedemokratický to, co jsi napsal? proč by si jako měl brát češku?

Reagovat
mesyas

protože je to čech a míchání rodin(napadlo by mě jiné slovo, ale to by asi zase smázli) je prostě nepřirozené a vznikají divné děti, jako proti cizinců nic nemám, mám vlastně hodně vietnamských kamarádů, ale jsme záasadně proti míchání!

Reagovat
mesyas

+kdyby každý přemýšlel jako on, tak za chvíli pojde český národ ve smysu "mít bílou barvu" a třeba za 30let bychom tu měli jen nějaké polomáčené sušenky

Reagovat
JohnKoul

jak tohleto může žít...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ti vadí míchání ras, a fakt si myslíš, že mícháním ras vznikají "divné děti", tak gratuluju, sdílíš stejné myšlenky, jako jeden z hlavních inspirátorů Htilera. Ty demokrate.

Reagovat
Achašveróš

mícháním vznikají silnější geny. Naopak čím čistší máš rod tím divnější děti vznikají.

Reagovat
smazaný uživatel

To je také nesmysl a mnohokrát vyvrácený. Pravda je totiž složitější, typická dnešní reakce:

A: C je pravda!

B: Ne, C je nesmysl, D je pravda!

D je opak C.

Reagovat
smazaný uživatel

mengele approves (clovek by nerekl, ze takoveeto retardovane nazory jeste nekde najde... ale svet furt prekvapuje)

Reagovat
smazaný uživatel

je skoro stopeocentní šance, že tvoji předci byli taky míchlý. Takhle to na světě prostě chodí a vždy chodilo

Reagovat
Posledni Kovboj

to je kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřirozené...divné děti... Tohle myslíš fakt vážně?

Reagovat
mesyas

a ne? Vždyť vypadají jak cikáni, z české strany nezůstane nic. A pár takových dětí potkávám docela často a lidi si je pletou s cikány(ty malé samozřejmě), u těch větších si dělá srandu jak česká strana, tak ta vietnamská(hlavně ta). Nevím, nevím. Přivést do ČR takové dítě je v dnešní době prostě nezodpovědnost, možná za 50let to bude jinak. Znovu opakuju, nejsem žádný xenofob, rasista nebo jak to lidi nazýváte, okamuru neopodporuju. Jen se zastávám názoru, že by se rodiny měly zakládat lidi s co nejbližšími znaky(v mím případě hraje důležitost barva pleti), nerad vidím různé kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to je podle mě problém spíš v přístupu těch lidí, každý vypadáme jinak a já si taky nepotřebuju dělat srandu z těch "méně pohledných" bělochů (teda až na sebe ). Nevím, jestli jsi byl někdy doopravdy zamilovaný, ale když to přijde, tak prostě taková prkotina, jako je barva pleti či šikmost očí, opravdu nerozhoduje. A vážně nechápu, proč on by se měl řídit podle toho, jak to vidíš ty, je to přece jeho rozhodnutí a on s ní bude žít, ne ty.

Navíc, jak tu někdo psal, bez křížení by nedocházelo ke zdokonalování genů a dost možná bychom třeba vymřeli na stejnou nemoc, ale to ber jako hooodně velké zjednodušení. :D

Reagovat
mesyas

Samozřejmě, je to jeho věc a já mu přeju všechno nejlepší v budoucím životě. Bydlím nedaleko Sapy a jsem v kontaktu s vietnamci, vůbec nic proti nim nemám(ani proti cikánům, dokud mě nechtějí přepadnou). Jde jen o to myšlení, vidím jak se těm míšenců smějou a mají to těžší, tak si říkám, jestli je tohle dobré přivést na svět. To dítě bude mít milující rodiče, ale je důležité se podívat i na okolí. Ve skutečnosti jsme všichni kříženci, ale já si chci zachovat bílou barvu a rád vidím bílé rodiny(doufám, že to nechci moc rasisticky)

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že to tak asi nemyslíš, ale právě to docela rasisticky zní. :D A myslím, že chápu i to, co tím chceš říct, ale v tom je právě ten háček - já vidím problém spíš v tom, jak se k nim ti ostatní chovají, ne v tom, jak oni sami vypadají nebo prostě s kolika rasami jsou zkřížení... Takže řešením by nemělo být, že budeme říkat "měli bychom si brát jen bílé, aby se nám nesmáli," ale spíš "zamysleme se nad sebou a nebuďme tak omezení, jsou to lidé jako my." Podle mě je to skoro to samé, jako smát se lidem s nějakým postižením, prostě se s tím narodíš a nic s tím neuděláš. Pak už je to jenom o přístupu, ale je pravda, že ten je tu dost často, jak to říct...omezený, ne příliš vstřícný, nevím, nenapadá mě zrovna ten správný výraz...snad chápeš, co tím chci říct.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

to je co?

Reagovat
smazaný uživatel

okamura má pravdu ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Hispánci jsou guláš západoevropanů (mužů) a především indiánek + afričtí černoši. Jak se k tomu stavíš? jen se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatickej týpek, oceňuju multikulturní vztah, to máme společný

Reagovat
Hans82

Reagovat
Hans82

Zas dalsi traged co micha rasy

Reagovat
smazaný uživatel

Lidská rasa je jen jedná, zkus si přečíst trochu biologie.

Reagovat
smazaný uživatel

*jedna

Reagovat
fabec1222

jsou tři, ale tak co už...

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě... vždy to někdo tahá do extrémů, pro některé je tu bílej a ti vostatní a pak, že žádné rozdíly nejsou :D lidi prostě nedokážou pochopit, že věc se má nějak jinak a že je pravda kdesi uprostřed, takřka na půli cesty

Reagovat
Black Jagir

Hm, ale vsadím se že Okamurovi fandíš.

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RickNash

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Rišty

chtělo by to jine číslo do nicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

např.? 39

Reagovat
Rišty

třeba... anebo 8, to prý byla délka vůdcova ztopořeného penisu v rauši

Reagovat
JohnKoul

heh, ty jsi mi ale pičus

Reagovat
KingMaster13

Asiatky jsou náhodou pěkný

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
patas92

České společnosti by takové míchání spíš prospělo, no.

Reagovat
vlastik

Abumeyang do PSG hotovo

Reagovat
shitcool

Parádní rozhovory poslední dobou tady

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej stoper a je vidět, že je to takový typický klaďas a sympaťák. Škoda, že pozvánku do repre nedostal, je to jeden z našich nejlepších stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dnes jsem viděl v obchodě hezkou Vietnamku, usmála se na mě. A ne, neprodávala tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

minuly leto sem pichal hezkou vietnamku. porezala me svejma tvrdejma bradavkama. a ne neprodavala je.

Reagovat
smazaný uživatel

vietnamky s romem, to je klišé

Reagovat
El Campeon

Tyhle rozhovory poslední dobou sou úúplně super Už to tu někdo zmínil?Fakticky dobrý,už sem 2x pohonil jen tak dál

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně tohle na EF chybělo.

Reagovat
fabec1222

Foto budoucí manželky?

Reagovat
Frank Lampard 8
Reagovat
fabec1222

slušný zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Trochu jako zjevení působí, když mluví. Vypadá cílevědomě a pokorně, snad se mu bude dařit i nadále.

A Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká ideální sestava? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Z ČR se už toho moc poskládat nedá :/, Nedvědova generace už odešla, z aktuální sestavy ČR znám tak sotva 5 hráčů..Bořka, Skaláka, Škodu, Schicka, Gebre, Limberského, Lafatu a Rajtorala

Divím se trenérovi, že Poborského (který jakožto obránce si nemůže dovolit ztratit míč) nedá na křídlo, aby na nějakou tu chvíli míč udržel

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych si dovolil reagovat na vaši regulérně povedenou reakci, nýbrž bych chtěl podotknout, že Poborský již ukončil kariéru a Rajtoral je již neboštíkem, snad tím rozšířím vaše obzory o češtích hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hodně slabý a trapný trolling.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak tě trápí, strýčku?

Reagovat
El Campeon

Psát si sám se sebou je opravdu smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou souhlasím šerife

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš El Campeone? Nastražil sis past nebo seš jenom fanouškem Man. City?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim podle me jednoaznacne nejlepsi ze tech rozhovoru. opravdu zajimave odpovedi plne informaci, co jinde nenajdu, navic se neboji ani zaspekulovat nebo rict to co si sam mysli(na rozdil od trochu alibistickeho daridy)

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Silva opět nezklamal, snad každý hráč potvrdí, že je to opravdový charakter. Absolutně žádná arogance, mezi fotbalisty sakra čestná výjimka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
KingMaster13

Strašná škoda že hraje v PSG kde si na tu LM nesáhne Přál bych mu to

Reagovat
smazaný uživatel

zlatanova kletba no...

Reagovat
KingMaster13

Právě, že odkud Zlatan odešel tak se tam většinou o rok později ta LM vyhrála PSG v tomhle unikát

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

super rozhovor

Reagovat
Fabregas@ole

Diky Piky

Reagovat
smazaný uživatel

vietnamky nám berou kluky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel vzdycky pocit, ze fotbalisti jsou vymlety, ale tyhle rozhovory me dost prekvapujou! Minule ten hosan z Juventusu a ted tenhle, oba pusobi velmi sympaticky a taky dost rozumne a zodpovedne A tu Vietnamku mu teda zavidim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele