Mazzarri zatím spokojen s létem, konkrétní cíle si nedává

28.07.2014, 14:55
Aktuality
Pořádný kus cesty před sebou ještě má milánský Inter, aby se vrátil mezi tu nejužší italskou špičku. Nerazzurri loni vylepšili špatnou bilanci ze sezony 2012/2013 a jejich trenér Walter Mazzarri si pochvaluje průběh letní přípravy, před nadcházejícím ročníkem si ovšem žádné cíle zatím nedává...

"V této fázi roku se nemůžeme rozhodovat o cíli pro novou sezonu. Ale je samozřejmě pochopitelné, že když jste trenérem takového klubu, jakým Inter je, chcete ho co nejrychleji vrátit tam, kam historicky patří," říká někdejší kouč Neapole.

"Máme za sebou dobrý začátek přípravy a v kádru je několik zajímavých mladíků. Začali jsme v Interu novou éru a díky mentalitě a přístupu se musíme stát týmem, který se nikdy neuspokojí a hraje vždy na výhru, ať už proti nám bude stát jakýkoliv soupeř. Pokud se takto budeme chovat, přijdeme v průběhu sezony na to, kam až to můžeme dotáhnout," dodal.

Inter předloni skončil až na devátém místě ligové tabulky a nekvalifikoval se do evropských pohárů. V loňské sezoně obsadil pátou pozici, propastné ale bylo manko na mistrovský Juventus - oba týmy dělilo 42 bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (477)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele