MATUŠOVIČ SE OMLUVIL ZA SVÉ GESTO

13.03.2005, 22:22
Aktuality
Nová letenská posila Miroslav Matušovič se po zápase s Českými Budějovicemi omluvil příznivcům Sparty za svá gesta. Při loňském finále poháru ČMFS totiž ukázal Sparťanům prostředníček a přidal i pár urážlivých nadávek...

Fanoušci Sparty již od počátku dávali bývalému hráči Baníku Ostrava najevo, že není v jejich týmu vítaným hostem. To na vlastní kůži pocítil při vítězném zápase s Blšany, kdy většina sparťanských diváků neustále "oceňovala" každý jeho dotyk s míčem hlasitým bučením.

Příznivci pražské Sparty nezůstali v duelu s Českými Budějovicemi jenom u bučení, ale přišli také s výzvou "Chachare omluv se". Matušovičovi se tak vyskytla možnost udobřit si své diváky a toho jaksepatří využil. Fanouškům se pokusil vysvětlit, co ho vedlo k urážlivému gestu. "Jako hráč Baníku jsem měl tehdy opačné emoce, snažil jsem se udělat maximum pro svůj klub. Věřím, že to pochopíte." Podle jednoho fanouška mu část diváku za jeho odvahu zatleskala, druhá část opět křičela "Matušovič ven!".

"Maty", jak mu na Ostravsku říkají, si svým přestupem nepopudil jenom příznivce Sparty, ale také fanoušky svého bývalého klubu, kteří mu poškrábali auto a dodnes ho někteří považují za zrádce. "Pro Baník jsi toho udělal hodně, ale nemysli si, že na tebe nebudu pískat." To jsou spíš ta mírnější slova adresovana na jeho osobu...

Autor: David Kubáň

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to trapný jak na něj řvou! Změna týmu je normální nemuselo by jej provázet takové divadlo!

Reagovat
HOST*

A co by si dělal ty, kdyby napřed na tebe někdo ukázal "prostředníček" a přidal další ne moc pěkný slova, apak by přešel do tvýho nejoblíbenějšího týmu. Po tý omluvě ho snad nechaj bejt.

Reagovat
HOST*Mára

ty seš tupej,proto ses radši nepodepsal,vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Majda

Taky si myslim ze je matusovic dobrej ale chapu i fanousky musej to prvni vstrebat ze prestoupil

Reagovat
HOST*Venca

Chachare táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsou mezi lidmi fanoušci jako jseš ty. Podle mě, když bude předvádět slušné výkony a bude jezdit po prdeli, tak si myslím, že by mu lidé to gesto měli zapomenout a konečně na něho přestat pískat, ale tobě asi nic nevysvětlím, že?....

Reagovat
HOST*Majda

Ses ale hnusnej jeste uvidis jak bude ve sparte zarit!!Diky matusovicovi sparta vyhraje ligu mistru!!!

Reagovat
HOST*

maty je nejlepsi hrac v lize, je trapne jak na nej spartane nadavaji NEJLEPŠÍ U NÁS BANÍČEK NEJLEPŠÍ U NÁS

Reagovat
HOST*

Matuš je zrádce. Buzeranští pepíci mají nejlepšího hráce v lize a jeste na neho pískají. To svedcí o jejich inteligenci. Az Baník za tri roky vyhraje ligu mistru a sparta bude jen závistive cumet tak bude matus litovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele