Mathieu se loučí s Valencií, přestoupil do Barcelony

23.07.2014, 12:02
Aktuality
Jérémy Mathieu odchází z Valencie a stal se novou posilou Barcelony. Ta nakonec přistoupila na požadavky Netopýrů a zaplatila výkupní klauzuli stanovenou ve smlouvě 30letého francouzského obránce...

"FC Barcelona a Valencia CF se dohodly na přestupu francouzského hráče Jérémy Mathieuho. Jérémy Mathieu podepíše s Barcelonou smlouvu na čtyři sezony a opcí na další rok. Přestupová suma činí dvacet milionů eur a výkupní klauzule je nastavena na padesát milionů eur," stojí v prohlášení na internetových stránkách Barcelony.

Mathieu v minulosti hrával za Sochaux a Toulouse a Valencia ho získala před pěti lety jako volného hráče. Sám se v uplynulých dnech netajil přáním využít možnosti a zamířit do Katalánska.

Francouzský obránce se na Mestalle rychle zapracoval do základní sestavy a hrál na levém křídle a levém okraji obrany. V uplynulé sezoně se při zranění několika stoperů posunul do středu defenzivní formace.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbarcelona.com

Komentáře (644)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele