MASCHERANO: MUSÍM ODEJÍT

03.01.2007, 13:21
Aktuality
Javier Mascherano je nespokojený se svou pozicí ve West Hamu United a rozhodl se proto rázně jednat. Argentinský reprezentant chce za každou cenu odejít z Upton Parku, a nejlépe ještě v zimě...

22letý středopolař je pro fanoušky společně s Carlosem Tevezem jedním z největších zklamáním této sezóny. Milionové argentinské posily se neprosadily podle očekávání a zatím pouze paběrkují. "Kladiváři" nedávno propustili manažera Alana Pardewa a na uvolněnou židli dosadili Alana Curbishleyho, ani tato změna však nepomohla Mascheranovi, před nímž i nadále dostávají přednost Hayden Mullins a Nigel Reo-Coker.

"Musím odejít. Nemohu strávit další čas takto, bez hraní. Nemohu si v mém věku dovolit nechat svou kariéru stagnovat. Přišel jsem do Anglie za úspěchy, ale nedostal jsem šanci a musím nyní jednat takto," svěřil se bývalý hráč brazilského Corinthians v rozhovoru pro španělský regionální deník Equipo.

Mascherano tak zřejmě odejde z West Hamu, není však vyloučeno, že i nadále zůstane v Anglii. Zájem o něho projevil Liverpool, jemuž situaci usnadňuje rezignace Juventusu na hráčův podpis. Klub vedený Rafaelem Benitezem ale ani tak není jediným adeptem na získání Mascherana. Zuby si brousí také španělská Zaragoza, v jejíž řadách úspěšně válčí řada Argentinců v čele s bratry Diegem a Gabrielem Militovými.

"Mascherano chce jít do Španělska a bylo by fantastické, kdyby podepsal v Zaragoze. Je to vynikající, kompletní hráč," prohlásil na adresu svého krajana starší z bratrské dvojice Gabriel.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jen do Zaragozi jen tam jdi a pak uvidíme co s toho nebo já bych ho docela přivitál do barv Šachtaru Doneck (jen tak sním)

Reagovat
HOST*

To je Argentinec, tak to bude pravděpodobně Itálie...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Španělsko...V PL nemá co dělat...

Reagovat
HOST*Tavo

Zkusil bych ho do jednoho nejmenovaného červeno-modrého klubu z katalánské metropole. Pokud nám nevyjde Xabi Alonso, samozřejmě... myslím, že hráč jako Mascherano by byl ku prospěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pravda...

Reagovat
HOST*Tavo

A pro zatím imaginární oponenty: Edmílson starej a za zenitem, Motta se mi sice herně velice líbí, ale on nemůže hrát základ z několika důvodů (častá vyloučení, zranění...) a Iniesta je přece jenom typově trochu jinde než defens nebo anchor. Takže anchora potřebujeme, sice ne nijak akutně, ale když se Mascherano přímo nabízí... protože jinak nám zbydou jenom Xabi (kterýho Liver nepustí) a Navas (o kterýho se zajímá bohatý tragéd z hlavního města a vystřílená dělostřelecká parta od Temže). Gaga jsme nechali Realu a jinak v Evropě superkvalitních

anchorů nouze...

Reagovat
smazaný uživatel

O akom Navasovi prosim ta hovoris ?

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi taky nějak nezdá.

Reagovat
HOST*Tavo

Mě taky ne. Chybička se vloudila... Samozřejmě, že Jesus Navas neni anchor! I když César Navas z Málagy... no to by byla trapná výmluva(stejně většinou hraje obránce).

Reagovat
HOST*Heretic

Běž...utíkej...sralbotko! A do anglie už se nikdy nevracej!

Reagovat
smazaný uživatel

sup, do juve s nim

Reagovat
HOST*sweet

Ať jde do Valencie,aby omladil zálohu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele