Martínez zůstal v Racingu, do ledna na přestup myslet nebude

07.02.2018, 12:55
Aktuality
Je jenom otázkou času, kdy se na své první evropské angažmá vydá Lautaro Martínez. Teprve dvacetiletý útočník dozrává v argentinském Racingu a zájem o něho má hned několik zajímavých celků. Nejreálněji vypadá transfer do Interu Milán...

Martínez se nedávno sešel se sportovním ředitelem Nerazzurri Pierem Ausiliem a jeho stěhování na sever Itálie nahrávají i poslední informace médií. Podle nich se kluby už dohodly na sumě 23 milionů eur a pro fotbalistu je připravena tříletá smlouva.

"Setkal jsem se s Ausiliem a povídal mi o Interu. Řekl mi věci, které jsem slyšel už od Diega Milita (v minulosti útočník Interu, aktuálně sekretář Racingu). Potěšil ho můj výkon," prozradil Martínez a narážel tak na utkání s Huracánem, v němž zaznamenal hattrick.

"Moje budoucnost? Mám radost, že jsem pro tuto chvíli zůstal v Racingu, jednání mezi oběma kluby nechávám na svém agentovi. Do června určitě zůstanu zde, nemohu si tak dovolit myslet na něho jiného," dodal.

Martínez za Racing Club zatím odehrál 35 ligových zápasů a nastřílel 16 gólů. Vedle Interu o něho hodně usilovalo rovněž Atlético Madrid, zájem měly i Real Madrid a AS Řím.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten Inter by sa mal vykašľať na nakúpy z Južnej Ameriky ale tak hádam chalan nedopadne ako Gabriel

Reagovat
Jordi Alba

* ten Inter by sa mal vykašľať na nakúpy.

Reagovat
smazaný uživatel

* ten Inter by sa mal vykašlať.

Reagovat
snuff24

Kurva si mě předběhl

Reagovat
smazaný uživatel

Gabrielovi som absolútne neveril a iba sa potvrdili moje slová :) Gabriel bol taký youtubový hráčik, čo vie fintičky v brazílskej lige...Určite viac verím tomuto hráčovi..Predsa Argentínčania sa v Interi vedia chytiť..

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi nahrada za icardiho

Reagovat
Votas

Lutaro není hrot. K Icardimu OK, ale samotnej být v útoku nemůže (teda dokud nebudeme hrát jako Neapol).

Reagovat
smazaný uživatel

tak Icardi odite podla mna aj tak

Reagovat
Votas

to je možný, ale jeho náhrada nebude tento týpek

Reagovat
Tigerinho

do ledna nebo do léta?

Reagovat
Felitel

Reagovat
Spalovač šancí

To je stejný, v Argentině mají léto v lednu ...

Reagovat
Panděvova ofina

A kontakt byl navázal i se Sampou ohledně Torreiry. Na takovýchto hráčích by se mělo začít budovat a udělat Inter znovu Jihoamerickým .

Reagovat
Votas

utopie. Budeme rádi, když nám Sampa prodá Barreta.

Reagovat
Lech

Budovat se to melo uz na Banegovi

Reagovat
Pipo123

Andersona po poslednom zápase proti Janovu vypískal celý štadión lebo odchodil zápas a mal to u prdele. Vraj sa po zápase Inzaghi a Anderson pohádali a Lucas Leiva ich musel ukludnit, Inzaghi mal povedať že si Anderson pod ním už nezahraje.

Ak je to pravda tak Anderson je idiot, má talent od boha a stále na to sere, začína sa správať ako Zarate... vôbec nezvláda to že nehráva v základe, no momentálne je Alberto lepší

Reagovat
cresposuper

To je skoda, napriklad proti Udine hral super.

Reagovat
Votas

hmmm...chování jako Zarata....předraženej labil z Lazia...hmmm...tuším, že Ausilio už po něm pošilhává

Reagovat
Pipo123

Anderson nezvláda pozíciu náhradníka, no momentálne je proste Milinkovič aj Alberto lepší, v lete sa to musí vyriešiť, máme na dve pozície Milinkoviča, Alberta, Naniho a Andersona, to je až prílišná kvalita na klub akým je Lazio, niekto musí odísť

Reagovat
Votas

Trochu ho vraždí i rozestavení, ale když neposadí Alberta, tak si nemá na co stěžovat. Jinak určitě o Milinkoviče bude rvačka. Jenom právě na základě dosavadních obchodů to vidím tak, že jestli se do toho zapojí Inter, tak pošle částku na M-S právě za Andersona.

Reagovat
Pipo123

Anderson by u vás bol raketa, by posadil Perišiča aj Candrevu, on proste potrebuje hrať na krídle, to naše rozostavenie 3-5-2 mu nesedí a ako útočník moc dobre nehraje.

Reagovat
cresposuper

Este sa potrebuje zlepsit v zakonceni (tak, ako sa zlepsil Keita), potom bude top hrac.

Reagovat
Pipo123

Keita je sebec, Anderson nahráva na goly, obcas to az preháňa

Reagovat
Gimme

Ta paralela se Zaratem mě taky hned napadla. Škoda jich, oba měli dobře nakročeno ale ani jeden to neměl / nemá v palici v pořádku

Reagovat
10

jestli spíš pravda nebude někde uprostřed, zrovna s pracovitostí Anderson nikdy problém neměl...bůhví co mu zase Lotito a spol. naslibovali, to je vaše klasika

Reagovat
Pipo123

Ako to myslis? Anderson hral v príprave, no potom sa zranil a nikto asi nemohol cakat co zacne predvádzať Alberto. Co mu mal sľúbiť Lotito?

Reagovat
olis

v lete k nam

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele