Marseille začíná posilovat na nový ročník, útok vyztuží Germain

25.06.2017, 16:54
Aktuality
Dlouhá léta byl sedmadvacetiletý útočník Valère Germain oddaný barvám Monaka, kde vyrůstal od roku 2005. Předloňskou sezonu už ovšem strávil na hostování v Nice a nyní se po oslavách mistrovského titulu poprvé vydává pryč natrvalo. V pondělí podepíše čtyřletý kontrakt s Marseille...

Germain se stává první letošní posilou Olympique, který nově trénuje Rudi Garcia. Bývalý mládežnický reprezentant Francie přitom přichází s pověstí poměrně důležitého článku mistrovského kádru Monaka poté, co zasáhl do 36 ligových utkání a přispěl deseti přesnými zásahy.

Valère Germain má k Marseille zvláštní vztah, neboť se v druhém největším městě Francie narodil bývalému internacionálovi a defenzivnímu záložníkovi Marseille Brunovi Germainovi.

Sedmadvacetiletý forvard bude fanouškům l’OM představen až v pondělí odpoledne. Marseille za něho má vysázet na stůl zhruba osm milionů eur.

Autor: Tomáš Daníček / om.net, lequipe.fr

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Mbappé zostáva

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Od mládí fanoušek Marseille. v letošní sezone i přes konkurenci Mbappého a Falcaa nastřádal 18 golů ve všech soutěžích plus tři asistence. Rok předtím se zase podílel na 22 golech v Nice. Není ale čistej hroťák, žeby se García snažil změnit rozestavení? Hrál na hrotu tuto sezonu několikrát s Cabellou a vypadalo to tehdy dost dobře, takže by to možná s někým jako je Germain nebyl ani problém v jeho klasickem 4-3-3 .

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Godwinson

Germain je univerzální, toho v podstatě můžeš postavit v ofenzívě kamkoliv. Taková tichá voda, no. Nepříliš výrazný, ale kvalitu má solidní. Cena teda není úplně nízká, ale na dnešní dobu a když jde vlastně o posilování konkurence, velice slušný.

Reagovat
Israha

Na doplnění kádru super volba (i když mi je nesympatický, ale to přežiju, když bude hrát dobře), jenom doufám, že to na něm Rudi nemíní vyloženě stavět. Tohle není hráč, co vystřílí sám LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je ti nesympatickej vzhledově nebo jak ? No počkej kdyby měl přijít do útoku fakt nějaký týpek který je dělo tak je to pro mě jasné, ale zatím ty spekulace a možnosti které vyšli v novinách mě spíš znejistují takže spíš počítám s tím, že za Germaina mam byt ještě rád.

Reagovat
El Fáňos

to by me taky zajimalo. na hristi moc nevyvadi, hraje celkem s prehledem, chytre a navic je to bojovnik = to jsou pro me spise pozitivni charakteristiky hrace

Reagovat
Israha

Pro oba - po ksichtě mi nesedí, to je čistě subjektivní pocit bez nějakého racionálního základu

Reagovat
El Fáňos

no tak vlasy mu trochu ustupuji a je to takove prasatko ale dejme mu sanci, at se ukaze v pravem svetle na hristi i mimo nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerozumiem prečo svetovy hrači,aktualne germain,predtym ten čo hraval za WHU . Prestupuju do Marseille? ved tam sa neda nikam posunut,

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Germain ani Payet nejsou světoví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Maš pravdu,,zle som pomenoval,no každopadne maju na lepši klub ako marseile ..

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ale znovu mozu pomoct dostal Marseille nahore a dojst dajme tomu do semifinale EL v buducej sezone alebo ju celu vyhrat kedze cez Monaco, PSG a OL cesta nepovedie.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
frank

Payet je, Germain ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Payet vsak mal na to aby sa nim stal :)

Reagovat
Uwe háže buly

Je to nejoblíbenější klub ve Francii s největším jménem, krásným stadionem, v "krásném" městě u moře, navíc sou teď docela při penězích, to mi jako důvody stačí.. Navíc Germain je fanoušek OM a Payet tam byl spokojenej..

Reagovat
smazaný uživatel

do tej casti ze krasne mesto pri mori to bolo fajn...Marseille je spinave,rybinou zasmradene ghetto plne alzirskych a marockych gangov a skaredych kurev...zil som tam bohuzial osem mesacov a pracoval pre jednu stavebnu spolocnost

Reagovat
Uwe háže buly

Vsak proto je to v uvozovkach, ono to jinak krásný město je a on bude předpokládam bydlet v luxusnější části

Reagovat
smazaný uživatel

Tie uvodzovky som si nevsimol....tak mesto ako take nie je zle...a co sa tyka fans tak to su ozajstni magori v dobrom...bezne chodia obleceni v dresoch OM hocikde...aj na pracovne pohovory

Reagovat
El Fáňos

presne ti si bydli 10 km od marseille, aby se na trenik svezli ve faru

Reagovat
smazaný uživatel

Porozpravaj blizsie... tie gangy sa biju hlavne medzi sebou nie? Vraj tam clovek nemoze ani ist na pivo lebo ked ide tak budu po nom na ulici hulakat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som v Marseille bol minuly rok na par tyzdnov a uplne bezne som tam chodil v noci s priatelkou aj mimo centrum z akcii v noci. Absolutne ziaden strach a ziadne gangy a spina teda maximalne v takom měřítku aka je aj v itálií či v Barcelone. Áno sú tam všade etniká ale uplne v harmonií. Bežne som videl na trhu 40 ročné maminy kde boli kamarátky a namiešane biele zrzsky s kamoskou cernoskou a arabkou v hidžabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie gangy,resp.skupinky ktore medzi sebou diluju a riesia biznis vacsinou ziju na takych sidliskach ale v skupinach henti z Maroka chodia dost casto po kaviarnach a po luxusnych butikoch v starom obleceni a teplakoch v ktorych maju vacsinou nemale love v hotovosti z predaja drog alebo teraz po novom aj kurev kedze sa nielen v marseillskom podsbeti ale celkovo francuzskom dost rozrastli sukromne privaty,cize na byte par kurev a stari robotnici alebo kto chce si zaplati.je to robene presne po vzore albancov,sukromme bytiky no a na tom si teraz dost idu okrem drog....co su bitky tak to take rucne vybavovacky len,zazil som bitky v Polsku a to sa s tym ani neda porovnat..v Polsku su vacsi magori

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. A tote kurvy su ako tiez marocanky ci domace?

Reagovat
smazaný uživatel

Kedze 80% percent Marseille su alzircania a marocania,tak oboje-domace marocanky

Reagovat
smazaný uživatel

Ze naco sa pytam ked som ocakaval taku odpoved, kedze oni su tam kvazi doma

Reagovat
smazaný uživatel

Do Marseille chodia hrači vyrazne za zenitom podla mna ,, alebo skratka ich zlakaju na velke peniaze,,ja inak tomu fakt nerozumiem ,, Hravaš za Monaco,ktore tuto sezonu predvadzalo paradny futbal, a ty prestupiš do Marseille?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja o ziadnom z nových nákupov za zenitom kromě Evry teda nieje. Lebo Marseille je najvetší francúzsky klub, ktorý má najviac fanušikov v Fr. Monaco má na štadione pet a pol ludi. Marseille ma nového majitela a vetšie prachy. Germain je synom Bruna Germaina viz článok. je z Marseille je fanusik. Marseille je historický velkoklub, spýtaj sa polovice aj známych francuzskych hráčov komu fandili cele detstvo a zistiš že OM, z posledných ktorý o tom hovorili je Giroud, Koscielny, OM fandil aj Griezmann apod.

Reagovat
smazaný uživatel

'neviem.

Reagovat
Uwe háže buly

Griezmann fandil Lyonu ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Byl to můj oblíbený klub již od dětství. V minulosti jsem tam s otcem jezdíval dívat se na zápasy Ligy mistrů. Ve Španělsku je Lyon považován za velký evropský klub a lidé si stále pamatují jeho souboje s Realem Sociedad. Pro španělský lid se jedná o historický klub," říká Griezmann.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno o tom viem, teraz neviem ci najprv fandil Marseille a potom Lyonu alebo naopak, ale fandil oboum. Je to aj v rozhovore a su na nete jak ma na sebe uplne maly tricko OM. Práve aj v tom rozhovore ktory som čítal tak hovoril že keby sa mal vrátit do Francuzska tak jedine do Lyonu alebo do OM, ktorym oboum fandil v určitých častiach svojho detstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mám. volný preklad s francúzštiny. "Bylo by hezké hrát v Marseille nebo v Lyonu. Když jsem byl malý byl jsem fanouškem OM potom Lyonu. Od dětství jsem fanouškem Marseille primárně a poté Lyonu"

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo vseobecne,nie konkretne tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra posila

Reagovat
AnthonyR

Díky za všechny ty roky

Reagovat
Langi

OT: Genesio bude v Lyonu pokračovat...nicméně přijde nový sportovní ředitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele