Marseille potvrdila, že neprodlouží spolupráci s Gomisem

26.06.2017, 18:10
Aktuality
Velkou díru budou muset po této sezoně záplatovat v Marseille. Tamějšímu Olympique se sice dnes podařilo dotáhnout příchod Valèra Germaina, tomu se však okamžitě bude muset začít hledat nový parťák. Bafétimbi Gomis si totiž pobyt na jihu Francie neprodlouží, a ještě tento týden se očekává v Turecku...

V srpnu dvaatřicetiletý forvard je aktuálně kmenovým hráčem Swansea, ještě v tomto týdnu by však měl odejít do istanbulského Galatasaraye, který za něho zaplatí zhruba 2,5 milionů eur. Marseille útočníkovo hostování v přestup nepřetaví, jak klub nyní potvrdil.

"Bafé Gomis v příští sezoně nebude hráčem l’OM. Přeji mu jen to nejlepší, je to skvělý kluk," prohlásil na tiskové konferenci prezident klubu Jacques-Henri Eyraud na adresu kapitána týmu.

Bafétimbi Gomis před přesídlením do Walesu pálil ostrými v Lyonu a v uplynulém ročníku zpátky ve Francii našel starou formu, když Marseille dvaceti zásahy vystřílel alespoň pátou příčku. Finanční hledisko nabídky dvouletého kontraktu s opcí se však Gomisovi nepozdávalo, a tak se raději rozhodl uchýlit do Turecka.

Autor: Tomáš Daníček / sport.fr, lequipe.fr

Komentáře (26)

Přidat komentář
ManUnited

Celkem nepochopitelný krok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu fakt nerozumím...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chtějí v Marseille vytvořit klub, který bude bojovat pravidelně o titul, tak to chápu. Peníze budou třeba jinde

Reagovat
zelda

Tvrdíku, jednej!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad zozenu za neho adekvatneho partaka k Germainovi a zbavit sa Njieho, tak ci tak by celu sezonu presedel len na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz tu pisu: Carlos Bacca by se mohl z Itálie stěhovat do Francie. Zájem o útočníka AC Milán má Marseille, která měla kolumbijskému šutérovi dokonce již nabídnout tříletý pracovní dokument. (football-italia.net)

Neviem, poriadne som ho v Taliansku nesledoval, sadla by mu Ligue 1?

Reagovat
Langi

OT: https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/06/bert.png?strip=all&quality=100&w=674

Bertrand cena nakonec docela ujde...kdyz si clovek uveodomi, ze Nicolas Pepe stal 10

Reagovat
juninho8

Toto je dost dobry kauf si myslim jedina chyba unho je moznost reprezentovat na APN....ale to prezijeme...vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

To sa bude musiet Burkina kvalifikovat

Reagovat
juninho8

Par krat tam uz boli...ale neviem ci to vtedy neorganizovali

Reagovat
smazaný uživatel

Neorganizovali to,na poslednom turnaji boli treti, v roku 2013 dokonca hrali finale proti Nigerii. A mozno sa kvalifikuju aj na mundial, je to rozhodne zaujimave muzstvo

Reagovat
Han střelil první

Vždyť mají momentálně jednu z nejlepších repre v Africe.

Reagovat
smazaný uživatel

však byly naposledy v semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, presne ako pise Han, v poslednej dobe su uspesny a mozno sa kvalifikuju aj na MS. Ale v Afrike nikdy nie je nic isteho, ked sa dva krat po sebe nedokazala kvalifikovat Nigeria. Mozete mat dobru repre ale v Afrike to nikdy nezaruci uspech. aj ked teraz im to zarucilo, tretie miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Pokud je v plánu zisk někoho kvalitnějšího/stejně dobrého, ale mladšího, tak budiž...ale pokud se nakonec začne sezona s Germainem jako jedničkou, tak zcela nepochopitelný krok. Gomis byl pro Garcíův systém ideální, důvody pro nepokračování spolupráce nechápu....jestli prachy, tak potom to nechápu dvojnásob, když dědka Evru s diskutabilním přínosem pro tým zaplatit problém není.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne treba niekoho na ten hrot dokupit a Germaina ako zolika. Skoda, Gomis bola klucova opora. Koho by si chcel este na hrot? Spekulacia o Baccovi, neviem ze aky by mal prinos kedze ho prilis nesledujem a co tak Slimani s Leicesteru? To je rozhodne dobry utocnik...

No Evra je tam na hovno kedze je uz pomaly co je rozhodne spatne na krajneho beka. Mne by tam zapadol Asamoah s Juve aj ked ani ten uz nie je zdaleka najmladsi a zaujem je o neho tam kde o Gomisa

Reagovat
Israha

Utekla ti pointa. Evra není vyloženě tragický, ale poměr plat/výkonnost u něj není výhodný, daleko lepší by bylo dát ty velké prachy právě Gomisovi, ten by ten poměr měl lepší. A proto nechápu, proč to Evra dostal, a Gomis ne...

Ale Bacca je potenciálně velmi dobrá náhrada, s Germainem by jim to mohlo šlapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je ale uz nie je rozhodne najmladsi a ani najrychlejsi.

Mozno, od kedy je v Taliansku ho sledujem ojedinele, sledoval si ho blizsie?

Reagovat
Israha

V Itálii ne, ale tak nějak mám pocit, že v Ac Milán posledních dvou let bylo dost problematické nějak výrazně zářit . V Seville byl top a prokazoval to pravidelně, s kvalitní ofenzivní podporou bude pálit ostrýma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když poJáry vyhrálo PSG tak OM bude hrát předkolo EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Poháry

Reagovat
smazaný uživatel

ano bude, od tretieho zacnu myslim

Reagovat
El Fáňos

ach jo Bafe se jde radsi zakopat do Turecka, kolik asi chtel? docela by me to zajimalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele