Marchisio poslední dva měsíce protrpěl, teď je zase zpátky

09.11.2017, 21:36
Aktuality
Další složité období za sebou má Claudio Marchisio. Ten se čerstvě dostal ze svalových obtíží a přiznává, že ho poslední dva měsíce vyčerpaly více než dřívější půlroční rekonvalescence s papírově vážnějším zraněním kolena. Nyní se ale dlouholetý záložník Staré dámy cítí při síle...

Někdejší stálice sestavy Juventusu zmeškala prostředek roku 2016 kvůli přetrženému přednímu zkříženému vazu a další vážnější úraz ji potkal koncem letošního srpna. Léčba levé nohy si tentokrát vyžádala pouze dva měsíce, pro Marchisia se však jednalo o zvláště frustrující období.

"Poslední dva měsíce byly určitě složitější než těch šest s úrazem kolena. Měl jsem celkem závažný problém s ohybačem v levé noze, ale podařilo se nám to dobře vyléčit a dostat mě zpět na trávník. To je to nejdůležitější," může si oddychnout v lednu již 32letý středopolař.

Marchisio za sebou čerstvě má teprve třetí soutěžní start v sezoně a prvních 90 minut v Serii A od poloviny letošního dubna. Původní návrat do plného tréninku přitom hlásil už koncem září, teprve za další měsíc se však konečně objevil zpátky v zápasové nominaci Bianconeri. Nyní si odbyl celý zápas s Beneventem.

"Jsem rád, že jsem byl po dvou a půl měsících schopný odehrát celých 90 minut. Nečekal jsem, že budu dohrávat jinak než v křečích, ale všechno šlo dokonale," pochvaloval si Marchisio.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
JuventusFC1897

Claudio je v podstate jak nova posila akurat, ze my ho "kupujeme" snad kazdy rok twl

snad ti to zdravie vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych zase vidět toho Marchisia ze sezón před 5/6 lety .. Už si nepamatuji co bylo hlavní příčinou, že mu to tam tak padalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takeho uz isto neuvidime ten vek sa zastavit neda ale kazdopadne nam ma co ponuknut stale

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel už to není ten Marchisio, co před zraněním

Reagovat
Nuno čomes

Tak on nikdy nebyl nějak extra důležitý, akorát je to asi srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda

Reagovat
DelPiero137

Vzhladom ze kvalita hracov isla rapidne dolu, je Claudio vo forme velmi platny hrac. 2 sezony s Pirlom bol velmi dobry. Takeho Marchisia, v zdravom stave, by som bral hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, brácho. Teď aby zdraví vydrželo. Těším se na každý další zápas s tebou na hřišti!

#ForzaMarchisio #NostroPrincipino #CapitanoFuturo #GrandeCla #FinoAllaFine #ForzaJuve

Reagovat
Lech

hash tagy na EF

Reagovat
icka

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Nuno čomes

No comment

Reagovat
Mihal

Si sa trosku opustil

Reagovat
cervo

tohto typka nam mali poslat a nie Bonucciho

Reagovat
Fridgiee

Ten by nikdy nešel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele