Manolas prodloužil smlouvu s AS Řím

02.12.2017, 14:04
Aktuality
AS Řím se bude moci i nadále spoléhat na služby Kostase Manolase. Řecký obránce se s Giallorossi dohodl na prodloužení úspěšné spolupráce až do roku 2022...

Manolas je odchovancem Thrasyvoulosu, před AEK Atény se posléze dostal do Olympiakosu, ze kterého před více než třemi lety přestoupil do hlavního města Itálie.

Reprezentant Řecka se okamžitě zařadil k oporám římské družiny a během uplynulých měsíců se jeho jméno spojovalo s možným odchodem do Anglie, Interu nebo Zenitu.

Něco takového však nakonec zřejmě nebude na pořadu dne, neboť šestadvacetiletý stoper uzavřel se svým zaměstnavatelem nový pracovní dokument s platností do roku 2022.

"Jsem šťastný. Všichni v klubu mi ukázali, že chtějí, abych zůstal a naštěstí jsme se dohodli," řekl po prodloužení smlouvy Manolas. "Chci být s AS Řím úspěšný," dodal obránce, jenž může odejít za 37 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Pipo123

Výkupka je 37 mega, to je docela málo za Manolasa, si robí zadné dvierka k prestupu

Reagovat
10

v létě už byl jednou nohou v Zenitu za 35 mega, takže to z jeho strany asi moc překvapivý není...spíš nechápu AS, že na to přistoupilo

Reagovat
Pipo123

Rovnako sa u nás naťahuje De Vrij, ten chce výkupku dokonca 25mega, ako aspoň je u tých hráčov pekné že majú záujem predĺžiť a nejaké prachy vytrieskať pre klub

Reagovat
Alberto Aquilani

a v lete by odišiel za polovicu

Reagovat
10

proč by měl odcházet za polovinu? vždyť ta původní smlouva byla do roku 2019

Reagovat
Uwe háže buly

Protože to tak chodí u hráčů, kteří mají smlouvu jen na rok.

Reagovat
10

nepřijde mi, že by to v poslední době u takových hráčů mělo větší vliv...ale je možný, že Manolase přeceňuju, protože to, že neměl problém s odchodem do Zenitu, asi úplně o zájmu z lepších klubů nesvědčí

Reagovat
Largo

Oni se o tom dost dohadovali a podle všeho přes tu výkupku to prostě nešlo... škoda, na něj mi přjde dost nízká.

Reagovat
Panděvova ofina

Překypuje štěstím

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne. Forza Manolas. Skoda klauzuly, aj ked oficialne neuviedli ani hovno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele