Mané: Chci zůstat hráčem Stuttgartu

16.03.2017, 22:34
Aktuality
Carlos Mané před sezónou zamířil ze Sportingu Lisabon na hostování do Stuttgartu, kterému zatím úspěšně pomáhá s návratem do Bundesligy. Následně by 23letý útočník ve Švábsku rád zůstal...

Portugalský mládežnický reprezentant je odchovancem lisabonského Sportingu, do jehož prvního mužstva se natrvalo probojoval během sezóny 2013/14.

Během následujících tří let si však univerzální ofenzivní hráč nedokázal vybojovat trvalé místo v základní sestavě, načež před sezónou zamířil do Stuttgartu.

Tomu zatím Mané k průběžnému vedení ve 2. Bundeslize přispěl šesti góly a sedmi asistencemi, načež přiznává, že by rád ve Švábsku setrval i po sezóně. "Momentálně se soustředím pouze na splnění společného cíle, kterým je návrat do Bundesligy," prohlásil Mané pro "Stuttgarter Nachrichten".

"Cítíme se ve Stuttgartu i s naší desetiměsíční dcerou Safirou velmi dobře. Mám s VfB dvouletý kontrakt a moc rád bych zde zůstal i po skončení letošní sezóny," dodal mladý Portugalec, na kterého má Sporting opci, díky které si ho může stáhnout předčasně.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad ostane. BL je kvalitnejsia sutaz nez Primeira Liga. Stuttgart by postup mal zvladnut, snad ho odkupia.

Reagovat
FC Porto FC

Je kvalitnější. Ale zas i přesto že Sporting je na tom nic moc furt je to jináči Tým než Stuttgart..

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart na tom nie je uplne spatne. Po financnej stranke teda. Aj ked su v druhej lige tak maju pomerne kvalitny kader. O to je divnejsie ze este vobec nemaju isty postup. Ae je to aj tym ze druha nemecka liga je tiez velmi kvalitna sutaz.

Reagovat
Coutinho10

jsem se lekl

Reagovat
PISTOLERO

Taky

Reagovat
Jeňa

Má na lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hraje za liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Myslím si, že nezůstane. Je mladý a SCP ho asi jen tak nepustí. Tam není opce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

15 mega sa mi zdá.

Reagovat
Neyjrayx

Opce určitě je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele