MANCINI PŘIPUSTIL ZÁJEM O ŠEVU

08.01.2007, 21:07
Aktuality
Trenér Interu Milán Roberto Mancini připustil, že se zajímá o Andrije Ševčenka, pokud ho však dá Chelsea k dispozici. Ukrajinský ostrostřelec zatím v Premier League pálí slepými náboji a už několikrát se spekulovalo o jeho návratu do Itálie. Mancini by taktéž rád získal Antonia Cassana.

Nejen milánské AC má o bývalého držitele Zlatého míče zájem, také trenér konkurenčního Interu potvrdil, že by se příchodu Ševy v žádném případě nebránil. "Ševčenko? Ano, vzal bych ho," potvrdil Mancini.

Italský kouč má rovněž velký zájem o Antonia Cassana, v jeho případě by však k transferu mohlo dojít až během letní přestávky. "Osobně bych bral i Cassana. Je mimořádně vybaven po technické stránce, bylo by však obtížné přivést ho teď, uprostřed sezóny. Mít hráče jako je on by bylo jedině výhodou, jeho návrat by rovněž prospěl italskému fotbalu."

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
Bender

Věta "Ano, vzal bych ho" je zajímavá...

Reagovat
HOST*Mari

no to teda jo, jako by mu ho někdo nutil a on by se nad nim slitoval a vzal ho teda Asi chce jen trošičku zvětšit konkurenci do útoku, asi se mu zdá, že má útočníku poněkud málo

Reagovat
Jajinek

Tento clanek nechapu. Vzdyt se Manciniho ptali halvne na Cassana a pak je tak letmo co rika tomu ze se Shevovi v Chelsea nedari a on jim zertem odpovedel.....doslova to bylo:

Ex-Rossoneri player Shevchenko is finding it very hard to do well at Chelsea...

"If it were down to me, I would also bring in Shevchenko... (smiles)."

A tady je najednou clanek o tom, ze se o nej Mancini zajima....takhle nejak vznikaji kachny.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrá tedy...

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, Cassana nech si vezme aj hneď, ešte mu dáme k nemu aj darček.

Reagovat
smazaný uživatel

ševa prosím už vypadni s tý Chelsea a ať ho ta parta pracháču pustí neaří se mu já jsem to říkal na začatku jak se na něj díváým za Repre prostě PL je dost tvrdá a on tam furt pada na to se nedá koukat nejlepší náš fotbalista a takový trápení vrať se do Ukrajiny Ševo v Šachtaru pro tebe je místa dost

Reagovat
smazaný uživatel

Je promiŇ na Urajinu ne já zapomněl tobě by to nedovolila manželka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdyby mel Inter malo utocniku

Reagovat
Jajinek

No nekdy jsme byli radi za to kdyz byli aspon 2 pouzitelni tak klidek. Recoba byl 3x zranen, Adri z formy a na dovolene, pak se zranil Cruz...a kdyz byl Zlatan porad vyloucenej tak pmalu zbyl samotny Crespo, ktery mel take potize se svalem....

Lae ten clanek o Shevovi je kachna.Klid!!!

Reagovat
HOST*inzaghi

to jARDEL: když už tak Scheva nehrál v 3achtaru, ale v Kyjevu...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nekecej dík, že jsi mi to řekl to jsem zapoměl, že vlastně přestupoval s Kyjeva a z ne Donětsku já jsem taky zapoměl jak v Lize mistrů drtili s Rebrovem Všechna soupeři i Barca dostal 7 fíku nebo to nebyl Kyjev třeba to byl Černomorets Oděsa a ještě něco PIPPO vrať se na Ukrajinu neznamená vrať se do Šachtaru ale pak jsem tam připsal, že by pro něho v Doněcku bylo místa dost

Reagovat
HOST*mirror

No jo, Inter, klub který by chtěl každého...

Reagovat
HOST*inzaghi

2 Jardel: aha, tak sorry, nevyšuluj tolik a těch mnoho fíku dostal Real

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele