Mancini: Icardi musí být produktivnější

07.11.2015, 17:00
Aktuality
Až nečekaně vydařený vstup do sezóny má za sebou Inter Milán, to už však neplatí pro Maura Icardiho. Ten se loni stal nejlepším střelcem Serie A, letos se však zatím trápí...

Barcelonský odchovanec během minulého ročníku nasázel do soupeřových sítí dvaadvacet ligových branek a společně s Lucou Tonim se stal nejlepším střelcem italské nejvyšší soutěže.

Letos se však Icardimu nedaří: Argentinec nastoupil do devíti zápasů a vstřelil jen tři góly. Poslední vítězné utkání s AS Řím pak dokonce 22letý útočník jen proseděl na lavičce.

Kouč Roberto Mancini pak od svého svěřence žádá větší produktivitu. "Maura jsem proti AS Řím nechal na lavičce z taktických důvodů, stejně jako Stevana Jovetiče v zápase s Bolognou," řekl Mancini. "Jako trenér musím dělat taková rozhodnutí. Mauro každopádně musí být produktivnější, potřebuje nalézt formu z minulé sezóny," nabádá Icardiho kouč Nerazzurri.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Panděvova ofina

Ani nejlepší utočník nedá gol , když nedostane balon.. Za zápas dostane cca 3-4x míč na nohu před obránce, těžký..

Reagovat
10

bez produktivity mu toho moc nezbývá, to je fakt

Reagovat
Murtago

Od toho tam maj Mirandu. Aby Icardi nemusel dávat góly.

Reagovat
Recoba Inter

Po sezóně pude ... na to co hrajem, takového útočníka fakt nepotřebujem.

Reagovat
Antijuve

To je jediná věc co měl minulý rok.... tenhle rok už nemá ani to. Náš útok je o tom co udělá Jove a když ten nezahraje, tak začne longball fest nebo barca style mezi obránci za předpokladu, že je nikdo nenapadá.... jeden z mála který si tohle dával s prstem v nose byl Ibra... Icardi to má těžký a ani nemá kvalitu si akci vytvořit jako třeba Ibra.

Reagovat
Inter Fan

Tak ja stale verim v to ze cez zimu pride niekto kreativny do zalohy, popripade aj na ukor jedneho z utocnovik ako kreativny podhrot a Maurito ukaze co v nom je :)

Reagovat
Recoba Inter

myslím, že Maurito to už dozajista ukázal

Reagovat
Inter Fan

Minulu sezonu bez pochyb, tuto sezonu mu chyba partak co by mi pomohol dostat sa do sance, uvidime lebo pretlak v zalohe je veliky ci tam napasuje nejakeho dirigenta.

Reagovat
Recoba Inter

Jo to jako jo ale pochybuju, že vedení si dá s Maurem takový čas, než mu přivede vhodného parťáka aby dával víc branek. To ho raději dříve prodají, než by mohla teoreticky klesnout jeho cena

Reagovat
Inter Fan

Neviem veru, vedenie je nove a pokial budeme bojovat o ten top a nebude hrozit pokuza z fair play neverim tomu ze by ho chceli predat. Plus som zvedavy kto cez zimu odide. Vzdy sa hovorilo ze je pretlak v obrane a zalohe. Ale poposlednych dvoch zapasoch z tej obrany je jednine Vidic jasny :D tie kraje zabralia nik neche odist alebo sa len chcu ukazat aby mohli ist do lepsieho :D. Zaloho nvm podla mna drzi cierneho petra v ruke Fredi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi nás držel minulý rok a zaslouží respekt.....až se probudí budem mít nejlepší utok v lize....FORZA INTER!!

Reagovat
Recoba Inter

tím stylem jaký hrajem se neprobudí, jelikož to není styl hry pro něj Icardi není Zlatan tyvole FORZAAA INTEERRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to není libor došek voe ....probudí se....jestli prijde někdo kreativní tím líp

Reagovat
smazaný uživatel

další věc je souhra s Jovetičem. chce to čas FORZA INTER!!!

Reagovat
sinter

jj, vrati sa Sneijder a Icardi pojde ako pila......

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Sebastián Verón pico

Reagovat
Recoba Inter

No teďka jestli de tady o to, že Icardi potřebuje probudit. Podle mě hraje vzhledem ke svému talentu a možnostem stejně jako vloni, akorát jeho přednsoti nevyniknou vzhledem k rozdílnému hernímu stylu mužstva oproti loňsku toť vše co si o tom myslím, ale tak třeba to bdue jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nehraje ve stejne formě jako minulý rok + potřebuje zvyknout na novy system to je můj nazor....

Reagovat
smazaný uživatel

jemu spíš chybí záložník který mu ty balony dává...minulý rok to byl mateo... někdy mu to nahrál i guarín každopádně to chce přivést kreativního středního záložníka, když se dívám na současné středaky tak je většina defensivních..kondogbia,melo,medel musíme matea nahradit kondogbia není tak ofensivní

Reagovat
smazaný uživatel

ty spekulace do Realu dávají smysl, přál bych mu přestup právě tam V Interu ho nahradíme

Reagovat
smazaný uživatel

v létě do juve za Manžukiče

Reagovat
Jajinek

Ono je to těžké, když má nejméně dotyku s míčem ve vapne že všech hrotu v Calciu. Na druhou stranu, raději mít 7 obdržených gólů a 8 výher po 12 kolech, než aby útočil na krále střelců.

Reagovat
Votas

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele