MANCHESTERU UNITED POSTIH NEHROZÍ

07.05.2007, 11:19
Aktuality
Manchester United je novým anglickým mistrem a na tom se již nic nezmění. Včera ráno se vyrojily spekulace ohledně podivného přestupu Tima Howarda do Evertonu a s nimi spojený možný bodový odečet, podle vedení Premier League ale k ničemu podobnému nedojde...

Americký brankář před letošní sezónou odešel z Manchesteru United na hostování do Evertonu a ve smlouvě byla zakotvena klauzule, podle níž nesměl nastoupit proti svému mateřskému klubu. Toffees tuto dohodu dodrželi i poté, co v únoru došlo ke změně hostování v trvalý přestup. Howard tak před dvěma týdny nenastoupil do vzájemného utkání, v němž Everton v Goodison Parku neudržel nadějné vedení 2:0 a nakonec prohrál 2:4. Podle některých členů vedení ligy v tomto případě došlo k porušení pravidel ze strany Red Devils, které mohlo vyústit bodovým odečtem United a třeba i ztrátou titulu.

"Jako výsledek současných komentářů jsme hledali odjasnění od obou klubů a jsme spokojeni, že toto zůstává případ, v němž nebyla porušena žádná pravidla. Everton mohl nasadit Tima Howarda do svého zápasu s Manchesterem United, jak si přál - a toto potvrdily oba kluby," zní vyjádření Premier League.

Na Old Trafford se tak po čtyřech letech opět mohou radovat ze zisku titulu. Definitivní jistotu jim vedle prohlášení Premier League dala včerejší remíza Chelsea s Arsenalem, po níž mají "Rudí ďáblové" na čele tabulky již sedmibodový náskok.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Mind_Killer

Forzza Manchester United! I love Manutd! Red Devils is THE GREATEST FOOTBALL TEAM OF THE WORLD!

Reagovat
smazaný uživatel

No no no..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele