Manchesteru United bude několik týdnů chybět Van Persie

27.02.2015, 15:45
Aktuality
Manchester United bude v boji o pozice zaručující účast v příštím ročníku Ligy mistrů postrádat Robina van Persieho. Nizozemský útočník minulý týden utrpěl zranění kotníku a média dnes přinesla informace o zhruba třítýdenní pauze, které odpoledne potvrdil i manažer Louis van Gaal...

"Nemyslím si, že je to vážné, ale zranění kotníku může hráče vyřadit na delší dobu. Není to problém, který by zabral jeden nebo dva týdny," nechal se slyšet nizozemský kormidelník.

Autor deseti letošních ligových branek o minulém víkendu odehrál zápas na půdě Swansea, Liberty Stadium ale následně opouštěl s ortézou na pravé noze. Zranění nyní znamená, že přijde o utkání Premier League proti Sunderlandu a Newcastlu a k dispozici nebude ani na čtvrtfinále FA Cupu, kde Red Devils změří síly s Arsenalem.

Pozitivní zprávou naopak je zdravotní stav záložníka Michaela Carricka, který vinou zranění lýtka vynechal šest zápasů. "Potřebuje se dostat do zápasového rytmu. S týmem zatím trénoval jenom jednou," oznámil Van Gaal, že se 33letý fotbalista už zapojuje do tréninkového procesu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (334)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele