Manchesteru City až deset týdnů nepomůže De Bruyne

29.01.2016, 09:40
Aktuality
Kevin de Bruyne si ze středečního odvetného semifinálového utkání League Cupu s Evertonem odnesl zraněné koleno a nově také kotník, přičemž prvotní zprávy hovořily o velmi vážném zranění. Belgický reprezentant nakonec bude mimo hru deset týdnů...

Bývalá opora Wolfsburgu do zmíněného utkání nastoupila až po hodině hry, kdy vystřídala Yayu Tourého, přičemž po chvíli se dokonce De Bruyne střelecky prosadil.

Ofenzivní záložník se pak chvíli před koncem zranil, Manchester City už však němohl střídat, načež se předpokládalo, že může kvůli kolenu vynechat i celý zbytek sezóny.

To se nakonec nepotvrdilo: De Bruyne má zraněný pouze postranní kolenní vaz, ovšem k tomu se přidaly potíže s kotníkem a svému týmu by tak měl chybět zhruba deset týdnů. "Kevin bude nyní tvrdě pracovat, aby se co nejrychleji vrátil. Mrzí ho, že Manchesteru City nepomůže ve finále League Cupu a v Lize mistrů," prohlásil ke zranění agent belgického reprezentanta Patrick De Koster.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (596)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele