Manchester United si pojistil Rashforda a Borthwick-Jacksona

30.05.2016, 16:10
Aktuality
Marcus Rashford a Cameron Borthwick-Jackson spojili i své další budoucnosti s Manchesterem United. Teprve 18letý kanonýr a jeho o málo starší spoluhráč z obrany se s Red Devils podle očekávání dohodli na prodloužení kontraktu do roku 2020 s opcí na další sezónu...

Nadějný útočník za Man Utd debutoval v únorovém vyřazovacím utkání Evropské ligy s Midtjyllandem a rovnou zaznamenal dva góly. Celkem si během 18 zápasů připsal osm přesných zásahů.

Rashford, jenž měl původně kontrakt do roku 2017, by měl nyní na Old Trafford působit minimálně další čtyři sezóny. "Marcus je přirozeně nadaný hráč s velkým potenciálem. Svoji příležitost využil velmi dobře a rychle se adaptoval do týmu," pochvaluje si výkonný viceprezident Ed Woodward.

Kromě Rashforda se Manchesteru United na stejně dlouhou dobu upsal rovněž obránce Cameron Borthwick-Jackson, jenž během uplynulé sezóny zasáhl do 14 soutěžních duelů.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (1176)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele