Manchester United přišel na měsíc a půl o Rooneyho

17.02.2016, 20:16
Aktuality
Na marodce Manchesteru United je často přeplněno a jejím nejnovějším členem se stal Wayne Rooney. Anglický útočník se neobjevil v nominaci na zápas Evropské ligy proti Midtjyllandu, důvodem je zraněné koleno, které si vyžádá minimálně šestitýdenní pauzu...

30letý Rooney se zranil o víkendu během prohraného utkání v Sunderlandu, jeho absence se v krajním případě může ze šesti týdnů protáhnout na dva měsíce.

"Dal spoustu gólů, takže se jedná o velmi důležitého hráče. Víme to, ale musíme se s tím vypořádat," řekl dnes manažer Louis van Gaal.

Rooney v tuto chvíli hodně dlouho nerozmnoží letošní bilanci sedmi branek nastřílených v Premier League. Vedle anglické a Evropské ligy bude chybět rovněž v FA Cupu, v jehož pátém kole na Red Devils čeká Shrewsbury.

Obejít se bez něho pak bude muset rovněž anglická reprezentace, která se v březnu v přátelských zápasech střetne s Německem a Nizozemskem.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (2018)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele