Máme lepší individuality než Juventus, domnívá se Totti

04.01.2014, 10:48
Aktuality
Velký šlágr má zítra na programu italská Serie A, síly totiž změří mistrovský Juventus a stále neporažené AS Řím. Opora a legenda hostí Francesco Totti uznává kvalitu soupeře, podle jeho názoru jsou na tom ale Giallorossi po individuální stránce lépe...

"Juventus je působivý, má silný tým a vždy chce vyhrát," uvedl Totti v rozhovoru pro list Il Messaggero. "Myslím si, že jsme individuálně lepší, ale oni mají převahu jako tým. Hrají spolu tři roky," řekl dále.

Mužstvo z italské metropole vstoupilo neopakovatelným způsobem do letošní sezóny, když vyhrálo prvních deset utkání. Z dalších sedmi ale vytěžilo jen dvě výhry a pět remíz, do šlágru tak půjde v lepší pozici mistr z posledních dvou let Juventus. Aktuálních šestačtyřicet bodů mu zajišťuje pětibodový náskok na nejbližšího soupeře a i v případě zítřejšího neúspěchu tak zůstane v čele tabulky.

"Rozdílem mezi námi je, že oni jsou na sebe zvyklí. Navíc hodně vítězili, což jim pomohlo týmově vyrůst," pokračoval Totti, který se teprve nedávno dal dohromady po vleklém zranění stehenního svalu. "Je trochu předčasné mluvit o Scudettu, protože jsme teprve v polovině sezóny. Pokud bychom ale Juventus porazili, bylo by to velké varování jak pro nás samotné, tak pro naše soupeře," dodal.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (379)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele