Mám smlouvu v Augsburgu, reaguje Max na zájem z Anglie

04.01.2018, 19:08
Aktuality
O pozornost hned několika bohatých anglických klubů si v průběhu první poloviny sezony řekl Philipp Max. Čtyřiadvacetiletý německý krajní obránce je hráčem Augsburgu a pro své spoluhráče na podzim připravil deset bundesligových gólů...

Max je suverénně nejlepším nahrávačem probíhající sezony 1. Bundesligy a v nedávném utkání s Freiburgem ho v hledišti sledovali zástupci Manchesteru City. Vedle toho situaci okolo fotbalisty monitorují i konkurenční United a dalším slavným nápadníkem je Liverpool.

Max v červenci v Augsburgu prodloužil kontrakt do června 2022 a sám neočekává, že by k velkému transferu mohlo dojít v průběhu ledna.

"O angažmá v zahraničí jsem snil už jako kluk a myslím si, že anglická liga by mi díky mojí přímočarosti seděla," nechal se slyšet stříbrný medailista z předloňského olympijského turnaje v Brazílii.

"Ostatní kluby by také mohly být sexy, ale to je téma pro budoucnost. Mám smlouvu v Augsburgu. Ve fotbale nemůžete nikdy nic vyloučit, ale pevně věřím, že rovněž ve druhé polovině sezony budu hrát za FCA," očekává Max.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Rudnevs

Jenssen je oficiálne v FCK! Je skvelé, že sa i v takejto situácii dá priviesť takýto hráč. Podľa mňa ideálna posila, netreba mu čas na aklimatizáciu, navyše je to hosťovanie s opciou, ktorá sa bude dať aktivovať v prípade záchrany. Snáď prídu ešte nejake posily.

Aby som nebol úplne OT, tak Max hrá túto sezónu naozaj skvelo, už sa hovorí i o tom, žeby mal ísť na WM. Prial by som si, aby sa vrátil do Schalke, pre fanúšikov S04 je to vysnívaná posila, ale bohužiaľ, moc reálne to nevidím...

Mimochodom jeho otec Martin Max hrával taktiež v minulosti za Schalke a v roku 1997 vyhral UEFA-Cup. Vo finále proti Interu taktiež kopal jednu penaltu a bola to ešte len jeho druhá penalta v profesionálnej kariére.

Reagovat
smazaný uživatel

dobré

Reagovat
Bakary3

Ty jsi blazen

Uvital bych vic takovych uzivatelu

Reagovat
verv

ty jseš chodící encyklopedie německýho fotbalu jinak myšlíš, že návrat do Schalke je hodně nereálnej. takovej hráč by se přesně hodil.

Reagovat
OnderCZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele