Malík: Výsledek je vítězstvím celého českého fotbalu, ne mým

12.12.2017, 23:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
milan78

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
smazaný uživatel

A českej fotbal je 100% Berbr..

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
ratusek

Už zase chceme zlepšit image fotbalu vůči veřejnosti....

Reagovat
smazaný uživatel

Image= pretvarka

Reagovat
ttopi

No, ať se nám postava Berbra líbí nebo ne, musí se uznat holý fakt, že pro náš fotbal je vítězstvím, že byl někdo zvolen. Fousek naději defakto neměl a při dalším patu hrozila mezinárodní ostuda a převzetí vedení naší asociace orgány UEFY a FIFY.

Dá se říct, že se vlk se nažral a koza zůstala celá. Pro Moravu bylo asi klíčové, aby se neschválila změna stanov, ale zároveň, aby se do toho nezačala motat EUFA s FIFOu, což podle jejich slov hrozilo, protože pak by ty stanovy prošly nejspíš dost podobnou, ne-li stejnou změnou, o které se včera rozhodovalo. To, že vyhrál kandidát z Čech a že je to podle všeho "Berbrův kůň", musí Morava zkousnout, protože jiní kandidáti zkrátka a dobře nebyli.

Mě spíš ale zajímá volba další. Co když se bude opět opakovat stejná blamáž a bude se to volit na dvakrát, na třikrát,...? Byl bych pro, aby se teď rozjela nová, klidnější jednání o úpravě stanov tak, aby prostě zaručovaly zvolení všech pozic hned napoprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Když už s něčím nesouhlasíš, napiš přesně s čím a nějaký protiargument.

Reagovat
smazaný uživatel

KOza nezůstala celá .....

Reagovat
ttopi

Hezký argument. Takový konstruktivní

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentem a to zásadním jsou osobnostní "kvality" vedoucích činovníků asociace.

U toho fakticky hlavního jsou dostatečně známy už delší dobu.

Jsi z pátý obecný, že to to není známo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Soudruzi, kritiku ano, ale konstruktivní ....

Kde já to už jenom slyšel .....

Reagovat
GjøvikFF

Nepřijde mi jako vítězství to, že je zvolen Berbrův kůň, že se všechny kluby s čestnou výjimkou těch několika statečných zase z Berbra posraly a zvolily si ho 91% většinou za místopředsedu...a dvoukomorový systém dřív nebo později stejně padne.

Reagovat
Hunt

Možná jsem to špatně pochopil, ale co jsem tak pochopil, tak včera žádné vítězství nebylo. Pokud se nezmění rychle stanovy, přijede normalizační výbor, který samozřejmě rozproudí vlnu emocí. Situace s patem se tedy opakovat nemůže, stanovy změníme buď my nebo FIFA. A se vší úctou, s názorem, že je jedno, že byl Bebr zvolen, souhlasit nejde! To už pak rovnou můžeme říct, že může být zvolen kdokoliv, hlavně že tam někdo je.

Reagovat
ttopi

Já to zas pochopil tak, že hrozili převzetím moci pouze v případě, že by včera byla pat. A někde tam snad bylo psáno, že nám dali čas do června roku 2018 na vyřešení stanov (někde v těch onlajnech to určitě bude), takže podle mě do té doby zasahovat nebudou.

Já jsem ale nenapsal, že je jedno, že byl zvolen Berbrův člověk. Napsal jsem, že jiná varianta nebyla, což je fakt. Fousek zvolen být nemohl a jiný kandidát nebyl, tak jak by to asi jinak mohlo dopadnout? Berbrův vliv skončí asi až s jeho důchodem (a to ještě v důchodu mít vliv určitě bude, jestli má na ty lidi, který teď ovládá nějaký kompro, nebo čím je vlastně drží). Všude se od včera vyskytují komentáře, že Berbr vyhrál, Berbr pokračuje, ale přitom jiná varianta reálná ani nebyla. Když se vybírá ze 2 kandidátů a jeden z nich má za sebou většinovou část delegátů celého FAČRu, tak co tito diskutující čekali? Že se najednou objeví Ivan Hašek a vyhraje to?

Reagovat
Hunt

"Nemohu akceptovat, že někteří lidé to neberou vážně. FIFA si přeje stabilitu a rozhodli jsme se, že ať už bude jakýkoli výsledek volby, tak takzvaná normalizační komise přijede a dohlédne na místní fungování," uvedl Vassallo.- Nevím, možná tenhle výrok později změinl, četl jsem ale, že komise má být ustanovena už v únoru nebo březnu.

Myslím, že všichni čekali, že Berbr obhájí svůj post, to ale neznamená, že kluby např. nemohly hlasovat proti. Jasně, budou z toho mít problém, ale akorát se krásně ukazuje, kdo chce zůstat u koryta a také charakter těchto činitelů. Nepřijde mi prostě v pohodě, mávnout nad tím rukou a říct, že to nějak vydržíme, stejně nebyla další možnost. Možná to trochu přeháním, ale ono stejný to je i u nás v politice :)

Reagovat
smazaný uživatel

BERBR JE GENTELMAN!!!

Reagovat
h8_sfatto

vsadil na to vítězství ?

Reagovat
OtecJaJ10

malý kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Deník Sport píše "Svobodně" .....

Hlavní redakční koment se vůbec nezabývá tím , KDO dál povede český fotbal

http://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-ondrej-skvor/321249/surkis-z-uefa-je-prvni-souper-malika-musi-presvedcit-moravu-a-dojit-k-dohode.html

Reagovat
OtecJaJ10

Nic se nezmění, jeden padl, druhý za dvacet povstal. Co to je za klauni..

Reagovat
OtecJaJ10

tpč sem po tahu, chtěl sem napsat "jeden padl, druhý povstal" a zkomolil sem to s "jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet". Tohle fakt rano nebudu chtít číst

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele