MALDINI CHCE POKRAČOVAT V KARIÉŘE

03.05.2007, 20:00
Aktuality
Fanoušci AC Milán mají hned dva důvody k radosti. Jejich tým včera přehrál Manchester United a postoupil do finále Ligy mistrů, navíc se i v příští sezóně budou moci těšit z obranných zákroků Paola Maldiniho. Kapitán Rossoneri má chuť hrát ještě jeden rok...

Vše bude záležet na tom, do jaké míry bude moci Maldini zatížit své koleno, kvůli jehož zranění má od lékařů zakázáno nastoupit ke dvěma zápasům během jednoho týdne. "Kdybychom prohráli s Manchesterem United, šel bych na operaci okamžitě, ale teď si chci zahrát finále," řekl Maldini po včerejším vítězství nad anglickým klubem 3:0, kterému přihlížel jenom v civilu.

"Po finále půjdu na operaci a doufám, že budu schopen hrát, bude to můj poslední Evropský superpohár a Interkontinentální pohár," prohlásil optimisti cky naladěný Maldini, že by rád hrál i v příští sezóně.

38letý Paolo Maldini je ikonou AC Milán a na svém kontě má již více než 800 utkání v dresu Rossoneri.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Je to borec ykdyž ac moc nemusim tak jeho opravdu uznávám. je totiž jeden z mála kterej vý co to je klubová věrnost.

Reagovat
HOST*Tavo

Andreji Ševčenkovi se letošní sezóna příliš nepodařila a ani její závěr nebude zvlášť slavný, ukrajinský OBRÁNCE se totiž na jejím konci podrobí operaci třísel, kvůli jejichž zranění přišel o odvetu semifinále Ligy mistrů proti Liverpoolu.

Reagovat
Kily

aby ses nepos*al

Reagovat
HOST*Tavo

nebuď tak vztahovačnej.

Reagovat
HOST*Heretic

To je opravdu síla!...to by mě zajímalo, kdo tenhle blábol vytvořil....měly by padat hlavy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele