MAKELELE: REKORD ARSENALU PŘEKONÁME!

25.10.2005, 20:58
Aktuality
Záložník Chelsea Claude Makelele věří, že Blues překonají rekord Arsenalu v počtu neprohraných utkání za sebou. Svěřencům trenéra Josého Mourinha už k tomuto rekordu chybí jen deset zápasů.

Chelsea v Premier League poráží jednoho soupeře za druhým a neprohrála už 39 utkání za sebou, Arsenal je ale v tomto ohledu stále nepřekonán, drží 49zápasovou neporazitelnost.

Makelele ví, že týmu chybí už jen krůček od titulu, a věří, že rekord AFC Chelsea překoná. "Budeme schopni překonat rekord Arsenalu, protože ukazujeme, že jsme prostě lepší než oni. V Premier League není žádný tým lepší než Chelsea," řekl Makelele pro Daily Star.

"V týmu, který vytvořil rekord v neporazitelnosti, bylo šest až sedm vynikajících hráčů. Ale Chelsea má 22 vynikajících hráčů, kteří jsou schopni vyhrát každé utkání v jakékoliv sestavě. Způsob, kterým jsme porazili Bolton minulý týden, je jasným příkladem. Tým je jako obrovský parní válec, který může zničit naše soupeře za několik minut."

"Dnešní Chelsea je lepší než Real Madrid ve svém nejlepším období. Je to vůbec nejlepší klub, který jsem ve svém sportovním životě poznal," pochválil svůj tým Makelele.

Autor: David Kubáň

Komentáře (57)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Až na ten poslední odstavec má.... asi.... pravdu.

Reagovat
ronaldinho_10

Pokud nebudeš koukat na krásu, tak má pravdu i v tom(ruské dolary zařídí vše). Pokud ale jde o krásu, tak pravdu nemá, to je před nima pořád mnoho týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim....Chelsea umí hrát i hezkej fotbal.Mám na kazetě utkání Barcelona-Chelsea a Chelsea-Barca z minulýho ročníku LM a fakt nice footbal...Taky doma s Bayernem....

Reagovat
HOST*

právě v tom poslednim má úplnou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

No, škoda, že klučina nepoznal Barcu, hned by změnil názor....

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je asi fakt s Barcou nejlepší tým světa, bohužel pro ně jim chybí Ronaldinho a to je jejich veliká nevýhoda. S posledním odstavcem naprosto souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně s tou frází o tom Realu....

Reagovat
HOST*yarda

Makelele leze zaměstnavateli do prdele, takhle by měl kecat až vyhraje LM

Reagovat
HOST*paja

působí trochu naivně určovat kterej tým je nejlepší na světě.....zvláště při vyrovnanosti předních mužstev...ale jestli je ti 14 let tak se to dá prominout....

ale s tím Ronaldinhem je to tak....ten by pomohl každýmu mužstvu..!!!!!

Reagovat
HOST*Tomik10

prej jen deset tyjo, to se jim nepovede

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechci nic říkat, ale Real ve svém nejlepším období vládnul I fotbalové Evropě...a Chelsea? Dvě semifinále, letos to je otázka toho, kdy Chelsea dostane Real, to se půjdou na Stamford Bridge zakopat

Reagovat
HOST*....

No podla mna Chelsea prehra hned druhy zapas - a to s Manchesterom United

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych nevěřil...tipuju 2:1 pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to zas bych tak nebral, Real nikdy nevyhrál jak ligu tak Lm, takže Chelsea v tomhle zatím horší není, ukáže se až letos.

Reagovat
HOST*merengues

On ale mluví o nejlepším období Realu, což není přelom tisíciletí, ale padesátá léta. A tam se to Realu tuším alespoň dvakrát povedlo. Chelsea ještě v Evropě nic nevyhrála, tak uvidíme, mají co dohánět. A taky doufám, že chlapec nezapomněl, který klub mu "udělal" kariéru. V sedmadvaceti byl zahrabaný ve Vigu a nikdo o něj pořádně nestál.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to období bych radši nepřipomínal, vlastně já zapomněl, na to ty jseš hrdý nejvíc...

Reagovat
HOST*merengues

Reagovat
antimadrista

Makelele ja ta největší špína, prošel Realem a Chelsea, může takový člověk mít vůbec morálku?

Reagovat
HOST*

on nema moralku, je to chudak

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi zakomplexovaný anonym, který mu jen závidí..

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*PUYOL

Nech ide cela Chelsea do prdele.Neprajem im nic ine ako BANKROT !!!!!!

Vobec nezohladnujem to,ze nas minuly rok vyradili,ale je to nefer,ze pride jeden "podnikatel " napcha do klubu za 3 roky miliardu eur a podme hrat.

Ale Chelsea tak skoro neskonci,lebo Abramovic ma majetok okolo 30 miliard USD.

A povie si -a ved jedna miliarda ma nezabije

Reagovat
HOST*PUYOL

Inak ako hodnotite ich letne posily???

Ja nasledovne:

Essien-Parada,jeden z najlepsich na svojom poste

Del Horno-nic moc,sklamal,cakal som druheho As.Colea.

SWP-nula bodov,prerobili 21 mega

Reagovat
HOST*merengues

Essien je světová extratřída. Del Horno za Colem rozhodně nezaostává, to fakt nevím, v čem by měl. A SWP zatím nic moc, je málo efektivní.

Reagovat
HOST*yarda

No, tak to bych si dovolil nesouhlasit, proti Betisu byl dost dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

A proti Evertonu zase dost špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně přidje SWP právě naprosto skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to už fakt nechápem.Prečo veľa ľudí nadáva na toho Rusa, že svojimi prachami spravil z Chelsey supertím?Sanmozrejme, že bez peňazí by to nešlo, ale akých hráčov si Mourinho vyberal?Akých má v tíme?Prečo tu niekto vyplakáva, že skupuje každého dobrého hráča?

Napríklad vymenuj hráčov považovaných za superhviezdy súčasnosti:

Ronaldo, Robinho, Ronaldinho, C.Ronaldo, Van Nistelrooy, Henry, Ševčenko, Gerrard, Adriano, Ballack, Lampard...

Kto z nich preboha hraje v Chelsee?Akurát Frankie..

Tak jaké doláre, o čom sa to tu furt točí?

Síce nerád, ale priznávam, že Makelele má pravdu a myslím, že Chelsea je jediný mančaft, ktorý môže Real zastaviť na ceste za LM.Alebo naopak?

Reagovat
HOST*Radek Stromský

Všimni si, že tady brečí - pořád jenom fanoušci barcy. Je to trapné jak Chalsee nezastřeně závidí její finanční prostředky. Evidentně je to vidět i z toho, že vůbec nezaregistrovali jaký atraktivní fotbal se spoustou golu a šancí v současnosti Chalsea předvádí.

Místo toho je nazývají betonáři atd. Vůbec jím nedochází, že Chalsea dala více golu než jejich nedotknutelná barca a je tudiž nasnadě najít nějaké odpovídající označení pro barcu. Že by "oceláři"

Prostě závist je hrozná vlastnost a mezi fans barcy je to zřejmě jakási forma nakažlivé choroby.

Reagovat
HOST*rolínek

"oceláři" to je dobý název Akorát se to bude trochu plést s Edmontonem Oilers.

Reagovat
HOST*yarda

Nebo s Třincem

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou olejáři, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Jindros rozhodně není fanoušek barcelony, ale jelikož si tady chvíli a jseš ještě dost dezorientovaný a jelikož si měl dokonce odvahu se pod svůj nesmysl podepsat, tak ti to odpustím

Reagovat
HOST*

To bylo myšleno obecně a né na Jindrose. Příště se podívej na koho jsem reagoval než se začneš ztrapňovat Jsem tu sice krátce, ale tím svým smjlíkem jsi mi o sobě řekl už docela hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

To byal reakce na tvou větu "Všimni si, že tady brečí - pořád jenom fanoušci barcy". jindros taky "brečel" a rozhodně to není afnoušek BArcelony, takže se ukázalo, že si mimo.Ale znovu říkám, odváži lses pod ten blábol podepsat a jseš tu nový a máš tady v tom zmatek. Příště ale když envíš, kdo komu fandí, tak radši nepiš, ať si neděláš ostudu

Reagovat
HOST*yarda

Kyslíku nehraj si tu na Boha, a nebouchej zase do stolu virtuální legitkou Eurofotbalu a nekřič:"Já jsem tu dýl a jsem tudíž nejchytřejší!", protože ani jedno není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Když nebude mlet nesmysly, nebudu na něj narážet. Ale přijde, řekne kravinu, dělá ze sebe nejrozumnějšího, to ti nevadí.

Reagovat
HOST*yarda

Nesnaž se mi vyvrátit, že na Chelsea nemáte od minulého roku pifku. A mimochodem dali v tom dvojzápase víc gólů než vy...

Reagovat
HOST*Radek Stromský

Ono je zbytečné se snima o něco přít. Barca i kdyby prohrála 0:5 tak bude hrát krásný fotbal a Chalsea i když vyhraje 5:0 tak to budou betonáři. Jinak ten Kyslíkův argument mi akorát potvrdil, že když se někdo jako blbec narodí tak jím nejspíš zůstane až do smrti.

Jinak na Eurofotbalu nový nejsem tak nevím co tím ten mudrlant myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sjem to, že nevíš, kdo komu fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jse mse ti to jako snažil vyvrátit a co to má s tím společného?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jse mse ti to jako snažil vyvrátit a co to má s tím společného?

Reagovat
HOST*Radek Stromský

Vidím, že neumíš nejenom psát ale ani číst - viz. můj příspěvek víše. Na Eurofotbalu se oběvuji s přestávkami, ale nejsem tady rozhodně prvně.

V Espe lize jsem fandil Atleticu ale jinak jsem neměl oblíbený klub ani klub, který by mi vysloveně vadil. Fanoušci "tvého kalibru" mi ale dokázali tu barcu totálně zhnusit. Ještě že ostatní kluby tady nemají obdobně kvalitní zastoupení fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Tkaže se zeptám, naposled:

Když tady chodíš pravidelně a víš, ež MR. Jindros fandí Juve a byl to taky on, kdo tady "brečel" (O nic míň než fans barcy), proč tady říkáš, že cituji "Všimni si, že tady brečí - pořád jenom fanoušci barcy".

Je úplně irelevantní, komus to říkal a na koho si reagoval, faktem je, že si neměl pravdu a prostě si jen musel hodit špínu na fans barcy, to mi vadí. A taky to, že chybu nepřiznáš.

ehm...a píše "vÝše", "víše" je nesmysl.

Reagovat
HOST*Radek Stromský

Opět vedle - kde jsem psal, že jsem tady pravidelně? - viz o dva příspěvky nahoru.

Jinak svou chybu uznávám a opravuji se: kvůli Chalseii tu nebrečí pouze fanoušci barcy, ale fanoušci barcy+jeden fanoušek juve. Už jsi spokojený? Myslím, že teď už jsem byl úplně přesný

To co jsi napsal v té poslední větě nemohu při nejlepší vůli dešifrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, že ses opravil, už jsem myslel, že to nepochopíš

Ta poslední věta je jen gramatická vsuvka, většinou na to kašlu, sám nějaké gram. chyby dělám, ale napsat "víše", to je teda síla

Reagovat
HOST*Radek Stromský

Zapoměl jsem se podepsat.

Reagovat
HOST*

jediná jo

Reagovat
HOST*yarda

Vasquézi, máš můj obdiv za svůj nezdolný optimismus, ale v současné době na Chelsea fakt nemáme

Reagovat
HOST*paja

nedělejte z Chelsea víc než je.......za nedlouho bude v PR....

Reagovat
smazaný uživatel

Hm já fakt nevim.

Reagovat
HOST*Roman

Parní válec se nějak zasek

Reagovat
HOST*cesc

Tak porovnávaj že dala Chelsea více golu než Barca hnupi ale to by museli hrát ve stejné lize.. A nevím proč by měl jít za titulem v LM real a Chelsea mu topřekazí dyt Real hovno hraje... Chelsea na to má ale nepřeju ji to doufám že se jim ty prachy nevr´átí a Abramovič i Chelsea zkrachuje. A myslím že to neudrží 10 zapasu neprohrát bude hrát venku s UTD, Boro, a ted nevím jestli doma nebo venku s Arsenalem a ten jedinej je porazí..

Reagovat
HOST*PUYOL

Korespondejem s tebou

Reagovat
HOST*

LM juve vs chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Makelele to si ma s tym poslednym vyrokom trochu sklamal Chelsea ma mozno lepsie vysledky ako mal real v najlepsich rokoch,ale nikdy v zivote nebude hrat taky krasny futbal ako hral Real vo svojich naj.rokoch!

Reagovat
HOST*smilic

dobrou chelsea delaji jen tri hraci Terry, Makelele, Lampard. S poslednim vyrokem me nastval. Nikdo nikdy nebude lepsi nez real ve sve nejlepsi dobe. Za par mesicu jiste Abramovice zavrou a Makelele bude prosit real na kolenou, aby ho vzali zpatky. Btw. Proc abramovic nekoupil spartu nebo celou ceskou ligu?Aspon by se bylo na co divat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele