Machačkala kvůli finančním problémům rozprodá hráče

28.12.2016, 09:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (155)

Přidat komentář
Hurrikane

Za ty prachy

Reagovat
Mustang™

Ten to dopracoval. Ale vydělá si a pak zpátky do českých luhů a hájů

Reagovat
Error

Jsi nečetl článek? Ještě bude doplácet.

Reagovat
hraca

Vrba do Tomsku

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je esence současného moderního fotbalu, proto fandit jinému klubu než svému lokálnímu je v dnešní době fakt už jen pro pomatené pitomce

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

hm, potrefená husa zakejhala......co ty máš společného se Španělskem, Madridem a tím nabubřelým klubem?

Reagovat
Josifek

Čím jsem potrefený, snad ne tvojí nadávkou bez nějakého hlubšího smyslu? V dnešní době posledních dvou desetiletí, kdy je hlavně díky internetu (a dalším globalizačním symbolům) cokoliv klidně až na druhém konci světa v podstatě za rohem, není lokální fandovství jedinou logickou volbou, naopak, fandit někomu jen proto, že je blízko místa, kde žiju, je poněkud bezduché..

Nic proti lokálnímu fandovství, ale já spíš preferuju, když člověk fandí někomu na základě vlastní volby, která u lokálního fandovství odpadá, taky primárně nefandím některým českým sportovcům, kteří mi jsou nesympatičtí či jejich hra není pro mě tou nejkrásnější jen proto, že jsou ze "stejné hroudy". Radši si vyberu někoho, kdo je mi sympatický a jehož hra mi imponuje a víc tak odpovídá mému já - třeba v tenisu nefandím Berdychovi, ale Federerovi, protože jsem si ho racionálně i pocitově zvolil jako mého favorita..ale třeba Gábince Koukalové, té fandím, protože je sympatická, hezká a spíš lepší běžkyně než střelkyně a to, že je "naše", to ještě o trochu umocňuje ..

A když se vrátím k fotbalu, tak Realu jsem začal fandit jako ještě relativně malý, když jsem hltal, co předváděl Raúl, Figo, Redondo, Carlos atd. na přelomu tisíciletí., tak jsem si prostě nemohl pomoci a začal jim přát. A španělský technický a kombinační fotbal se mi vždy líbil nejvíce, i jako hráč jsem radši hrál technicky po zemi s balonem, takže jsem si pak jako fanoušek logicky vybral tým, který se i takto prezentoval...jinak bych dle tvé logiky v rámci prvoligových týmů musel fandit Hradci, který byl nějakých 40 km ode mě, ale k tomu jsem nikdy nic moc necítil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak souvisí racionalita a fandění? Vždyť fandění je výhradně emocionální záležitost, na tom není nic racionálního.

Reagovat
Josifek

To si nemyslím, rozhodnutí někomu fandit má/může mít i racionální důvody - viz třeba u mě, kde lze za racionální důvod, proč jsem začal mj. fandit Realu, považovat to, že tento klub jsem si vybral, protože hrál technický kombinační styl fotbalu, což jsem měl sám nejradši odjakživa i jako hráč. Zkrátka stylem fotbalu odpovídal mému založení. Samozřejmě takových klubů je mnohem víc. Tehdy jsem třeba souběžně s Realem fandil "Mendietově" Valencii, pak se oba střety ve finále a já si tak nějak musel vybrat, ke komu se přikloním. A tam nastoupila už ta emoční složka - začal jsem fandit Realu, protože Raúla jsem měl prostě nejradši.

Takže bych řekl, že racionální důvody tě vedou k tomu, že inklinuješ k určitým typům klubů, které se vyznačují něčím, co odpovídá tobě samému a k výběru toho jednoho konkrétního, kterému budu opravdu fandit, tě pak již vedou spíš ty emocionální či subjektivní důvody, jako že tam hraje tvůj nejoblíbenější hráč, líbí se ti jejich stadion, dresy, jejich hymna, způsob fandění jejich fanoušků atp....a v podstatě výše probírané "lokální fandovství" je v tomto směru čistě racionální volba. protože se řídíš logikou fandím tomu, co je pro mě prostorově nejdostupnější.

Reagovat
smazaný uživatel

"fandit někomu jen proto, že je blízko místa, kde žiju, je poněkud bezduché.."

Reagovat
db18

Reagovat
Josifek

Tak záleží, kde se člověk narodí, já bych dle týhle logiky musel fandit Hradci a k tomu fakt nevidím důvod ...ale pokud někomu fandíš, NEJEN proto, že je to blízko, ale jsou tam i nějaký další pojítka, tak to si dovedu představit..

Reagovat
Coutinho10

takze misto toho Hradce vylezla Sparta jo ?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hunt

Reagovat
monty25

Přesně, já bych zase musel fandit Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten druhý odstavec.

Reagovat
smazaný uživatel

Lokální fandovství bývá jediné pravé. Netvrdím že vždy, ale kromě několika TOP klubů, kteří jsou úspěšní a kterým fandí hodně lidí z celého světa, často jen právě díky tomu, že je ten klub úspěšný, tak ,,lokální fandové'' jsou ti kteří dělají klub klubem, chodí na zápasy, dýchají pro ten klub, mají k němu větší vztah než někdo kdo nebyl ani na zápase toho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smutny, ze tohle musis nekomu vysvetlovat

Reagovat
Josifek

Ale dyť tohle je jasný a já to nikde nerozporuju, jen s ohledem na to, že já fotbalem/fanděním nežiju a není pro mě podstatný, abych jezdil nějak často na zápasy na živo, tak si klub chci vybrat na základě nějakých hlubších důvodů než jen toho, že je za rohem..

A taky jsem především reagoval na první příspěvek, kde je každý "nelokální fanda" nazýván pitomcem..

Reagovat
Josifek

Já to nikde nezpochybňuju, navíc i chápu, že člověk začne jako lokální fanda, třeba v Praze vím, že generace vyrustající ve stejných čtvrtí a fandí stejným klubům, jako fandili jejich otcové, protože tam s nimi i odmala chodili. Navíc i když člověk začne nekomu fandit, protože je blízko, tak si tam taky může najít postupem času další důvody, proč mu fandí. I když jak říkám, nedovedu si to představit ve svém případě, představa fandění Hradci mě fakt nebere..

A jo, souhlas, kluby (a hlavně ty ne celosvětově známé) stojí na těch fanoušcích, co tam ně pravidelně i chodí co tím žijí a sou asi většinou lokálního charakteru. Já pro fanouškovství v tomhle směru nežiju, na živej "velkej" fotbal chodím jednou za pár let (časteji zajdu spíš na nějakou okresní-krajskou úroven, kouknout na bývalý spoluhráče a známý), fotbal jsem si vždycky radši zahrál na živo a moje fandění je spíš na úrovni "přeji výhry určitému klubu", není to můj život, proto si i můžu dovolit fandit někomu, kdo se mi líbí bez ohledu na nějaké omezení prostorem..

Reagovat
smazaný uživatel

asi to je o tom fandit a "fandit", tvůj typ "fandění" je asi v pohodě, pokud ten "svůj" Real nehrotíš a jde ti ve své podstatě jen na dívání se na fotbal v TV a nic více, tak je to v pohodě, ale jiní pacienti, kteří se jeví, že těmi jejich manchestery, čelsí, arsenaly, bayerny, barcelonama fakt žijí a je to pro ně snad i otázka života a smrti, mají v tom emoce atd. jsou podle mně neskonale směšní. Fandit svému lokálnímu klubu je podle mně jediné opravdové fandovství, takové pouto si totiž k žádnému zahraničnímu klubu nemůžeš vytvořit, protože to je jen virtuální realita, nic skutečného, na druhé straně lidé jsou rádi ve virtuální realitě . Názor, že fandit Hradci bys nemohl, když jsi 40 km od něj beru jako relevantní faktor, proč bys taky měl být v tvé pozici, tak bych si asi občas zajel na Bohemku a časem si k ní vytvořil vztah , čímž neříkám, že to je to pravé a ořechové, ale přijde mi to jako nejlogičtější varianta, tedy pokud bych chtěl fakt někomu skutečně fandit....

Reagovat
Josifek

Tak takhle to chápu, je fakt, že je hodně rozdíl v tom, jak kdo chápe fandění nějakému klubu, protože má v podstatě dvě podoby, a sice v první, kde máš nějaký klub rád, sleduješ jeho zápasy v tv či na netu a třeba jednou za rok za dva se tam vypravíš, a nebo když za ten klub dýcháš, cítíš se být jeho nedílnou součástí a ideálně jezdíš či chceš jezdit na všechny zápasy. Já Real a fotbal celkově zas tolik neprožívám, i když zase neříkám, že se tu s culés občas nepohádám :D..

Jinak Bohemce bych asi taky fandit nemohl - právě z důvodu toho stylu fotbalu, co pamatuju, tak mi spíš přišli jako takoví jezdci spíš než technici, což já zas tak nežeru :D..ale jestli jde o fans scénu, tak by to asi byla jedna z nej možnosti v Čechách. Takže já se spíš zajdu pobavit na vesnickej fotbal a fandění si nechám k televizi pro Real či Spartu, tam se i jednou za čas mrknu na živo..

Reagovat
smazaný uživatel

proc sis vybral Spartu ?

Reagovat
Uwe háže buly

To je otázka..

Reagovat
Josifek

To už si právě nepamatuju, jak jsem začal fandit Realu, to vím, ale Spartě fandím "odjakživa", kde/kdy/jak to začalo, to nevím. Byla na špici, takže víc vidět a líbili se mi sparťanské dresy (třeba ta slávistická kombinace mi vždy přišla odporná) + jsem měl rád tehdy některé hráče jako Frýdka, Siegla, Novotnýho, Koubu, Obajdina atp.

Reagovat
smazaný uživatel

hm... ja si to pamatuju teda moc dobre.. tata me nevzal na fotbal, ale na hokej, na Spartu.. nicmene to me vubec nebavilo, chtel sem hrat fotbal, hokej mi prisla jako strasna nuda.. pak sem doma cumel na bednu jak Slavie porazila Uhersky Hradiste tusim 9:1 (rok 1995), to byl prvni zapas nasi ligy, co sem videl.. ale proste sem to mel uplne stejne, ty dresy mi prisly strasne, ale strasne hnusny.. takze sem zacal fandit Sparte v roce 1995, kdy Slavie ziskala po X letech svuj prvni titul.. takze se vzdycky muzu smat, kdyz na me nekdo zkousi, ze Sparte fandim kvuli uspechum

Reagovat
Josifek

Já si to právě u Sparty nepamatuju, jak se to stalo, ale muselo to být v podobné době kolem 95 a jako hlavní důvod mě napadají ty dresy + samozřejmě to, že Sparta byl klub, co byl hodně vidět, protože nějakým Drnovicím atp. bych asi těžko začal fandit, ještě když tam měli plešatýho Druláka

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Drulaka sem nesnasel u me to bylo jasny, musel to bejt nekdo z Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně ty zážitky spojené s fotbalem, výjezdy... to je prostě fantazie u televize nezažiješ

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Gábina fakt hezká neni

Reagovat
Josifek

No to je věc vkusu, mně se líbí, má jiskru

Reagovat
smazaný uživatel

me odpuzuje hlavne ta jeji demence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si každý fandí čemu chce, je to jejich volba. Jen pak nechápu, proč dotyční nadávají na naší ligu a na naše kluby, podle mě na to nemají právo. Nejlepší jsou ovšem komentáře typu: na český fotbal chodit nebudu, protože nemá kvalitu. Za to bych střílel.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, nevim co by ty lidi jako vic chteli.. ve fotbale je obrovska konkurence a na to v jakejch podminkach to tady u nas lidi delaj to je hodne slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Naše liga nemá vůbec špatnou úroveň a kdyby chodilo více lidí, díky čemuž by se urychlily stavby nových stadionů, bylo by to ještě lepší.

Reagovat
DeformFCB

Nesouhlasím, že víc fanoušků = více stadionů (lepší stadiony). To se podle mě odvíjí od jiných faktorů.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Já na českou ligu odmítám chodit ze dvou důvodů. Vymatlaný rádoby fanoušci, co se chtějí jenom rvát a fotbal je nezajímá. A ty primabaleríny co si myslej, že sežrali svět mi nestojej ani za 10 korun. To si radši zajdu na amatérský rugby, kde to aspoň hranou pro radost, protože jakákoliv úroveň se vytratila i z okresního přeboru, kde si chlapy dávají chaplenge kdo zrání víc protihráčů za sezónu. A když vás začne mrzet hnát se za úspěchem a uvědomíte si, že váš limit je max tak druhá liga, páč na víc prostě nemáte a chcete si zahrát fotbal pro radost v okrese, kde vám to stojí první vymatlanej pupkáč skluzem proti stinný noze a domácí tleskají a řvou, jakej seš simulant. No tak opravdu radši začnete dělat jiný sporty.... a z fotbalu v Česku vám jak akorát tak na

Reagovat
smazaný uživatel

Sry autokorekce na mobilu. "V okrese, kde vám to stopí první vymatlanej pupkáč skluzem proti stojný nože a domácí mu za to tleskají a na vás řvou jakej seš simulant".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se přiznej, patříš mezi pupkáče co ty zmrde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, pojď do Baníku. Pozici krom trenéra A týmu si vyber.

Reagovat
Puskas

S tím příjmením by mohl dělat maséra, každý masér slouží hráčům jako taková vrba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
SuperFrankie

Tohle mu přeju, šmejdovi.

Reagovat
kaapaa

Reagovat
shitcool

karma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
papanegra

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
raduinho

Reagovat
Manik...

Tomu klubu jsem nikdy nic nepřál

Reagovat
REPLIKATOR

Já teda jo - vždy to nehorší.

Reagovat
REPLIKATOR

*nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Vrbovi to je jedno, vždycky opouští loď jako první, takže očekávam, že zítra odstoupí.

Reagovat
kaapaa

Reagovat
shitcool

Reagovat
db18

...jenom jestli má na stole lepší nabídku.

Reagovat
SuperFrankie

Nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Loko Vltavin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
taws

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba taky končí, už maji 2 kandidaty na jeho post.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kaapaa

Reagovat
Aldeano

Reagovat
m.sali

tak konečně šance pro Breznanika - vždyť za svůj vysněnej klub by hrál i za almužnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tabule mu prej zustane.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale magnetky mu seberou.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

budu fixy

Reagovat
Spalovač šancí

Vrba oddálil bankrot o půl roku

Reagovat
SpecialOne

To musí byt radost mit takového majitele. Kdykoliv tece financne do bot, odnese to kádr kvalitou. To by se toho měl rradši zbavit.

Reagovat
Azazelo RD

Tak pořád lepší, než to řešit dalším a dalším úvěrem a skončit bankrotem a v nejnižší soutěži, ne?

Reagovat
shitcool

Tio nejde Vrbovi za jeho konec v repre nepřát .. ať skončí v Rusku na chodníku

Reagovat
C-M@ster

Stačí párkrát vyškolit spartu s jejim béčkem a budete mít na krku do smrti pražské hejtry...

Reagovat
Riviera Kid

Tady je spíš víc o tu repre jak o Spartu.

Reagovat
C-M@ster

Asi není náhoda, že nadávají hlavně sralťani. Našli si zástupnej problém.

Reagovat
Mr.Mike

já ho třeba uznával za to co udělal s Plzní, i v nároďáku sem mu přál a věřil že ji zvedne, ale po tom Euru a jak po něm vym*dal se všema si to pos*al

Reagovat
VP85

Já mu také fandil. Jak v Plzni, tak v nároďáku. A jestli pak šel do Machačkaly, ani to mu nazazlívám. Být na jeho místě, třeba bys jednal naprosto stejně. Třeba by už takovou nabídku nikdy nedostal (mám na mysli finanční stránku věci), proto je docela logické, že ji využil, i když tady (v ČR) mu někteří nemůžou přijít na jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lidem asi hlavně vadí jeho lhaní. Na tiskovce po EURU tvrdil, že žádnou nabídku z žádného klubu nemá a že zůstane u repre a druhej den podepsal v Machačkale..

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Mr.Mike

spíš jde o to jak furt tvrdil že nemá důvod odcházet atd..a do dvou dnů že odchází do Rusak

já si stojim i za tim že to Euro prostě odflákl a už byl myšlenkama jinde, neříkám že sme měli jít do semifinále, ale určitě se dalo hrát víc důstojně

Reagovat
Mr.Mike

*Ruska

Reagovat
VP85

Hra na Euru byla kapitola sama o sobě.

Těžko říct, v jakých fázích bylo to jednání s Machačkalou. A změnit rozhodnutí člověk přece taky může - znám lidi, co to dakážou během dne hned několikrát. A po Euru byla řada kritiky na jeho osobu a tým, který vedl, vznikl určitý tlak, nabídka byla lákavá. Jsou to takové domněnky. Já to vidím tak, že přijal nabídku, která se nemusela opakovat. Je to jeho boj...

S Eurem pochopitelně souhlasím. Když jsme začali kvalifikaci, byli jsme všichni fanoušci nadšeni, ale Euro bylo opravdu nešťastné a zoufalé a hráči bojácní cokoli hrát. Maďarsko, Island... nám ukázali, jak se dá hrát bez hvězd.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mr.Mike

a reagoval sem spíš na toho exota co se tady naváží do fanoušků Sparty a plácá hovadiny

Reagovat
taws

hlavně že tady na něj nadává i spousta plzenáků To že ze sebe Vrba udělal zmrda nezávisí na tom, kdo komu fandí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Praha > Brno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, u me Vrba taky silene klesl, ani bych ho nechtel zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten teda dopadl . Snad to za ty prachy aspoň stálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát ta silná útočná dvojka Holenda-Eto´o, to byl masakr :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Holt Doumbia - Love byla silnější dvojka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to bylo jasný od chvíle kdy do klubu přišel Mkrtčan který rozvalil Kubaň. Tohle byla otázka času.

Reagovat
Spalovač šancí

Mohl by přestoupit do Příbrami

Reagovat
ZB 07

Vrba zpátky do Plzně

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy více.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Tam jsou tak "dobří" hráči že to ani nepozná že jsou pryč

Reagovat
C-M@ster

Si nemyslím, že by měli slabej kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to spadnou to si Vrba teda vybral

Reagovat
papanegra

Ten hejt na Vrbu tady...

Vy by jste určitě nikdy nepřijali lepší nabídku práce za lepší peníze a možnost se dostat do světa.. českej rybník uz přerostl tak bylo jasné že šel dál...

A to že se mu nepovedlo euro s tim kádrem a v tý skupině... každej odborník tady ho chtěl stejně vyhodit a když šel sám tak je to špatně...

Jo říkal že zůstane a pak šel, ale to je ve světě normální, vždyť neměl konkrétní nabídku, jen se spekulovalo o jeho odchodu..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas on je proste jenom arogantni sebestrednej lhar, takze doufam, ze nakonec skonci u nas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
FC-RUBRIKA

Nemuzes to tak brat s tou praci, protoze Vrba byl na vysoke pozici. takze Vrba byl reditelem nake firmy v tomto pripade a fanousci akcionari a on jim na valne hromade rekl ze zustava ve firme. Druhy den po valne hromade vzal jinou nabidku. Maji pravo byt nasrani si myslim

Reagovat
VP85

A ředitelé firem neodcházejí za lépe placenými pozicemi? A že se tak rozhodl, je čistě jeho věc. Bylo to jeho právo, žádný zločin neudělal. Jak by ses rozhodl Ty?

Reagovat
Le Gunner

Ať se rozhodne jít z repre trénovat Anži, Real nebo FC Horní Dolní, roli hraje to, jak se choval. Nezvládl to prostě, v kontrastu s tím jeho přístupem k tiskovkám a podobně byl Bílek jasný vítěz. Jarolímovo vyjadřování je mi naopak (zatím) celkem sympatické...

Reagovat
VP85

Jenže Bílek není trenér. Měl štěstí na los v kvalifikaci, na Euru vyšel začátek s Řekama, Poláci byli doma pod tlakem a tak to nezvládli. Navíc vytěžil i z vlny tehdy skvělé Plzně. Takže možná měl lepší styk s novináři, ale jinak kam Bílek přijde, tam to nedopadá valně. Viz Dinamo Tbilisi, z tama se pakoval za dva měsíce.

Jinak je pravda, že kdyby s médii jednal jinak, možná by tu neměl tolik nepřátel.

Reagovat
Le Gunner

Srovnávám jejich vypořádání s médii a tlakem, ne výkony mančaftu.

Reagovat
FC-RUBRIKA

odchazeji jde ale o ten zpusob odchodu. vetsinou kdyz odchazi tak na to pripravi spolecnost ze budou odchazet

Reagovat
VP85

Souhlasím s Tebou. To jeho pranýřování je úplně zbytečné.

Reagovat
andrew96

Dost možná to řekl po Euru tak, jak to řekl, schválně jen kvůli médiím, protože s nimi vedl nesmyslnou bitvu, kterou zahájil on sám.

Reagovat
Uwe háže buly

Proč vždycky přijdou s timhle debilnim přirovnáním?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kritika mi na něj přijde hodně přehnaná. Je pravda, že velký vliv na to má jeho "válka" s novináři. Ale je si potřeba uvědomit tedy z fotbalového hlediska to, že postoupil na EURO, kdy to nikdo nečekal, že z takové skupiny postoupíme a ještě k tomu celkem poklidně z prvního místa. A dokonce se chvílema na předvedenou hru dalo dívat.

Samozřejmě bylo spousta zápasů, kdy celkem někdy až nepochopitelně stavěl sestavu na hráčích, kteří nemají formu, ale tohle dělal už v Plzni co si pamatuji, to že je Vrba konzervativní se ví. Také je si potřeba uvědomit, jaký měl Vrba k dispozici kádr, na to že neměl moc z čeho vybírat to vůbec propadák nebyl a výsledkově to také nebylo nejhorší. Jinak na tom EURU jsem také očekával víc, ale co si budeme povídat, to se čekat dalo, že to žádná sláva nebude, vzhledem k tomu jaký jsme měli soupeře ve skupině, ale je pravda že taktiku kterou nastavil nebyla správná. Je také fakt že k novinářům se měl potom postavit jinak.

To ale nemění nic na tom, že si nemyslím že by to byl v repre nějaký propadák, povedla se skvěle (spoň výsledkově) kvalifikace, ale nepovedlo se EURO (herně i výsledkově), takže ve všem to pradák celkově za jeho trenérské období určitě nebyl. Ani v té Machačkale si nevede úplně nejhůře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vis co Pavliku? Ja ti to preju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele